28

Анонимен

преди 3 години

Над 80 % от хората не желаят смяна на правителството. Всичко е лично от Божков-черепа, който е поръчков убиец. Него не го интересува колко пари ще похарчи или колко живота ще си заминат. Нормално е в една Държава от седем милиона да намериш 200-300 наркомани и пияници, които за една доза убиват всеки човек. Това Божков най добре го знае, защото цял живот е плащал на убийци и крадци.

27

аз-ът

преди 3 години

Има страхотен коментар на Бетето , лека му пръст пич беше за ББ. Човека разправя как Пашата и бат Венци от Славия ЛИЧНО са го довели мутрето до резиденцията на тъст му. Как толкова доверие са му имали на мутрето, че не са го пускали в ресторанта даже и са го държали навън под дъжда да пази колите. Щом Батето казва "обидно е, че тоя е премиер бе"... Сметай човек кви ни управляват. Днес областния управител на СФ нарича протестиращите уруди. Скоро,скоро... Няма да забравим, няма да простим.

26

Анонимен

преди 3 години

Докато само подсвиркате под прозорците на властта, те ще продължават да ви тъпчат и да се гаврят с матряла

25

man

преди 3 години

ПРОГНОЗА: Безработица, инфлация и повсеместна криза в следващите 3-4г и нито Ицката Маджов, нито Чалгаря няма да са ви от помощ. Ама протестирайте де, аз съм се уредил и отдавна не завися от протестери.

24

Баи

преди 3 години

Е на всички ни е ясно че ще се засилят , по добрият вьпрос е защо управляващите искат да се повтори - виденовата зима , вместо да се отеглят с някакво достоинствоСпоред мен партия - герб ще отиде вьв бунището на историята като - сдс сьс костов навремето

23

Да бе

преди 3 години

Ще се присъединят поне още 2-3 човека .

22

Патриот

преди 3 години

герб ,ес и ФАЩ да се изметат в чували!

21

аз-ът

преди 3 години

абе гърбави... Защо днеска БОП-а е вземал на бабата чушкопека бе ? Атентат ли ще прави с него?

20

кви спонтанни бе

преди 3 години

ало , философа , нито блокирането , нито протеста са спонтанни , те са организирани ! тук става въпрос за организиран опит за преврат ! фигуранта , импексова , независимата с камбанката , тримата овчари , бореца , и засегнатите перачи на бкп пари са организаторите ! а може и да е вярно че поръчката идва от кремъл !

19

МВР

преди 3 години

да не се мае а да събере палатките докато са празни и да ги премести пред разните там европейски посолства - протестиращите като им оп-ик-аят и о-сер-ат и на тях или им изпотрошат прозорците на колите и им направят няколко концерта бързо ще разберат, за какво става дума.

18

До коментар 2

преди 3 години

Прави сте,ние баби и дядовци,сакати от селата Ви подкрепяме, дерзайте,борете се,искайте най доброто за вашите деца .,за вас,не се страхувайте,може да сме от село ни трева не пасем.с вас сме чеда.ще се борим и ви подкрепяме.успех...

17

Анонимен

преди 3 години

Като гледам от фотосите, това са зомбирани и неориентирани хора. Лумпенизирани от Мая Манолова, Радев и Нинова. Но... капацитет.

16

аз-ът

преди 3 години

Ама вий сте се хванали с протеста та протеста. Значи...Протеста ви е най-малкия проблем селенчета. Най-малкия. Вие трябва да мислите защо сте с -12% надолу от началото на годината. Защо сте само с 2% над БСП. И с кого ше управлявате щото дори и патрЕотЕтЕ да влязат (което е абсурд) нема ви стигнат гласовете. Защо големите медии в ЕС (Шпигел, Гардиан) приканват мутрето да си оди на село. Защо един Борис Бонев с един ФБ ви разби на изборите, защо ДБ с един ФБ ви направи смешни в РосенецЗащо :

15

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Не може едни поставенни охранители от олигарси. да са на власт и да разпределят държавния бюджет,трябва безработни, работещи безпартийни млади с идеи, идеи с които да променят света да управляват, а не поставените бивши охранители от олигарси, на Тодор Живков и те да разпределят държавния бюджет справедливо сега само няколко процента грабят а народа гладува и емигрира които може, а който не може не емигрира и гладува

14

Off

преди 3 години

Само да напмомня - летците носеха сини чорапи, защото униформата им беше синя ;)

13

Анонимен

преди 3 години

до МладияпремиерсхаремаТуй безработни да стават депутати и сега го има, както се вижда няма много плюсове. :)

12

diana21

преди 3 години

Разбира се, БСП търси най-добрия начин да обсеби държавата, но както винаги намира най-добрите начини да съсипва държавата защото именно това ще се случи ако държавата спре да работи...БСП трябва да напуснат политиката за да не бъдат подведени под отговорност за антидържавна дейност или може би те точно това искат - да застанат на истинското си място....

11

1

преди 3 години

До Анонимен-3 ,за кой зелен чорап става въпрос,пожарникаря,или летеца,защото,и при двете служби,се носят зелени чорапи.

10

Калеко Алеко

преди 3 години

Протестите ще се засилят когато Черепа се бръкне по-надълбоко в джоба ... и когато от руското посолство пуснат нова депеша на фигуранта ... !!!

9

Off

преди 3 години

Протестите ще се засилят, като черепа почне пак да праща пари. Инак ще тлеят по този начин, че може и да загаснат.