53

Анонимен

преди 3 години

Протеста е срещу мафията,за която Европа си затваря очите.Не чакайте помощ от там.

52

Анонимен

преди 3 години

най-корумпираната държава-членка на блока, според индекса на възприемане на корупцията на "Transparency International"Е то според друг индекс тия от Африка бяха най-щастливите....тез индекси дего се основават на субективни оценки особено на хейтърски народ като нашия за нищо не стават....

51

ММ100

преди 3 години

До до 39Кои сте Вие бе *** продажна? Не разбрахте ли,че не Ви излиза сметката 5000 срещу цяла останала България?Връщайте се да работите!!!

50

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НЕ ЧАКАЙТЕ ПОМОЩ ОТ ЕС А МИСЛЕТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ СЛЕД КАТО СЕ РАЗПАДНЕ

49

Ред бабичка

преди 3 години

Да живей комунизъма! С Боеко и Румен напред към светли бъднини!

48

Анонимен

преди 3 години

жандарми с водоструйките напреееед

47

Сат Н

преди 3 години

Борисов вече си плати на ЕС с парите от гаранционния фонд на Валутния борд. Освен това той се похвали, че ги е на е балс 200, така че за тях е по-изгодно да оставят ситуацията да ескалира.

46

Анонимен

преди 3 години

Много ЕС янинчаре има в бг и затова страната не върви.

45

до 39

преди 3 години

Момчета, след като обслужите за някой лев везира от Банкя, минете и през сараите султана да ви направи по една чаламба за здраве.--------------------хонорари получавате вие ние работим и искаме да ни чист градът

44

Какво общо

преди 3 години

има между протестиращите днес и молещи европа за помощ и омаскаряващите партия ДПС, нейния почетен ръководител и избора на едно етническо малцинство в България? Христо Иванов, Нинова. За мая знаем че лично предложи Пеевски така че не може да се каже - за или против.

43

Анонимен

преди 3 години

Каква помощ от Европа??Та те подкрепят и поздравяват Бб за борбата с корупцията на фона на протестите СРЕЩУ корупцията....,

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47В протестиращите има много щпиони на ДАНС, провокотаори и агенти на СДС и ГЕРБ, които се опитват да контролират въстанието и накрая ще го ликвидират както турците се справят с техни шпиони.

41

Анонимен

преди 3 години

НАИВНИЦИ !! Кой от тези безличници събрани в Брюксел ще ви помогне,ТА НАЛИ ТЕ ИСКАТ ТУК ДА ИМАТ САМО ВЕРЕН СЛУГА КАТО СЕГАШНИЯ който да им изпълнява всички глупости които нареждат и въобще не им пука за обикновения българин ! Докога българинът ще чака помощ от някой ,а не се вземе в ръце и един път завинаги да си реши проблемите сам разчитайки на себе си !

40

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се протестира пред посолството на сащ и посолството на германия, защото сащ ни го поставиха Тиквата, а германия също след това застана зад него!

39

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕС АМА ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВА ЗА ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН. ДРУГА МУ Е СТРАТЕГИЯТА

38

Избор

преди 3 години

Имаш всички цветове който поизкаш, само не можеш да сменяш художника, галерията, и целият антураж около боите. Рисувай с който цвят поискаш - свобода - Братче!

37

Анонимен

преди 3 години

Напускане на ЕС и НАТО, защото накрая бг ще напуснат България.

36

Анонимен

преди 3 години

Това само показва пълната необразованост и неразбиране на нещата от страна на протестиращите.Борисов е изгоден на тази Европа и тя въобще не ни мисли доброто.

35

Анонимен

преди 3 години

В Европа много добре знаят кой е тулупа и какви ги върши, но запушвайки носа си ще го търпят защото изпълнява всичко което му наредят големите началници.

34

Калеко Алеко

преди 3 години

Европа няма как да свали едно демократично избрано правителство, още по малко може да иска оставката на Главен прокурор, при положение че Конституцията и ВСС са му е дали права, да не забравяме и че българската правосъдна и правна система е съгласувана с европейската ... Протестирашите могат да помолят товарищ путин да прати танковете, а ако той откаже да се жалват на арменския поп ... !!!