302

АК-47

преди 3 години

Ако тези от Смърдящото трио отново надъхат платените безработни клошари да издигнат блокада на Орлов мост, ще си вкарат страшен автогол. Настроиха милионния града против себе си.

301

Анонимен

преди 3 години

Много ербап тия протестиращи. Защо не окупират някое кръстовище у Факултета. Или на жълтите калдаръми е по-лесно. Смешници.

300

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 354различни протести ли гледаме ? аз виждам на тях доста интелигентни хора не ти ли писва от несъдържателни коментари Според тебе , какво трябва да има - фейскнтрол от страна на герберските фенове , за бъдат признати протестите за легитимни А колкото до президента - човекът се е доказал професинално Какво искаш от него ,не знам . Единственото му прегрешение е ,че реши да назовава нещата с истинските им имена , а това няма как да се хареса на борисов

299

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

298

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 352Другарю, аз ти говоря че тогава ВСЕКИ влачеше откъдето свари и най-много от работа. Кражбите като се има предвид мащаба СЪС СИГУРНОСТ са били по-големи от сега. Лелелелелелеллее, абе, на колко си години, хлапе?

297

Аланкоулу

преди 3 години

До 367А ти да не държиш Бабикян за топките, та си толкова информиран !Нагли лъжци и манипулатори !Никой не ви вярва и това ви влудява !

296

Анонимен

преди 3 години

До 374/ Защо да бягам бе ***, каквото каже ДПС-това ще е . ***. Можеш ли да броиш или толкова ти е пипето.

295

До 339

преди 3 години

Нямаш представа колко си правЯдяха като невиждали на партийните кьорсофри

294

Анонимен

преди 3 години

Партията на безпартийните трябва да вземе 100% ако се създаде

293

Анонимен

преди 3 години

Тая блокада ще продължи по дълго и от короната.Трябва да свикваме и с нея.

292

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 365Съвестните бяха много малко, може би нещо като в момента! Избягах от "рая" през 1981 година и за няколко години постигнах това за което съм мечтал. Обявиха ме за невъзвръщенец, конфискуваха ми къщата в Драгалевци и тормозиха роднините ми! Няма нищо добро в строя на простака (комунизъм никога не е имало) който за ужас на всички тегне и до днес.

291

Анонимен

преди 3 години

Под носа на органите окупират пак знаково кръстовище. Смях и позор. Затова и рейтингът им е толкова. Липса на всякакъв професионализъм. И след това протестиращите били виновни, че пред очите им си правят каквото искат и ги вземат за майтап. Това ще е дереджето докато системата е бъкана с военни, библиотекари, даскали.. а не професионалисти с образование от Академията. Боковата милиция ни пази. Дано не се случва нещо по-сериозно...

290

До 367

преди 3 години

Не може да ви се вярва.Виждаме го всеки ден.Лъжци и манипулатори сте вие комунистите.Това е истината !

289

f

преди 3 години

Тия полицайчета с меките китки, но правещи се на големите мъже, да ги осъдят на денонощно доживотно еббане в затвора и денонощни побоища по гърбината с камшика, щом не свалят това престъпно правителство, те що се правят на интересни??

288

Анонимен

преди 3 години

ДПС ахах бегай бегай шизофрен безроден.

287

Щерю

преди 3 години

"Разумът на мъдрия (народ) е в десницата му, А разумът на безумния (народ) в левицата му." (по книгата Еклесиаст глава 10, стих 2)

286

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление,че нито една медия не публикува социологически проучвания,,ако изборите бяха днес...ит н.,,

285

Анонимен

преди 3 години

Само ДПС-най-демократичната партия може да се справи за нула време със ситуацията и с тия хаймани и лентяи. А скоро ще бъде и първа сила, малко още остава-елементарна аритметика е. Така че комунисти и разни патриотчета измислени да не си правят сметката без кръчмар. Каквото е казал и каже Доган-това е било и ще бъде. Трябва да се свиква с това вече.

284

f

преди 3 години

А нямало петелска кръв в чешмяната вода ли? Кво ми цъкате минуси бе лум-пени такива, да заблуждавате хората??По едно време защо прането се е разпадало??? Защото във водата имало препарати за разграждане на петелска и човешка кръв! И защо оставаш пребледнял след като пиеш вода от чешмата преди няколко години?

283

Анонимен

преди 3 години

Не е верно найстина си уникален индивид да вървят тогава натоварени като хималайски магарета!