141

До 141

преди 3 години

ЕВРОПА Е НА ЗАПАД. НА ИЗТОК - САМО СМРАД И ОТРОВА. ТОВА СЕ НАРИЧА РУСКА ДЕМОКРАЦИЯ. СМЯХ.

140

хихи

преди 3 години

Да, и ЕС и САЩ играят по руската ***... А Черепът върти едни милиарди да им плаща. Нещо изкупил ударно Die Welt, Euronews, Spiegel, Politico, Al Jazeera и куп други медии, плаща дневно по 150000 х 50лв или 75 000 000 само за масовки... ОСТАВКА само наистина нищо няма да реши. Разследване и затвор трябват след това.

139

До Обективно

преди 3 години

Същите руски гардове от НСО дето пазят плажчето на Доган и руското пристанище Росенец ли бе?

138

Анонимен

преди 3 години

Агресивна защита за член на БКП - мафиот от СИК, и ортаците му от ДПС от всякакви ДС доносници. ОСТАВКА.

137

Анонимен

преди 3 години

Добре бе,пишете за чекмеджета,а нещо да коментирате за сватбата на сина на вицепрецидента ?Оценена е на над 150 000 лв.От къде тези пари е ? Ай,нали сте интернет прокурори и Зоровци на обществото.Я разследвайте и кажете !

136

Обективно

преди 3 години

Така наречените " снимки с чекмедже" са аранжирани и правени от руски гард в НСО. Тези , които пазят сега Резидента и Доган.

135

Анонимен

преди 3 години

Агресивна атака на руските тайни служби в ЕС,особено в България!Вие наивниците им играете по свирката!

134

А ХА ХА

преди 3 години

А от Веска томова дори в тв на Славчо се отвратиха и не я допуснаха.

133

Анонимен

преди 3 години

Да бе, 10 години стагнация сега ще я дочакаме промяната от Сикаджията и шефа му Дебелян. ОСТАВКА.

132

Анонимен

преди 3 години

Алооо болен мозък!Откъде разбра че са автентични?Милийончева ли ти каза или арменеца?!Виж какво пише за Радеф и Йончева в испанското издание АБВ и румънското Румъния либера за тях,че тогава говори!

131

До 129

преди 3 години

Е колко да са автентични като бяха пуснати в " Афера" - руския сайт на Веселина томова, която има стотици снимки с прегръдки и целувки с ген. Любен гоцев, нежният генерал на фсс за България. Наистина сте крайно ограничени или не сте българи, а руски полупроводници.

130

До 126

преди 3 години

Да,лесно ще ги презаверят,като ги СПРАТ !Това означава 40% скороскорошна безработица,а от там икономиката се срива и заприличваме на Армения и Грузия.Това ще стане ако новите управляващи пресекат интересите на ЕС ! Избийте си от главите,че сами можем да се справим.Теоретично може и да е така,но ролята на ЕС ще заемат олигарсите и всичко отива на кино !

129

Анонимен

преди 3 години

Много сте простти всички гробари и си заслужавате таъв простт премиер. Само че ние нормалните защо да страдаме заради вашата просттотия?

128

Анонимен

преди 3 години

След асфалтовите кражби на Бойко Асеновград на протест заради разбити пътища, които трошат колите на народа

127

Анонимен

преди 3 години

Не е важно кой е правил записите и коя го е снимала.Важното е,че са автентични.И важното е,че стана за резил пред целия свят.А най-важното е,че е мутра и повече не трябва да ни управлява.

126

Анонимен

преди 3 години

Закрихме ли го този протест?

125

Анонимен

преди 3 години

"И Европа ще му търси сметка за подписаните споразумения и избирателите на ГЕРБ"По голяма глупост не бях чувал. И ЕС и Америка им е през оная работа кой ще е на власт тук. Те споразуменията лесно ще ги презаверят и с новото правителство, а избирателите на ГЕРБ ги знаем всички, че за 50 лева ще забравят веднага за кого са гласували и ще обърнат палачинката, както винаги са го праили.

124

До 113

преди 3 години

Борисов даде изявление,че това е компромат и нагласена постановка и повече не се обяснява.Какво да разследваш на този казус? А и разследване може и да се води.Ако ти и аз знаем,то какво разследване ще е.И какви дневни дажби,какви глупости съчинявате бе?! Пуууу....аман! И Радев ходи без охрана,нали? Щото няква коза го видяла на женския пазар и публикувала веднага снимка.Спрете да се поддавате на манипулации,а гледайте по-широкообхватно като обръщате внимание на собствения си живот сега и преди.

123

смях

преди 3 години

Гербаджиите едно немот да отговорят. Ако Борисов наистина е напълним чекмеджетата със злато и ойро, ще го подкрепят ли ? Ей по това си личи дали си мъж или част от мафията. Ако си крал, крал, крал, та си се олял, трябва ли да бъдеш подкрепян безрезервно.

122

До 117

преди 3 години

Оставката на Борисов не я иска само Шиши,защото много е обещал и много е взел.Тия чекмеджета не са се напълнили сами.