78

Анонимен

преди 3 години

В Швеция в събота и неделя не съобщават за нови случаи и за починали, а после през седмицата над 700 нови случаи. При нас е малко по-добре в това отношение.

77

А бе

преди 3 години

Стига с тоя коронавирус!В най-лошия случай може да умрат 2-3хил души,а България годишно губи по 50 000 население,най-вече бели хора!Кое е по-страшно?Нека си оправим държавата,това е по-важно сега!

76

Анонимен

преди 3 години

радев е Виновен ! за лична облага и под диктовка на Олигарсите зад него ще Пламне заразата ! Хора ще мрът и ще страдат ,заради тея изчадия !

75

До Бау

преди 3 години

Щом през седмицата може и уикенда може. Да не би дните от седмицата да са повече от 24 часови? Както казах това, че им се почивало не може да е извинение да се оставят контактните лица нетествани. Това е висш егоизъм резултиращ в болни и умрели хора. По тази логика аз уикенда маска няма да нося, щото си почивам.Оставка.

74

84

преди 3 години

Да си жив и здрав.Голям фашист си

73

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

33 са в интензивните отделения ... Спорно е дали само заради коронавирус са там, но да предположим.И 330 са другите в интензивните отделения болни от други вируси и болести, ама те не са важни за властта и пропагандната и машина.Станахте смешни с този коронавирус бе, паляци ?!Живеем си живота, докато вие побърквате слабохарактерните и тези с психични проблеми.

72

реалнафантазия

преди 3 години

Да видим сега след протестите какво ще е положението след около две седмици. Пламнем ли, правителството си отива. :)

71

До Бау

преди 3 години

Какви са тези лаборатории, които си почиват и не тестват контактни лица, оставяйки ги да сеят зараза неконтрулируемо. И твърдиш, че е така от месеци? За такъв скандален припуск всички от НОЩ + началника им Борисов трябва директно да си подадат оставката. Почиваме си - нека хората да ***.

70

питане

преди 3 години

Възможни ли са евентуални грешки в тестовете? Защо не се признават тестовете от частни лаборатории. Как човек може да оспори резултата от теста в държавната лаборатория, ако има съмнения?

69

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля че насилственото тестване трябва да е съпроводено с обезщетение от държавата.

68

Доктор

преди 3 години

Да са им честити на "софиянци" предстоящите новозаразени протестъри ! Те умишлено ,по поръчение на БСП, ще уморят повече хора , за да могат да се покажат ! Е, показаха се, след 4-5 дни ще започнат да пълнят болниците. Тогава докторите да ги пратят в Президентството - там лично Радев да ги лекува ! Новият смъртоносен вирус е Радев ! Тясна е България за Радев - той иска в Русия! Е,ще му помогнем да отиде в Русия, нооо без нас !!!

67

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

31 000 теста направени от гърците на Кулата и само 100-ина открити заразени.Как тогава от 3 000 теста у нас НОЩ открива по 200-300 заразени ?Коронавирус е най-зле скалъпената измама за всичке времена !

66

Бау

преди 3 години

До До БауНе дуфус ... лаборантите си почиват .. Вируса не се тества сам. Всяка неделя тестовете са по-малко от през работните дни. Всяка ...

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ...кълнящияДА ТИ СЕ ВРЪЩА СТОКРАТНО!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Той Киро Брейка заяви че ако една седмица не говорят по медиите зарвируса хората ще го забравят.

63

Василев

преди 3 години

Всеки български граждани да застане отговорно на мястото в своята класова група към, която поринадлежи и да се труди като почеличка и да се примери, че само с работа ще промени живота си към по-добро!Свършиха революциите и контрареволюциите, вече сте в най-хубавия свят , където всичко има и то в изобилие!Припомнете си по време на Тодор Живков дали живеехте по-добре и по свободно!Сега се води Третата Световна Война между Англоскаосния и Китай, а вие сте аутсорсингови васални мишки!Дженингс!ЦРУ

62

Анонимен

преди 3 години

66 БЕЗСИМПТОМНИТЕ ЗАРАЗЯВАТ НАРЕД! ВСЯКА СТРАНА СЕ ОПИТВА ДА ХВАНЕ БЕЗСИМПТОМНИТЕ ЗАРАЗИТЕЛИ, А ТУКА ПРИЗОВАВАТ ДА НЕ ГИ ТЕСТВАМЕ ДОРИ, ЗАЩОТО " НЕ БИЛИ БОЛНИ", А САМА ЗАРАЗНИ!ЛУДОСТ, ЛУДОСТ, ЛУДОСТ И НАГЛОСТ!

61

A

преди 3 години

Боко пуснете Нинова и Радев да направят събор на Бузлуджа. Няма да е голяма загуба за човешката цивилизация

60

Василев

преди 3 години

пред огледалотоЗдравей *** селянин. Какво ще лъжеш и мажеш днес?Агент Джинджифил Дръндарсън. ЦРУ.

59

До Бау

преди 3 години

Защо - да не би събота да си почива вируса?