50

Ганьо

преди 3 години

Прокклетниците вдигат неуспешни въстания, водени от галоош, в три екземпляра на натровени барбарони. Насилват майки с деца и препиикават централния площад на града. Аккккат в цветята. Не са бедни, а замерят хората с луксозна храна, пури и хайвер. Протестират срещу успеха на ДРУГИТЕ. в името на общото нещастие. Анаррхисти искат нова конституция... смях в коридора..

49

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Планови проверки вика хахха. Има един асансьорен завод там кога да планува ни плановите проверки?едни фармацевтични фирми има до Разград.

48

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ! Мачкай Бойче червените вратове!

47

6

преди 3 години

Тези "въстания " са нежна музика за ухото на Диктатора ! Нещо по-хард трябва ! Само от него разбира -като при Чакъра !

46

Анонимен

преди 3 години

Днеска Тулупа Мафиот подава оставка.Ще ги смени военно правителство на ГЕРБ, начело с ген.Мунетчийски.Пише го във Факти.Бг.

45

радев

преди 3 години

До 51Чебурашкане е разпоредител с бюджетни средства и няма как да злоупотреби с държавни пари или да възлага обществени поръчки. съгласен съм , че и съветниците на радев трябва да се разследват но НЯМА финансова вреда за държавата от действията им. нека се подхванат тези които разпределят бюджета или продават паспорти

44

Анонимен

преди 3 години

Немога да си обясня как може да ходиш на протест, който защитава интереса на Божков и олигарсите. Разбирам че може да не харесваш Борисов ама намери начин да изразиш по друг начин не да ходиш *** мафиотския протест.

43

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликТова са планови проверки, бе бабикянче, може и нищо да не намерят. Ти са не си мислиш, че НАП е корпус за бързо реагиране и два часа след като оня толуп се жалва по телевизията да тръгнат да му правят проверки? Ако имаш два грама мозък в главата може сам да си направиш изводите а не са задаваш глупави въпроси.

42

Ельоменат

преди 3 години

Я Чеборашката е тук. Според него само в президентството има корупция. Да ти припомня ли, ислужливо забравяш. Една министърка в прав текст каза да не се говори, че ще разберат ЕС, че и от там се краде. Една подпора стена построена от съпруга на министърка. Едни къщи за гости се забравиха. Гешев нещо там няма ли да направи?

41

Чебурашка

преди 3 години

До в Румъния..... според каскета НЯМА корупция по високите етажи ?.... Гешев к. ато влезе по високите етажи фигуранта изгрева като заклан и излезе с юмруче да буни народа

40

ами прав си

преди 3 години

До 47 По нашенскизащото така нареченият успех е успех по нашенски осъществен чрез кражби, ограбване на бюджета и здравната каса или заграбване на чужд бизнес.

39

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Кажи какво намериха в Хиполенд, че ми е интересно. Дали няма по-интересни неща за разследване? Един плаж даден на скоро за 10 бона по-малко на скоро. Ще одобря действията на Гешев, когато не са насочени към една прослойка, а са изцяло, но все пак инструкциите му се дават в осемте джуджета

38

в румъния

преди 3 години

прокуратурата вкара над 100 политика и министри в затвора заради корупция а при нас няма нито един !! значи според каскета НЯМА корупция по високите етажи ?? заради това протестираме а не защото редев, черепи-мерепи или други ни били казали или плащали . искаме спреведливост и законност нищо друго

37

Анонимен

преди 3 години

Татуираните нещастници от дрога гард, на бойко и топ юриста завършил пуца за милиционери застъпниците, ще провокират ли пак?

36

По нашенски

преди 3 години

Виктор ЮгоПролетниците вдигат неуспешни въстания, водени от ***, в три екземпляра на натровени барбарони. Насилват майки с деца и препиикават централния площад на града. Аккккат в цветята. Не са бедни, а замерят хората с луксозна храна, пури и хайвер. Протестират срещу успеха на ДРУГИТЕ. в името на общото нещастие.

35

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликОтново се правиш на улав бабикянче. Тоя толуп от Хиполенд е знаел, че ще му правят проверка и нарочно е изкарал хората с фирмени облекла на площада. Както и синът си. Да се направи на политически репресиран. Както онова актьорче дето не ходило на работа и се жалва, че било уволнено. Или като медицинската сестра дето не си направила PCR теста и сега реве, че в Пирогов я уволнили по политически причини. Жалки сте!

34

Анонимен

преди 3 години

Абе Бойко може да е всякакъв, но тези, които се пънат да го свалят са откровени отпадъци.А дано днес полицията покаже какво е истинско полицейско насилие, че да видят тия, че като се гъзят на властта, могат да им го наврат в ануса до скротума.

33

Анонимен

преди 3 години

С тези протестъри на Божков, Бойко ми стана симпатичен

32

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Чеборашке искаш да кажеш, че човек издирван от закона спокойно може да борави финансово в България? Искам д сте попитам Генов и Цонева, които върнаха Чекмедженко на власт и те ли в полза родину протестираха? Тогава ви изнасяш, а сега не. Издишаш днес нещо и ще ти спрат финансирането, но както знаем Бойко обича да се обгражда с по-глупави от него за да не му личи, което е трудно постижимо

31

Боко

преди 3 години

Борим се с мафията ша знайте - само Пеевски и Домуса са ОК щото са наши момчета. Другите треперят от страх.