129

Идвам с танка

преди 3 години

Бойко си има МВР, но Радев може да разчита на АРМИЯТА

128

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че е време танковте да дойдат..

127

Анонимен

преди 3 години

Пристанището на Лукойл е язвата Тан се контролира от руски военни , но недигат шум. Бургазлиите го знаят. Така през 1993година три дни преди откриването готовия офис на TEXAKO бе взривен. Виновника се знае но МВР си трае.

126

Анонимен

преди 3 години

Бойко управлява България а Доган управлява Бойко та те това е истината...!!!

125

Анонимен

преди 3 години

България не е турска !!Доган няма място в тази дуржава.Левски и Ботев се обръщат в гроба.

124

Специалист

преди 3 години

Става още по хубаво. Доган свиква башибозук за да си пази милионите. Ние сме българи.

123

Анонимен

преди 3 години

От официалният сайт на Лукойл, сами си признават, че имат пристанище край Росенец. На много снимки може и да се види, че то е точно до сараите. Ако потърсите 2 минути ще видите, че има и документи, че именно Лукойл продават Сараитеhttps://neftochim.lukoil/bg/Services

122

До Десен-бесен

преди 3 години

Подкрепям мнението, но след като се свали сегашното престъпно, корумпирано правителство. Тогава нека всеки се разграничава от който си иска, важното е сега българския народ да бъде единен!

121

-

преди 3 години

Хора, не се поддавайте на провокации! Симпатизантите на ДПС са наши съграждани принудени да са там! Оставете ги мирно да си идат! Голямата цел е да се свали тулупа и да си спретнем НОРМАЛНА държава със турци, ***, арменци и т.н.Законността е за всички -не се поддавайте!

120

Сат Н

преди 3 години

Значи след 10-годишното управление на Боко ***, сме докарани дотам, че трябвало да си избираме поробител - Турция или Просия? Евала, евала!

119

Български Турчин

преди 3 години

Сакъннн. Няма само Българските мутри да крадат от народа, и нашите мафиоти трябва да въртят далаверите и да забогатяват с нашите пари. Пък ние ще си работим за 1000 лева.

118

Наблюдател

преди 3 години

Оставка на Младен Маринов !Долен безмозъчен изпълнител

117

Видяхме

преди 3 години

Как Христо Иванов се отметна, как заекваше и как гласеца му изтъня. Видяхме и как каза, че той не е оранизатор и никога не е казвал на хората да посетят плажа, той само бил помагал. Видяхме го, много хубаво го видяхме. Видяхме и хора от ДПС с българския трибагреник, а той беше с празни ръце. Видяха го всички колко струва. Вземете си поука как ви използват за политическите си цели. С такива лидери, още дълго време ще си търсите месия.

116

Анонимен

преди 3 години

Ето, колко желаещи за охрана - около 5000! И на държавна хазна ще е икономия. Значи можело сам да се охранява.

115

Край

преди 3 години

Браво на Христо Иванов - мести протеста пред общината в Бургас.Браво издига ми се тоя мъж в очите.Не знам *** ли какъв е но има ум това момче.

114

Анонимен

преди 3 години

Тази местност се държи от руснаци свързани с Лукойл. Но бургазлии са страхливи и си траят. Доган е само пърлама.

113

Анонимен

преди 3 години

До Сат НМного просто. Сараите край Росенец са продадени от Лукойл на Доган. Факт, провери. Точно до тях Лукойл си има свое пристанище. Доган изгони лично Местан, защото последният отказа да подкрепи Русия в сбъслъка с Турция. Как го забравихте това?! Доган събра ДПС и си каза в съвсем прав текст "ние сме с Русия"! Той си го призна! Досието му също може да се намери много лесно в нета.

112

Анонимен

преди 3 години

Това управление, ще си изтрепе народа, за да запазят сградите и автобусите си.

111

Десен-бесен

преди 3 години

Голяма излагация на Христо Иванов. Влезе във филма на президента-резидент. Надявам се другата дясна партия от коалицията на Хр.Иванов - ДСБ да не се е вързала на неговата безумица. Очаквам демократите за силна Б-я да излязат с позиция и да се разграничат от Румен Радев.

110

Анонимен

преди 3 години

Затова ли от партиите ДПС и Гроб в този вирус поканват съпартииците да стачкуват. А, тоя гроб цига. нин лие, като тоя е турчин