70

И на мен ми писна

преди 3 години

Омръзна ми една шепа хора да се самопровъзгласяват за интелектуалния и юридически елит на нацията и да ми обясняват от площада как аз всъщност трябва да проумея тяхната правота и дори и да не го осъзнавам трябва да възприема техните възгледи.

69

Анонимен

преди 3 години

Тия лентяи по паветата си мислят, че представляват интерес. Комунистически отрочета. Така и не проумяха, че Бойко никога няма да им даде власт и най-голямата му заслуга е, че 10 години не ги допусна до властта.

68

Анонимен

преди 3 години

Гуем морал, беФАнаха ги с белязани пари

67

Анонимен

преди 3 години

Пълна пародия станаха тия протести не стига, че седя в задръствания по няколко часа на ден заради група *** ми трябва и по телевизията да ги гледам ...

66

чучолигарчо

преди 3 години

Альоууу...Божкооов...ЧЕРЕПО мой ....увеличи паричките,че нещо много рехаво стана на протестЪ!!!!А пропо за сведение на г-жа Манолова колко милиона от хазарта отпусна???

65

Анонимен

преди 3 години

Защо отива под носа на полицаяЧака да осъществят "контакт"ами старичка е вече за тези неща

64

Анонимен

преди 3 години

Проблема не са политиците, а ние гражданите. Всеки е мързелив и тарикат. Това е.Който и да сложим след година две, ще прави схеми. Самото семе е такова. От малката баничарница до големия бизнес. Колкото по рано го осъзнаете, толкова подобре.

63

Getting ready mafaka

преди 3 години

Нямат пари, а ги хвърлят е няма такова безумие. Протестиращите преди дни хвърляха пъдпъдъчи яйца. Жалка картинка, няма как да ви подкрепим измислиците финансирани от избягали и задържани престъпници. Защо не протестирахте и не питахте от къде е голямата сума в евро намерена в хотел Маринела, а? Жалки сте.

62

Цирк

преди 3 години

Наистина всеки има право на протест, но и всеки има право на нормален живот. Ако Мая Манолова им е идол, да са живи здрави - явяват се на избори, влизат в Парламента и оправят всичко. Но 1% от населението да тормози останалите не е нормално.

61

Галоп и Тръст Интерн

преди 3 години

Протестиращите вероятно имат представителност, но изобщо не представляват мнозинството от народа !

60

Анонимен

преди 3 години

До68. Казваш има криминални във власта. Ми норналните знаят и виждат , но прокурора не ги вижда

59

лумпенизация дооткат

преди 3 години

Альоууу...ДЕБИЛИТЕЕЕ...Гледайте и се учете!Водете си бележки,че после на редовните избори ще се изпитваме!Жалко за полицайчетата...Според мен Наближава момента да се отсее зърното от плявата!Морковите свършват и иде речд на ТОЯГАТА!!!Честито на пИчЕлИвшИтЕ!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Хората са излезлина улицата , защото са заложници на една добре окопала се във властта група хора , която отлюспва неудобни от тях само да продължи да вегетира още известно време .Удобно и хубавое като си отгоре и плуваш в блажнинките , гребеш с шепи , а на останалите трохички колкото да кажат ,че полагат грижи и мислят за доброто народно .Достаатъчно чакаха хората доброто , но тоне идва , няма и да дойде .Достатъчно се угоиха , време е дебелариумът да затвори икалинките да си ходят !

57

Анонимен

преди 3 години

Браво!Респект за протестиращите!Оставка!

56

SarsCov2

преди 3 години

Защо говорите глупости хора? Едно общество което не се грижи за болните и възрастните членове е *** общество, по добре да го няма. Не може да крадеш, брутално и да оставиш тези хора в тинята. Не съм съгласен с данаците ми да живуркат в охолство мутри и техните държанки. Те да ходят на магистралата да си изкарват прехраната. Подкрепят протеста всички нормални хора в тази страна, само алчните и арогантни мутри,крадци и мутреси са против.

55

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са най-добрата антиреклама за протеста.Ако тези са протестиращите, нормалните хора нямат място там. Платени от олигарсите клоуни, провалени бивши министри и депутати. Криминални подизпълнители на богати престъпници.

54

Анонимен

преди 3 години

62/ Каквото е казал и каже Доган-това е било и ще бъде. Но ти едва ли ще го проумееш, сигурно няма и с какво.

53

Анонимен

преди 3 години

И тия се наричат "майки"? Дано никога не бъда такава майка.

52

Анонимен

преди 3 години

"ДПС-най-демократичната партия....."асане, а втори възродителен, как ще ти се отрази?

51

Некой

преди 3 години

Всички телевизии да се стегнат и да почнат на всеки половин час да информират точно какво ядът какво пият къде се-рат протестиращите. Останалото население живо се интересува от техните щения! Каква е тая цензура затова сме на 111 место