147

Анонимен

преди 3 години

До 210 Не пиши изобщо за СДС ако не си бил на протестите през 1989 г Въпреки че аз Не бях там и Не гласувах нито веднъж за тези крадци и лъжци! Бяха толкова прозрачни чеее. Днес 30 г по късно се оказах прав! Нито един от тях днес Не се показва! Що бре ако са били коректни? Борците против фашизма Не се криеха до 1989 г! А тези " демократи" крадци се скриха! Лицемери и крадци! Това беше СДС!Излъгаха цял един народ тогава уви!-:(

146

Анонимен

преди 3 години

Виждаме един изплашен, треперещ старец, който вече разбра, че не е това за което се мисли.----------------------------------Виждаме човек, който разбра, че за него затвора не е мираж, а реална възможност.Виждаме човек, който разбра че ще слезе от сцената както на него му се иска - с почести и слава, а ще бъде изгонен.Вижадаме човек, който разбра, че ще остане в историята като мярка за корупция спрямо която ще се оценяват следващите правителства

145

Сдс измама

преди 3 години

И ко стана със сдс?Костовистите и Марковците Ал бож, се облажиха едно хубаво и окрадоха държавата.А на теб ти остана скачането по площада.

144

Анонимен

преди 3 години

да се забрани със закон заемането на висши граждански длъжности от военни.

143

Анонимен

преди 3 години

Даже Радев е прекалено толерантен.Вече трябваше тиквата и гешев да са с белезници

142

До рехави протести

преди 3 години

Протеста не е политически.Граждански е. Ако партиите си изкарат хората, досега да е заминал Вожда

141

Анонимен

преди 3 години

Черепа да развърже кесията!може да захрани поне 10000 протестъра!

140

Лостов и компания

преди 3 години

Рестарт на системата и още 30 години преходна "демокрация"!ЖАлко че реституцията свърши и приватизацияте е на привършване...а бе все нещо ще измислим какво да откраднем от държавата...важното е Драгалевската ми лаборатория да продължава да фабрикува политически ГМО мутанти,които "Да заГробват България".

139

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 3-4 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 12-15 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

138

Анонимен

преди 3 години

Ще влезе в историята със сигурност.Бели листи трява да има в тея учебници за 11 г Рекет и кражби

137

Анонимен

преди 3 години

Ако 300 души бутнат ББ, щв влезне в учебнииците по история - като най-самоубийственното управление на България.

136

Иди си с Мир

преди 3 години

Още има веруищи на тиквон.Опозори цяла България пред света, окраде страната. Изхарчи парите на България за 2 седмици. Целта му е да изхарчи всичко и да компрометира следващия служебен кабинет. Този еднокнижник в момента загробва България за години напред.

135

Анонимен

преди 3 години

И само да попитам.На кой нормално мислрщ човек.Все още не му е ясно.Че д-р Борисов е пътник от властта и политиката?! Спокойното управление на групировката ГЕРБ приключи! Вече е ходене по мъките до ОСТАВКАТА!-:) Симеонов я хвърли до 28 мият ден мисля. д-р Борисов се оказа и оказва по *** и наглец! 38 дни вече се заблуждава че нещата още са " под контрол"? Е да амааа НЕ! ОСТАВКА!

134

Да заГРОБИМ България

преди 3 години

Дерзайте младежи,ако че сте над 60-те години...вие блокирайте и протестирайте,а ние ще взимаме паричките на Черепа...много им здраве на управляващите като не щат да си дават оставката!ДА ЖИВЕЕ дрУгАрЕ КОСТОВ!!!

133

Анонимен

преди 3 години

черепа да плаща,протестерите си искат надниците!

132

Стой си там

преди 3 години

Стой си на Обзор бе приятелю, на никой не си нужен тук. Или идваш да "работиш" на палатките? Говори се, че вече "свободните" стигат до 80 лв за 12 часа престой! Ако подскачаш пред някоя национална телевизия стигали до 150. Ама повечето са много надрусани и пияни и си лентяйстват за 50-60 лв по палатките, изкъртените пейки и завлечените кофи за ***!

131

Севда с Къщата

преди 3 години

Тулупа се самоуби след последната реч.Пълен *** е. Държи цялата власт и стана за посмешище в целия свят.

130

стига

преди 3 години

С тия политики бе.Я какви убавци има на протесто.

129

Анонимен

преди 3 години

В пик има снимка как тоя ypиниpa пред сгрдата на народното събрание

128

Анонимен

преди 3 години

Борисов е политически труп. Може и да си купи още някой друг месец, но е свършил. Това е резултата от протеста.Няма оставка засега, но протеста "счупи" Борисов - счупи самочувствието му, разби егото му, напълно го освети, премахна всичките му маски и го остави "гол". Мачото изчезна, бабайтлъка му се изпари, умението да говори и да убеждава оттече в канала.Виждаме един изплашен, треперещ старец, който вече разбра, че не е това за което се мисли.Всичко това е резултат от протеста.ОСТАВКА