60

Сат Н

преди 3 години

С тези текстове в Изборния кодекс реално избори много трудно могат да се организират, посочи още Томислав Дончев. По думите му няма яснота какъв тип са визираните машини за гласуване и чия е отговорността да ги осигури.-------И какво трябва да бъде наказанието за депутати, гласували за този Изборен кодекс (вкл. Томислав), който ги прави фактически несменями? Моля, гласувайте! - = въже + = олово

59

Анонимен

преди 3 години

71:Данче, колежките те чакат на околовръсното. Правят ремонт, има бригади и искат забавление.

58

Анонимен

преди 3 години

До 58:Точно. Има доклад от Дънди Прешъс че за миналата 2019г са изкопани над 4 тона злато. От тях печалбата за Дънди е 130 млн евро. БГ е взела такса 4 млн евро, защо си разпродаване благата и ресурсите, защо? Кой го позволи, е за разстрел.

57

Данчето

преди 3 години

Откога се бори,за по-чист въздух в центъра,за по малко коли!Палаткаджиите да не са на граждански договори с общината!Лежете си,почивайте люде!Само по тихо,моля!

56

Анонимен

преди 3 години

Море кубе, ще отговори напълно. Народа иска лустрация за герб, като последната комустическа, мафиотска издънка в България.

55

Ретур

преди 3 години

Трябва да се форматира общественото мнение!

54

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Време е...дървените философи като Дончеф да сдадат власта.Той...власт няма,а шефа му партийният феодал Боко,то е...ясно.

53

Анонимен

преди 3 години

Тези тне знаят на кой свят с,а народа ги смята за корумпирани престъпници, те говорят за обединение иплюят по президента Оставка и ревизия на управлението и съд ако има липси ще пуснете кокала защото народа го иска Никой не може да е по-голям от народа вие сте времмено управляващи доверието към вас е изчерпано, да не сте крадили суджуци и строили Алепута.

52

Анонимен

преди 3 години

До 61:Така е било и при освобождението от Турско. Народа гледа от прозорците докато истинските смели и хора искащи промяна са бягали по балканите. И са умирали. Вкъщи е най-хубаво, пусни си климатика и си сложи чалмата.

51

Анонимен

преди 3 години

Току-що гледах мненията на бесепарите,те не искат Нинова,защото тя е правила чистки по върховете на БСП по свое усмотрение като диктатор,а не чрез общо демократично решение и събрание. Отделно се разпорежда като диктатор ,а не с демократичен избор и пренебрегва мнението на останалите или изобщо провежда затъмнение на всякаква информация към колегите си от БСП, хората от БСП не и вярват!

50

Анонимен

преди 3 години

няколко катунари не са народа и да представят исканията на въпросния народ! той ще си покаже какво иска на изборите! катунарите са няколко безработни кибика, които от нямане какво да правят и срещу съответното заплащане лежотят в палатките в очакване на "надницата"!

49

Анонимен

преди 3 години

Томи габровски,е майстор на витиеватия разказ.Хитър,тактичен,в определени ситуации той бърка в г.за на главният,но оня не усеща. Томи е дипломатичен,толерантен когато се наложи,затова има бъдеще в групировката към която се числи.Болест,не дай си Боже,ще налегне Борисов,когато бъде културно изритан от "Дондуков"-1.Аланкоолу,кой те накара да пратиш твоя прокурор и гавазите му,да нахълтат в президентската сграда?Ти сам се заложи на дуспата от 9-ет метра.Джипа друг ще го кара,защото ти си тръгваш!

48

Протестиращ

преди 3 години

Аз протестирам, но все повече започвам да смятам, че тук няма как да се оправим.Независимостта на България е загубена някъде преди турското иго. Ние сме поробена държава от векове. За това и ресурсите ни се заграбват.Имаме МЕГА МНОГО злато - краде се.Енергетика - ЛЕШ!Имаме МНОООГО газ в акваторията на Черно Море - ще ни стигне за 30 години, но ще го подарим и ще продължим да си внасяме.Че даже е много възможно да започнем да си "внасяме" български газ.

47

Анонимен

преди 3 години

До 44:Над 2,5 млн българи избягаха зад граница, защото е много хубаво тук нали?Шах и мат, 2,5 МЛН българи.

46

до 42

преди 3 години

Ако Фигуранта не получи еднолична власт, няма смисъл да се сменя караула! Ще изпадне в процедура и нищо няма да направи!

45

Томислав Гьобелс

преди 3 години

Томи мисли практично, вижда че партията му търпи щети. Томи е на мнение, че оставка на 2-ри ТРЯБВА да има, без значение дали ще се приеме ВНС или не.Поне беше на такова мнение преди няколко дни... сега явно Бойко Борисов му е казал да смени малко стила и да му пази гърба, щото няма да подава оставка.Най-вероятно.

44

Анонимен

преди 3 години

44:Ти си изтрещял бе дядка, каква пенсия ми е дал? Заради него ли намалява вируса? Стой си на село, там е най-добре.

43

Анонимен

преди 3 години

Простият народ, мошениците и еврочиновниците са с Герб - 95% на избори! Кремал, Анкара и Вашингтон и Скопе - също! Честните нямате никакъв шанс!

42

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания, господин Дончев ! Един от най-дейните и интелигентни политици ! Бъдете благословен !

41

Анонимен

преди 3 години

Френската революция: изкарват гилотината на площада и започват да премахват тогавашната мафия. Следващите доста се замислиха дали да го играят мафия или не.Тук мафията ви обяснява че нямало нужда да сменяте мафията .. просто е абсурден цирк.Защо Доган претижава 70% от Тец Варна, как? Защо? И всички вие седите и блеете