120

Анонимен

преди 3 години

Аре стига бе, шефовете му биха шута. Разбраха и малките деца, със и без протести заминава на бунищетo на историята.

119

Анонимен

преди 3 години

Всеки иска шкафчето на тиквун.

118

заради това

преди 3 години

сме останали 500 години под робство ...какво е това градове с 30-40 протестиращи ??? явно хората в провинцията си живеят добре и стандарта им е по-висок от този в софия...явно и при тях корупция няма ?? то и заради това ес не се меси защото им е ясно какъв заспал народ сме и как чакаме друг да ни извади кестените от огъня,,,ама няка кой

117

Спящия красавец

преди 3 години

Протести трябва да има, стига с това "после какво, после кой ще дойде и т.н.". Който народа избере, той ще дойде. В момента българския народ се учи да възпитава политиците, а политиците се учат да бъдат възпитавани! Дали ще са пак тези бандити, дали ще са старите мутри на Корнелия и компания, новия Славчо или някой друг - все тая. Важно е да знаят, че може и ще бъдат свалени, ако суверена така реши.

116

Който не е умен,

преди 3 години

когато го запитат защо е отишъл на този протест, ще изквичи:"Защото искам животът ми да е по-хубав?"Ама как да стане това и защо си мисли, че някой му е длъжен, на тези въпроси не може да отговори. Свикнало да вика "Дай!" Иска наготово.

115

Анонимен

преди 3 години

При нормалното гласуване банкянcкия тyлуп решава всичко

114

Как не ви е срам ?

преди 3 години

Т.нар. протест вече се превърна в жалка и срамна история !

113

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБАВИ ***,КОЛЕДАТА ЗА ВАС ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2020ГОД. ДОЙДЕ.

112

Анонимен

преди 3 години

Тромпета не обича подлoгите на бабички.

111

Анонимен

преди 3 години

Едно е сигурно,че герб обединиха всички серщу себе си,и оставането им на власт в тези трудни месеци,които предстоят е несериозно. Но те като подадат оставка ще настане хаос, обединените сега за оставката им ще се изпокарат. Освен това не виждам някоя партия с някакви стойностни хора вътре,на които да доверим БГ и живота си в тези трудни глобални промени,които предстоят. Герб са миналото,няма място за тях в бъдещето. Подавайте оставка не губете времето на БГ и бг народ.

110

Който е умен,

преди 3 години

ще си зададе въпроса:"Какво мога да направя днес, за да стане животът ми по-хубав?"После ще се опита да си припомни:"Какво можех да направя за себе си, когато ни управляваше Станишко?"А при Жан Виденов какво можех да направя?"И накрая:"Нещо зависеше ли от мен преди 1990 г.?" (Който не е бил роден тогава, да пита родителите си доколко им е била давана възможност да забогатеят, да пътуват по света или например да учат в елитна гимназия или да следват елитна специалност.)

109

Анонимен

преди 3 години

Вън погромаджиите от България!

108

Анонимен

преди 3 години

Боко сега като вземе кинтите всички ще го боготворят

107

Анонимен

преди 3 години

Козирува ли на бабата? Шута на Европата, малий ще го смъкне този трумп.

106

БСП цен.зу.ра !?

преди 3 години

Лум.пен е забранена дума за протестиращи ?!?

105

Анонимен

преди 3 години

Протестъри станахте терористи!Уте ще извадите бесилките и калашниците!Ама от Черепа какво се очаква

104

Срамота !

преди 3 години

Всеки ден все по-малко и все по-*** са т.нар. протестиращи - иначе знаем, че са платени и са дошли да си изкарат надника от 50-100 лв. !

103

Анонимен

преди 3 години

До АврораНа улицата нищо не се решава-само мъхленски клюки!Всичко се решава на избори!

102

Анонимен

преди 3 години

Милярдите дадаха ли вече?

101

Barba Ganios

преди 3 години

Boko I GERB sa minalo !!! Sled tiah nikoi ot segashnite "politici" ne biva da se dokopva do upravlenieto na darjavata !!! Zashtoto vsichkite sa absoliutno edni I sashti !!! Bivshi komunisti ,kradci ,hameleoni I prestapnici !!!