88

До 102

преди 4 години

Как пък и трите пъти е избиран по погрешка?

87

Сериозно

преди 4 години

Днес обединителя Радев отива във Варна на протеста, за да подкрепи барикадата и протеста, това прави президента, а не му е работата да ходи по блокадите

86

Анонимен

преди 4 години

Нека празното говорене и манипулации спрат, за да не се изпусне шанса да положим ново начало на политическия живот, който към момента удря дъното. Два пъти опозицията и медии клатят държавата, правителството пада, а на изборите се връща и то с сериозен резултат. Това трябва да се промени.Великото народно събрание трябва да остане като институция, и дори с много по голямо представителство на мажоритарни депутати. Партийните пристрастия в него са вредни за бъдещето на държавата ни.

85

Анонимен

преди 4 години

Значи срещу Гиньо Ганев,Петър Дертлиев,Милан Дренчев,Корнезов,Петко Огойски,Сн.Ботушарова,Леа Коен,Екатерина Михайлова,Ст.Савов,Юнал Лютви,Ал.Джеров и много други участвали в създаването на настоящата Конституция застава Дани Кирилов-Белия хакер! Очаква ни голем смех с този капацитет !

84

Анонимен

преди 4 години

Славчо, ВМРО, патриотите, БСП викат до небесата, че тези предложения са техни. А да видим дали ще ги подкрепят или само са политиканствали.

83

Анонимен

преди 4 години

До Джедай МастърМоже и така да е натакмят, 10-11 г. власт и решиха да правят промени, но с условието Вожда да остане разбира се :)) Филма е игран толкова много пъти в дързави с диктатура, че чак е изтъркан :))

82

Позитано 20

преди 4 години

Зора ни е да вземем властта , а след нас и потоп.

81

Конституцията

преди 4 години

на Славчо. 50 процента от нещата в нея са гласувани вече на референдум и са подкрепени от народа. Утре ще гласуват за него и ще го вкарат във ВНС и ще може да си я приеме. Ако това са го измислили неговите сценаристи - то това е якото шоу на Слави. А БСП и Маяма и Ристю и Радев и отвратителното трио и т.н са в сълзи и сополи и се чудят от къде им е дошло. Ами че тя тази Конституция се пише от години и се подготвя от години. Колко кал хвърлиха навремето по референдума...Е на ви сега и Конституция

80

Анонимен

преди 4 години

Към следващите правителства на България:ако ви искат оставка ,правете нова Конституция.

79

Помня

преди 4 години

До Анонимен 74 ТЕРБ били компрометирани....А БСП хич не са компрометирани. Изрядни от всякъде. Три пъти фалираха държавата.Аз помня.И само с белезници могат да ме закарат да гласувам за тази деструктивна партия.Що за наивник трябва да си, да вярваш че Нинова ще се справи по добре от Борисов .? Абсурт !

78

Анонимен

преди 4 години

За единия служебен кабинет, реден от Кремъл, продадохте България.

77

Анонимен

преди 4 години

Пълно е със продажници в тая страна.

76

Анонимен

преди 4 години

О, моля ви, стига ни занимавахте с вашите политически идиотщини.

75

Анонимен

преди 4 години

Добри промени са тези, които ще прави Т.иквата, но не са достатъчни. Не може главния прокурор да е безконтролен и да се избира от прокурорската квота, т.е. действащия главен прокурор си избира следващия.

74

Анонимен

преди 4 години

Какво стана със "спонтанните протести"? Ако не е триото на отровените да плати в някой град, никакви блокади и протести не се случват.

73

Анонимен

преди 4 години

Истината в това заглавие ще е кошмар до края на дните за БСП. А краят на Конституцията на Луканов и Лилов ще е радост за огромно количество от нормалните българи.

72

Тонката

преди 4 години

Пред монитора много вой,а на протеста 200/300 човека разделени на партизански групички блокират кръстовищата:):):)Служебено правителство няма да има:):):)

71

Див Петел

преди 4 години

Дай им нова конституция, като толкова знаят да пикаят по площада и да спят там.Нещо Фигуранта се затъкна - не му мина номера със служебното правителство за кражби и грабежи, както и за реабилитиране на преследвани от закона. Ми *** и тя замлъкна. Нали нейните хора на паветата искат Нова конституция. Ей ви я новата конституция. А оная, дето се отчита в чуждо източно посолство - Еленчето, тя също мълчи. Кво ви стана изведнъж?

70

Джедай Мастър

преди 4 години

Да отменят и презумпцията за невинност и разделението на властите. Гешев и Тиквата да останат на власт като Путин до 2066 г.

69

Анонимен

преди 4 години

Кой казва че с лъжи не се успява в живота.?Я ги виж политиците.