190

До 203

преди 3 години

Ти дори не слушаш и не гледаш нищо друго освен себе си. В предаването на Коритаров, Николай Малинов обяви в прав текст, че неговата партия ще има ЗА ПЪРВА ЦЕЛ ИЗЛИЗАНЕ БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО!!!! НЕ ЖИВЕЙ С ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ!!!!!

189

Тонката

преди 3 години

Просо много се бъркаш:):):)Лично аз съм бил най-добре по време на Тройната коалиция НДСВ,БСП,ДПС:):):)Нема ти разправям тогава какви кинти правихме само за една смяна на КППто на трасе изход тежки:):):)Ше те заболи главата,ако ти ги разкажа нещата:):):)

188

Обективно

преди 3 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ТАКА И НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ НЕ Е ВАЖНОТО ДА СИ ПРОТИВ НАКОГО, А КАКВО ГРАДИВНО ИЛИ НЕ, МОЖЕШ ДА ПРЕДЛОЖИШ НА ХОРАТА. ПРОТЕСТИТЕ НЕ ПРЕДЛАГАТ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ СМЯНАТА НА ЕДНА МУТРА С ДРУГА, ОЩЕ ПО- ЧЕРВЕНА МУТРА. ЛЕСНО Е ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ НАЙ - ПОСЛЕ. ЗАТОВА НЯМА ДА ВИ ПОДКРЕПИ БОЛШИНСТВОТО НОРМАЛЕН НАРОД, ДОКОЛКОТО Е ОСТАНАЛ.

187

ДО 189

преди 3 години

ГОСПОДИНЕ ИЛИ ГОСПОЖО препатилите са казали когато не може с морков трябва да заиграе тоягата А господин ЦАНЕВ ни подканва отново да опитаме с доброто. Няма нищо лошо в това ако има кой да ги чуе. НО уви вече толкова време те се правят на глухи или се правят на учудени защо така са против тях. А истината е толкова проста и елементарна че няма вече накъде

186

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоВеднага.БСП, Патриоти, Воля, ДПС ...

185

Пешо

преди 3 години

Браво, само ще добавя: С мафия се бори мафия!

184

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименби ли споменал некоя "партия",която да НЕ Е "европейски ориентирана"?..моля!

183

ПроСоТо

преди 3 години

До ТонкатаТонке,на твое място аз не бих бил такъв "ербапин"!..За теб е по-важно "оставкохвъргачи" да нема,че тогава ще ти се стъжни..

182

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не са ли такива, все пак гледаме версия бай ТошоАз не казвам коя версия би било. Ако някоя друга партия иска да спечели избори, то тя трябва да е европейски ориентирана. В противен случай вечна опозиция. Това е.

181

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТоничка, скъпа ***, хубаво ли ти е в БГ ? :))))

180

Тонката

преди 3 години

Не разбрахме всенародно въстание Яйцехвъргачи и Доматометачи част4 кога ше има?:):):)

179

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоНа колко си години ... ***?

178

Анонимен

преди 3 години

До РозаСтефан Цанев не е спорна личност, а един от най-доказаните ни интелектуалци.Виж пробвай нещо друго.

177

ПроСоТо

преди 3 години

До 1добър напън,но..ЯЛОВ!..Естествено че ПРАВИЛНО използвах "беше",защото СЪМ СВИДЕТЕЛ,***!!!!!!!И УЧАСТНИК в събитията!!!.Аз НЕ си чеша езика като вас-гербомажоретките!..Пиша само това,което знам и за което мога да свидетелствам.Когато цитирам други, винаги използвам кавички и уточнявам,че е цитат!..но за ЛОЗУНГОТРЪБЯЩИТЕ е малко трудно да разберат това..

176

Роза

преди 3 години

Стефан Цанев може да е спорна личност,но в случая казва умни и верни неща,които пораждат размисъл.

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 185ГЕРБ не са ли такива, все пак гледаме версия бай Тошо 2, нищо че се пишат център или дясно, все тая :)))) Боко поне в главата му са само "магистрали", както и мира в Западните Балкани, другарите какво ще предложат на най развитата и облагоденствена държава в ЕС (joke) :))))

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 187Какво те обърква?

173

До 184

преди 3 години

Шматка, става въпрос за теб. Ти си палячото. Не Стефан Цанев, ама едва ли си прочел и един ред от него. Точно такива шматки като теб напъват да ни управляват. Да, ама НЕ.

172

Анонимен

преди 3 години

господин ЦАНЕВ досега винаги съм се възхищавал от ВАС като творец но с това ВАШЕ изказване съм леко объркан

171

Тонката

преди 3 години

Шшшшшш аре стегнете се бе:):):)