505

Анонимен

преди 3 години

"ВЯРВАМ ВЪВ ВАС!!!"Доверието ще бъде оправдано. Благодаря!

504

Бай процес

преди 3 години

Само да вметна, че доказателствената тежест е институт на процесуалното, а не на материалното право. 91

503

акуд

преди 3 години

не подкрепям протестите!!!!! за да идват на власт нинова и радев. и вия сте мутри!!!

502

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсеки е невинен до доказване на противното. Не извъртайте, не е дори вечер и забавно.При предявено обвинение, обвинителят (в случая държавната прокуратура) доказва виновност, а обвиняемото лице (възможно с помощта на защитници) ОБОРВА тази теза, като се стреми да докаже неговата невинност.Слаби са ви опорните точки, ама и адвокатът-протестър толкова си може. Сменете го с годен, моля. За психическото здраве на нацията ще е полезно, ако не му чуваме глупостите.

501

Анонимен

преди 3 години

До 525 Всеки обвинен доказва своята невинност. Така е в материалното право.--------Къде си го учил това "материално право"? В нашето, не знам доколко е материално, има презумпция за невиновност. Значи, Гешев трябва да докаже вината на Божков. А не да разпространи фалшиви слухове и да иска човекът да доказва, че няма сестра.

500

Анонимен

преди 3 години

този е като Чавес, който разсипа Венецуела

499

До 532

преди 3 години

ВЯРВАМ ВЪВ ВАС!!! ЗАЩИТЕТЕ РОДИНАТА ОТ АЛЧНИ И ГНУСНИ КРАДЦИ. / ДУМАТА КО.МУ.Н ЯГИ СЕ ЦЕНЗУРИРА. ХА ХА ХА////

498

Анонимен

преди 3 години

До СатСи прав за ракията! На следващата "голяма почивка", че утре съм на работа.

497

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСъдът не се дърпа. Има си процедура за разпит. Той иска да е разпитан като свидетел. Съдът иска да проведе разпита при условията на обвиняем. За да е обвиняем, то трябва да бъде задържан (условно) и да му се предяви обвинение (реално). Последното той отказва.Като е невинен, да сиу получи обвинението, след което да го опровергае. За последното изобщо не е нужно неговото присъствие. Мярката му за неотклонение ще е съобразена с риска да се укрие и тежестта на обвинението.

496

Сат

преди 3 години

Ох, ти с бира се наливаш досега, затова ли само за пикаене ми говориш... А аз съм седнал да ти обяснявам трезвен, само на три ракии... Бирата само размътва главата и елементарната логика почва да убягва, пий сливова с шопска салата, там е истината.

495

До сата н

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ТЕ ПЛАШИ С БОГ. ТИ САМ СЕ ПЛАШИШ. ЯВНО ИМА ЗАЩО. СЪВЕСТТА ТИ ТЕ ПЛАШИ. ТОЧНО ТАМ Е БОГ. ВСЕКИ ПОЛУЧАВА РАНО ИЛИ КЪСНО ТОВА, КОЕТО САМ СИ Е НАПРАВИЛ. ТОЧНО ТОВА Е БОГ.

494

Анонимен

преди 3 години

До До 520Обективно, той не разполага със средства, за да върне неправомерно взетите пари в едно със законовите лихви и такси. Имоти има, но те трябва да бъдат оценени, да минат през тръжна процедура и т.н. Тегаво е.Но моралното удовлетворение, че парите са харчени по препоръка на Кремъл не е малко.

493

Анонимен

преди 3 години

Съдът ще определи кой трябва да върне надвзетите суми------Ми да определи.Има начин да разпитат Божков от разстояние.Човекът каза, че е готов да участва чрез видеоконференция. От 5 месеца никой не рачи да му зададе въпроси официално. Значи съдът се дърпа.

492

До 520

преди 3 години

ДАЙ БОЖЕ ДА СИ ПРАВ И ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ. НО НЕЩО НЕ МИ СЕ ВЯРВА. ТОЯ Е ВЪПЮЩО АЛЧЕН ЗА ПАРИ. А АКО ГИ Е РАЗХОДВАЛ ТУК - СЪЩО НЯМА ДА ИСКА НИЩО ДА ВРЪЩА. НО НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ Е ВЪПРОС НА ЖЕЛАТИЕ. НАЛИ ИМА ИМОТИ??? НЕЩО НЕ МОЖЕ ЛИ ОТ ТЯХ ДА СИ ГИ ПРИСПАДНЕМ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА?????

491

Анонимен

преди 3 години

До Сата НРедовно призован, с обвинение. Всеки обвинен доказва своята невинност. Така е в материалното право.Не те виня, че не ги разбираш нещата. Емоцията побеждава при теб, но правото не е на страната на емоционално силния по презумция.

490

Сата НАТО

преди 3 години

До 519 Добре, щом стигнахме да ме плашиш с Господ, явно и ти се чувстваш негов инструмент...непогрешим. Е, не се сърдете тогава, че има протести. Доброволно в Средновековието никой няма да се върне.

489

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям гражданските арести. Арестувайте Десиния!!!

488

Анонимен

преди 3 години

До Сат НПоследно. Длъжен си да подаваш законосъобразни данъчни декларации. Длъжен си да не предлагаш подкуп на чиновници, за да ти изготвят документи с невярно съдържание. Длъжен си, ако бъдеш редовно призован от български съд, да се явиш. Много и разнообразни задължения имаш. Съдът ще определи кой трябва да върне надвзетите суми. Ако определи, че длъжен да връща е чиновникът, то той ще ги връща.Пак питам. Къде е проблемът да се разреши цивилизовано този елементарен съдебен спор?

487

До 518

преди 3 години

Оооо, аз колко случки имам с *** долни, още ми се повръща от тях. От седми по успех бях разпределен на г.за на географията при законно предимство в това отношение, нещо като право на избор. А мои колеги - деца на доценти и професори - станаха направо асистенти без нито ден работа. Да не говоря за спуснатите парашетисти; които започваха да учат едва ли не от втория семестър. Толкова и учеха. А Д .

486

Сата Н

преди 3 години

Пак казвам. Щом е невинен, нека дойде, застане пред съда, докаже своята невинност-------Абсурд.И аз не бих дошъл.При тоя прокурор-галлош, при тоя псуващ тикквар начело, при цялата корумпирана правосъдна система, това е самоубийство. И откога се отива в съда, за да доказваш невинност? Това са някакви вицове - ела да докажеш, че си невинен! :))) Само фактът, че ти повдигат такова безпочвено обвинение требва да ти говори да бегаш с 200...