15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Според мен ако щаба беше съставен от други хора щяхме и ние българите преди месеци да караме по шведския модел.

14

Извънредно Мисирки!!

преди 3 години

Някой ще Изгори...

13

Анонимен

преди 3 години

За "Шведския модел" е нужен един смел доктор Менгеле и един много *** народ, който да му го позволи.

12

Анонимен

преди 3 години

До Поручик РжевскиИ в България можеши да действаме по този начин ама тука ни готвеха за италиански сценарии пък те хората с пенсии от 300 лева трудно достигат до 90 или 100 години

11

Поручик Ржевски

преди 3 години

Човека на Швеция явно много добре е разбрал, че тази световна инфекция няма да отмине за един месец. Сетил се е също, че няма как да се блокираме по бункерите години наред. В Беларус казаха, че това е психоза и точка. Броя на умрелите в Беларус е като този в блокирана България с КПП и шапкари по парковете.

10

Анонимен

преди 3 години

Така се прави а ние слушаме who.

9

Fenasi Kerim

преди 3 години

Затварянето у дома ще ви спаси от короната но ще умрете от глад. По добре е да се спазват елементарни хигиенни навици, да няма струпвания на хора и да се ползват маски в закрити помещения. Относно опасенията на някои че ще настане хаос при появата на сезонния грип и няма да се знае кой е коронясан и кой е с грип..ако се спазват мерките за защита от коронавируса рискът да се заразите от инфлуенца (грип) също намалява. Икономиките трябва да работят. Китайците нарочно пуснаха "страшни" видеа.

8

Анонимен

преди 3 години

Пенсионери, безработни, имигранти ... все тежест за хазната. Швеция ще процъфти на фона на останалите европейски държави.

7

Иво

преди 3 години

Високата смъртност от коронавирус в Швеция е по ниска от последната по голяма вълна от грип в Швеция., когато никой не се възмущаваше колко хора са умряли в Швеция!

6

Чарлз Дарвин

преди 3 години

Шведският Модел е Най-Добрият! От Малък съм Фен на Естественият Подбор и Против Човек да се Меси в Божийте Дела!!

5

Анонимен

преди 3 години

Аз си падам по тяхното творение "шведска тройка" толкоз!

4

Анонимен

преди 3 години

Разбирам го идеално този модел, но са съжаление живея в БГ.

3

Анонимен

преди 3 години

Не виждам нещо лошо в шведския модел.

2

Иван

преди 3 години

Доста народ над 75година умориха .. или по-скоро убиха... тези Шведи, но не ги мислете, там ще имат съд, присъда, затвор и висчко което може да се сетите щом нещата позатихнат... през това време нашите "баровци" ще продължват да купуват Волво а останалите... да разнасяме слугински, стоките на цяла европа със Скания...

1

Аз Съм с Мангъра

преди 3 години

не е верно, има Фракция, дори и в България, която го Разбира Отлично - Кой Оцелее, Оцелее!!