181

Анонимен

преди 3 години

и с мешинно и с електронно гласуване ПЕЧЕЛИ ГЕРБ, друг е въпросът, колко депутатски мандата ще вземе и ще се наложи да избирате между ГЕРБ и БСП+ДПС за съставяне на правителство, защото ако няма да участвате къде ... стетръгнали на революция

180

Видев

преди 3 години

Не плувайте срещу течението, защото въпреки усилията то ви повлича назад.

179

Нощно шкафче..

преди 3 години

Никогаааааа нямааааа се.забраийййй

178

Помним, помним... !

преди 3 години

Преди 7 г. същите тези хора, които сега "протестират срещу мафията", назначиха Д. Пеевски за шеф на ДАНС

177

Анонимен

преди 3 години

Като се изрази мнение, че Герб са неспособни да управляват и въведат ред, троловете на герб слагат минуси. Ами нека комунистите от герп да покажат, че могат да се справят със ситуацията. От по-ясно, е че Герб са в панически страх и се надяват хората да вземат нещата в свои ръце. Едва ли някой ще върши работата на полицията, която се видя какво може, освен да реват за заплати.

176

Анонимен

преди 3 години

Искам да фъргам думатито и ица

175

Машинно гласуване

преди 3 години

Не на ВНС .

174

Анонимен

преди 3 години

Ши фъргам Ица и домати

173

Анонимен

преди 3 години

Не са виновни палаткаджиите, а некадърните управници от Герб. Кучето скача според тоягата.

172

НАПРЕД БЪЛГАРИ!

преди 3 години

ДА ИЗЧИСТИМ СОФИЯ ОТ ЛУМ.***.НИ, НАВЛЯЦИ , ПИЯНИЦИ И АУТСАЙДЕРИ ОТ ЧУЖБИНА ЗА ЕДНА СУТРИН!ДА СПАСИМ ЗАКОНА, РЕДА И ДИСЦИПЛИНАТА В ГРАДА В КОЙТО ЖИВЕЕМ!УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО---СЕГА Е МОМЕНТА !БЪРГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ НАД ВСИЧКО!!!

171

Анонимен

преди 3 години

до 176Какви комунисти те гонят бе смеш ник?Когато е възникнала демокрацията в Гърция се е гласувало явно с вдигане на ръка.Кое му е комунистическото?Точно комунистите се крият зад таен вот,за да могат да нагласяват излишни протоколи с комисии купени.Ако всеки гласува и се нанесе вота веднага в регистър в интернет за коя партия по име и ЕГН веднага ще се знае резултата и ще е неоспорим!Няма скрито покрито!Истинска демокрация!

170

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от герб са неспособни да въведат елементарен ред в страната. Блокиране на улици, тормоз и терор над свободни граждани, обиждане на полицаи и замерване на сгради, включително и на МВР с домати и яйца Такова падение не е имало никога в историята ни...Не разбраха ли най-накрая гербавите, че са некадърни да управляват. За какво искат тая власт. Крайно време е да дават оставка и да дойдат хора, които могат. Единственото, което ги интересува Герб са властта, а не живота на милиони граждани

169

Анонимен

преди 3 години

palatki, palatki....gratis...nasam...nasam...bulgarski...sofiiski...:-))))

168

Анонимен

преди 3 години

троловете кръв пикаят .. по нареждане .. *** не върви агитацията.. колко жалка история е да си ***.. а пък герберски *** - това е дъното .. бколуци :-D

167

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Е, щом "искаш" заминавай за Русия. Там така или иначе няма таен вот.Ние тук държим на демокрацията.

166

Анонимен

преди 3 години

Дъждовете и бурите все едно са от Герб, и са нарочили протестърите и палатките им.

165

666

преди 3 години

Такаа...гледам рожденни дни празнуват-браво!После ще празнуват раждане на протестърчета,после-кръщенета,първи учебен ден,абитуриентски балове,сватби,разводи,после ще си отиват тихо в палатките.....даааа.....живота си тече :)))

164

Bad Company

преди 3 години

До шматарокТези "млади и умни " на Орлов мост са типичен пример за "ефекта Дънинг-Крюгер" :))) Не може да си неуспял в живота и да имаш самочувствието, че можеш да управляваш държава. Те ако бяха толкова "умни" щяха да се осъзнаят , че ги ползват като салфетки в борбата за власт и пари.

163

Анонимен

преди 3 години

Ало протестиращи !Кучето за смяна на модела е заровено не на кръстовищата, а в изборните урни !Освен ако кремълската марионетка Радев не предприеме военен преврат, но той е страхливец-интригант, а на пълководец.

162

Анонимен

преди 3 години

Аман от тия навлеци!