43

V

преди 3 години

Ха боко сега и на репресиран ли иска да се направи ? Ако дедо му са го репресирали едва ли щеше толкова да си пази партиината книжка. От такива десиденти като боко тиквата в България се наложи комунистите да свалят комунизма. На улицата не излезе нито един десидент като боко тиквата .А сага ни лъже че го репресирали .През комунизма пръв комунист ,през мутренските времена първа мутра ,а сега на мода е да се прави на десидент .Я стига глупости .Още използва мутренския езин с п.тки,набиване на к.р

42

Анонимен

преди 3 години

А кой не сака чипиране с ваксина кво ще става,ще ни вкарваш в затвора,нема да имаме право да работим или тоя път ще трябва да ти откъснем кухата слугинажка мутренска кратуна?

41

Анонимен

преди 3 години

Снимка на Фотошоп с някакви банкноти срещу видео как МаяМа отива на крака при Божков в офиса му?Вие изберете на какво да вярвате.

40

Анонимен

преди 3 години

остави ги балканите...те и без теб са сигурни,ами виж как превърна територията на българия в опитно поле и плацдарм за икономически и военни интереси на близки и далечни страни...и газов хъб разбира се с газ от русия,казахстан,азербайджан,туркменистан,узбекистан,иран,катар,саудитска арабия,ирак,египет,израел,йордания и къде ли още не!

39

Ха-ха

преди 3 години

"Те го не щат в селото,той за къщата на попа пита!"

38

Хахаха

преди 3 години

До хе-хеИма много готин лаф: Мечтите са безплатни.Та и ти така, има много да мечтаеш и да сънуваш.:)

37

Анонимен

преди 3 години

И *** на всичкото отгоре иначе си мисли че е по-умен от останалите. Тъпaнара си е тъпaнар. По прocт премиер не е имало в цялата история на България като може да се спори дори за цяла Европа че не е имало такъв невeж селяндyр

36

За банкянският

преди 3 години

Разбийник *** е по -добре да поостане, че да се доосере.

35

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоПриемат ли ги, бързо ще се развали и наденицата и домата и винцето...

34

Борисов :

преди 3 години

Аз му казах: За мен Левски е по-важен! и отидох на мач. В резултат на което не ме приеха. След 2 г. партийният комитет на школата направи запитване защо не съм член на БКП. И ген. Кипров, тогавашният шеф на института, чиито деца тренираха при мен карате, ме извика и ми каза: И без това покрай дядо ти има проблеми, а сега и това изказване. Отивай да се извиняваш, че лошо!. Аз отидох и ме приеха.

33

Борисов :

преди 3 години

Приемането ми в партията бе много интересно. В деня на партийното събрание, когато трябваше да ме приемат в БКП (това бе задължително, защото бях командир на курс като курсант), имаше контролен мач на Левски. Аз влязох и казах на партийния секретар: Ако може моята кандидатура да мине първа, защото има мач. Той пък се ядоса и започна да се възмущава

32

Анонимен

преди 3 години

Хахах мощен поден вика професора , хахахах мощен е към дъното та и под земята влезохме с твоя лидер

31

Професор

преди 3 години

До 31Глупости! Тогава Борисов е бил млад студент! Дисидент, дядо му е застрелян от комунистите.

30

Анонимен

преди 3 години

"БОЙКО СТРАХЛИВЕЦО, ПРЕСТАНИ ДА СЕ КРИЕШ!"------------------------------------------------------------------Преди години нашата полиция дълго търси в Ботевград избягал затворник като се оправдаваше, че бил трудно разпознаваем, защото си пуснал брада и мустаци.(Виж снимката)

29

Гошо...Тъпото

преди 3 години

В Северна Македония сигурно е много...хладно.Нашите...юрнали за Гърция на 40 градуса на сянка,китайски попчета и топла бира.Абе хора,идете на Охридското езеро,хладина и чиста вода,македонска...наденица със салата от хубав домат...изстудено винце и македонска музика.Вечна дружба със...македонците,да ги приемат по...бързо,че да се юрнем натам.

28

Хе,хе!

преди 3 години

Другареееее, през март 2021 г, на изборите , ще имате само 15-17 народни представители ! ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство и президенти и слугите му ще бъдат ИЗМЕТЕНИ ,което те така силно жадуват !!!

27

Борисов :

преди 3 години

В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Станах и казах: Айде ние, офицерите, щем не щем, ходехме на партийни събрания, ама вие, дето с това си вадехте хляба поповете, да кажете, че от утре си хвърляте калимавките, нямате ли малко срам и очи. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах. Иначе и аз трябваше да хвърля калимавката като всички останали

26

ВЪН

преди 3 години

Много долен,така ще отклони вниманието,сякаш не знае,че хората за кеф протестират

25

Der alte Spinner

преди 3 години

Нека един път да чуем "България фърст"! Може ли някой да посочи някого, който мисли за нас и непрекъснато се натиска да ни помага? Някой от "приятелите" на Боко? Само го тупат по рамото а зад гърба му се подсмиват ... Това е вярно, някой ако се интерисува може да намери из чуждите медии информации по темата: "Бойко Борисов и остатъка от света".

24

Професор

преди 3 години

Да е жив и здрав великия Генерал Бойко Борисов! Страната е в мощен подем под мъдрото ръководство на нашия лидер! Нека комунистите да лапат шпека!!!