74

Анонимен

преди 4 години

Радев е прав само защото грозната чибурашка лъже че не е!Тя е добър индикатор!

73

Анонимен

преди 4 години

А институциите защо се държат като врагове на народа, народа иска оставка, Понял ?

72

юберашумгмахен

преди 4 години

Всеки плюл по Президента трябва да бъде разследван и да му се направи одит , ако има 1 стотинка недоказан доход да му се отнеме и тя

71

Огнян Минчев

преди 4 години

е дама на властта. ОСТАВКА! МУТРИ ВЪН!

70

ОСТАВКА

преди 4 години

Президента не може да бъде безразличен, когато мафията в лицето на Борисов разграбва националното богатство и съсипва институциите /Народно събрание, съд и прокуратура / и да мълчи. Демокрацията в страната липсва. Ммаме режим на задкулицитето.

69

А Gnarlack?

преди 4 години

На Джаба не вярвам!

68

Проста Кърджалийска

преди 4 години

До ЧебурашкаЧовече, успокой се. Корупцията е на всякъде - министерства, министерски съвет, парламент, съд, прокуратура, президентство, да не говорим за общините където 1 коли и беси - който и да хванеш ще има за кавко да го вкараш в затвора.Защо, обаче един са разследвани други не?Да те питам и друго - като чуеш твоят бизнес партньор да говори зад гърба ту, че те такова с 200 там където не изгрява слънце, ти се навеждаш повече? Кеф ти е?

67

Анонимен

преди 4 години

Това не е възстание, а опит за мутренски реванш със зевзешки прийоми: На Черепа - Релсата, на Куку, Пипи и Ян Бибиян - хепънинга и на Фигуранта - юмручето.Всичко това взето заедно завърши с челен удар от който Фигуранта сега си ближе раните !

66

Чебурашка

преди 4 години

Четири години от мандата на фигуранта преминаха в подли интриги, тенденциозно налагане на вето на решенията на парламента, очерняне, оплюване и конфронтация с институциите. Радев обяви война на изпълнителната, законодателната и съдебната власт на, които неправомерно иска оставки. Всичко, до което "Президента" се докосна, воден от маниакалният си реваншизъм, бе омърсено, и осквернено. И Конституцията и Апостола и Шипка и военните училища и Военна Академия!

65

Случаен Минувач

преди 4 години

До АнонименДа Хвърля оставката като има толкова голяма подкрепа.

64

Анонимен

преди 4 години

До Чебурашка 41 Чебурашке , и ти ли падаш до нивото на обикновен *** . Я кажи пак за обвинението на Милушев "Той е обвинен в подбудителство за извършване на длъжностно престъпление с цел причиняване вреда на председателя на Държавната агенция "Разузнаване""Къде видя тук твоето " шпионаж за чужда държава " ?За Узунов вече съдът се произнесе веднъж , че няма доказателства за извършено престъпление , когато беше делото за намаляне гаранцията на Бобеков

63

Случаен Минувач

преди 4 години

Огнян Минчев е един хората които са уредили ББ да стане охрана на Бай Тошо.

62

ОСТАВКА

преди 4 години

Браво на Радев ! Много смела посътпка да посочи мафията и мутрите в държавата и да ги изгони. БРАВО ХВАЛА! Смел истински българин

61

Анонимен

преди 4 години

Борисов е избран мажоритарно от над 2 милиона, а Радев от 500 хиляди от които 400 хиляди са купени гласове от махалите.

60

Народна

преди 4 години

РАДЕВ вън

59

Честно

преди 4 години

Тоя пък в ролята на какъв дава пък акъл?

58

Анонимен

преди 4 години

Не може Радев да е лицето на пучът срещу демократичното избрано правителство и да е държавен глава.

57

Шефа

преди 4 години

Г-н Минчев , Вие може да си търпите да Ви крадат и да се гаврят с Вас , но хората не могат да търпят и да гледат как мутрата премиер се търкаля около евра и злато, далеч надхвърлящи личния МУ доход!Да командва Главен Прокурор , Председател на НС ,Подчинени патриоти , ДПС и Марешки....цялата власт в ръцете на една доста некомпетентна мутра!

56

Василев

преди 4 години

България влезе в най-страшната криза, тази на всеобщата посредственост!Казах ви селяни прости да работите качествено и ефективно, сега всеки щеше да си тежи на мястото и щяхме да разполагаме с експертно мнение!Загиваме групово селяни прости, едните посредствени селяни управляват, а другите протестират и взаимно се обвиняват, че другия е виновен!Къде отивате с тази селяния и посредственост, затъвате в дребнотемие и никой не иска да стане най-добър в своята професия!Селяни, вие сте валат!ЦРУ!

55

Анонимен

преди 4 години

За гробарите трябва народен съд!!!