8

Алекс2

преди 3 години

Бе много интересно ! Другарите непрекъсната плачат за изборите машини та машини а те ще се избират с картонени кутии ! Никога не ги слушайте какво говорят а гледайте какво правят !

7

Айде бе

преди 3 години

До Тато из ПравецВнукът ти скоро каза, че да - фирмата на Боко те е охранявала, но лично Боко никога не ти е бил личен бодигард.Разберете се вътрешно семейно.

6

Айде бе

преди 3 години

Нали скоро се оплакваха, че нямат пари.Колко струват тези избори и как се финансират?Че и за смешната си червена телевизийка имат пари.Я да видим кои са единствените партии с телевизии. БСП и Атака. Дали в основата не са все рубли?

5

Анонимен

преди 3 години

Корни е по-мъж от останалите трима взети заедно

4

Анонимен

преди 3 години

Единственият правилен лидер е любимец 15- евродепутата:-))))Ако дори и частица от неговия късмет се отрази върху партията,чакат ги светли бъднини.

3

Анонимен

преди 3 години

Лидерът на една партия, за да е успешен, трябва да излъчва енергия. Лидерът на една партия, за да е успешен, трябва да търси активно контакт с възможно по-широк кръг хора.Лидерът на една партия, за да е успешен, трябва да е инициативен.

2

Корни

преди 3 години

Гошо, Тошо, Атанас и Аз!

1

Тато из Правец

преди 3 години

Единственият,който успешно може да води БСП е лицето Бойко Методиев Борисов- бивш комунист и мой бодигард! Подпомаган от ,, Козяк,, той ще доведе партията-столетница до първа сила в държавата!