93

Протестите

преди 3 години

на комунистите са за отвличане на вниманието. Истинската хибридна атака се готви за машинното гласуване. Трябва да сме бдителни и да не допускаме да бъдем употребени отново. Колкото и да имат ГЕРБ трески за дялане - те са единствената надежда за съхраняване на европейската интеграция на България, дори да го правят от личен интерес, нашия интерес в случая съвпада с техния. Просто те са по-организирани, а други чудеса след завръщането на царя са малко вероятни.

92

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРТака ли? Аз работя в Майкрософт в Хамбург, ела да ми покажеш, кой взима на 4000 нето в Хамбург и дали това е средната заплата? Аз взимам 85000евро годишно, което чисто е 4600евро чисто на месец и мога да ти кажа, че взимам 2 пъти над средната заплата за региона, а Хамбург не е евтин град. Наемът ми на 3 спален апартамент е 2200евро на месец. Около 4к чисто взимат хора с дългогодишен опит и висше образование, но това не е средна заплата.

91

Анонимен

преди 3 години

До SSМечтите са безплатни .... то вие пари така или иначе нямате.:)))

90

ЕС Форевър

преди 3 години

До ЕСССРданните ти по социалистическата методология с 70% статистическа грешка ли са?

89

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРАхахахаха. Продавачка в Нето, Алди и Лидъл със заплата 4 хил евро.АхахахахахахахахааЖалки неграмотни комунисти.

88

НФСБ

преди 3 години

Хората в напреднала възраст ги съветвам да се пазят от китайската корона, зощото е много коварна болест, да си гледат внуците и да се радват на третата възраст, оставете болшевиките лъжливи " спомени" на историците, вие сте просто пенсионери и когато бленувате по отминалата младост бъркате тежката реалност, в която сте оцелявали през комунизма с романтиката на младежките години!

87

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРЯвно си нямаш идея какви ги дрънкаш. Казва ти го човек който в момента ти пише от Германия.

86

лъжата ЕС

преди 3 години

Британците се усетиха и се махнаха от еврейския съюз !

85

Анонимен

преди 3 години

До Жоро КировЧовек, когато е *** е за винаги. Защо не обявите, че протестите са за напускане на ЕС да ви преброим, колко хиляди сте? И защо смяташ, че хората протестират срещу ЕС. Те протестират срещу ББ, РР и подобни ***. ЕС не е ББ. Ела ни намери на протеста, аз съм с плакат "Оставка на Борисов, Радев, Гешев, Панов". И съм най-големият защитник на ЕС. Ако някой обяви, че протеста е против ЕС никой няма да отиде на площада, ще седите ти и *** само там.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93"Защо САЩ налагат визи на България"За да не може руски граждани придобиващи безпрепиятствено българско гражданство благодарение на продажни български русофили да пътуват безпрепиятствено за Щатите.:)))))

83

ЕС Форевър

преди 3 години

Българина от 1300 години е европеец, а диваците 45 години ни обясняваха колко било хубаво да си комунист и да носиш гащите на баща си щото немало....

82

ЕС Форевър

преди 3 години

25 години живяха от това, което комунистите построиха. Най-голямото живеене беше през 96-97г., десетки хиляди левове заплата, всички бяха милионери.....

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Той това няма откъде да го знае. ТакЪви работи в селския клуб не се говорят, а по далече от "софията" едва ли е ходил в живота си.

80

Уонко Нормалният

преди 3 години

Бясни Халюцинации на *** на чекмедже, чакащи хранилка! Брао.

79

Жоро Киров

преди 3 години

До АнонименЯ кажи колко ти плаща Хунтата, за да ги защитаваш? В всички голями градове всеки ден десетки хиляди са на протест.

78

Христо Христов

преди 3 години

До Информация/62Като гледам, баш евроатлантиците с ценностите сте най големите фенове на грантовете.Остави кжмунистите на мира - видя се, че демократите 25 години живяха от това, което комунистите построиха (бяха некадърни даже да го боядисат). Та като имаш предвид труд, троленето ли е трудът ти?

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Хлапетата които още имате мляко по устата и не сте виждали какво беше при Комунизма не се обаждайте. Не само, че бяхме 1000 пъти по-зле, но даже не позволяваха да разберем колко сме зле: а някой се е опитал, а са го застреляли на границата.

76

Ром

преди 3 години

до78!Какъв референдум и напускане на ЕU бе цьрв.л знаеш ли ако се вьрнем в тая ограбена дьрж... Бг аз и семейството ми ще се депресирамe и ще пукнем от глад !

75

Анонимен

преди 3 години

До 78А ти в САЩ ходил ли си? Аз съм ходил и там и в Русия. И за двете се иска виза, и преди се искаше за Русия, когато ни бяха братя. Моята виза за САЩ я издадоха за 10мин и е с трайност 10г, когато реша паля и бегам. Като бяхме СОЦ можеше ли, когато си искаш да идеш в Русия? Сега пътуваме, когато и където си пожелаем, ако не си престъпник никой не те спира за САЩ.

74

Оркестър.Тaшaкларъ

преди 3 години

България винаги е била последна дyпкa на кaвaлa!