40

Анонимен

преди 3 години

До БауГледаме от премиера и се учим, той ни е гордост и го даваме за пример в Чужбина.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41И ти си един от прецаканите от фирмата на Плевнелиев, нали? :) И в знак на протест се прибра в БГ и започна да тролиш за дребни рубли:)

38

Бау

преди 3 години

когато трябваше да учите какво правихте? Пиехте ракия и гонихте жените. Сега "психически стрес"... Не ги съжалявам такива.

37

Анонимен

преди 3 години

където и да си, през посредник е така, даже се учудвам че има хора, които продължават да се връзват на тия работи, официално сигурно заплатата е може би около 3000 евро, ама посредника като го изцака, квартири мартири и тем подобни, пак добре че и 1200 евро са им оставали, навремето и фирмата на Плевнелиев се занимаваше с това само че в строителството, та ако е плащал как щеше да купи на Деската вила на Халкидики ;)

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Не е така, по принцип младежите немци не искат да работят, но за това си има хора от Изтозна Европа, младите там даже ни свързват с цветнокожите в БГ.Уредена е държавата и от бившата източна част ни харесват, но и са по националисти, докато западната, там са ги туширали и не смеят да гъкнат за расизъм :)

35

Анонимен

преди 3 години

500 евро пачки взимат, какво толкова....а българските медии, не им пука че президента смята че управлението ни е мутренско или че ей тъй министър председателя е с милиони евра в нощното шкафче....смятайте що за позорни хорица и медийсни драскачи! министър председател спи с пачки евра и писотлет. в африка да ли го има това...Българи да се наричате....позорни хорица и мишоци

34

Анонимен

преди 3 години

По-добре коляч в кланица в Германия отколкото инженер в Русия.

33

Анонимен

преди 3 години

?1200 заплата и работа иначе в България лежане на миндера и мрънкане

32

Анонимен

преди 3 години

Навремето КТ Подкрепа 2007 г. изпращаше на работа в Словакия и по същия начин като тоа Скандал една Фирма посредник а втора дето се занимава с работниците Да сте чули някакъв Скандал , няма да чуетеИнтересно защо няма информация за Фирмите Постедници щото в случая са 2 Фирма една българска и една там на место в Германия

31

Мияч на чинии

преди 3 години

Отишъл наш Андрешко на гурбет, а се оказало, че трябва да работи !

30

Светозар

преди 3 години

До Сата НАТО Ама не било по 11 часа и не е било всеки ден.

29

Анонимен

преди 3 години

Но нали знаете как ги изчисляват средните заплати. Статистиката е подвеждаща. Едни свинско, други ядат зеле. Като цяло ядат свинско със зеле. Та и при заплатите е така. Масовката в Германия получава заплата под средната.

28

истина е

преди 3 години

На тези хора се казва -бели роби ,иначе сме европейски ,но само ЧЛЕН !!Тиквата уби народ и родина !!

27

Анонимен

преди 3 години

Средната нетна месечна заплата в Германия към днешна дата е 2,329.73 евро.

26

Анонимен

преди 3 години

Нали са били през Фирма-Посредник там им викат Цайтка , тогава за нощна смяна се плаща плюс още 25% Че те Бежанците по добре живеят в Германия от теа в таа Кланица дето ги карали да работят като робиМеркел ще потули Скандала ще видите скоро какви глупости ще изръси по немските Медии а е за разтрел като Чаушеску в моментаМеркел направи Източноевропейците чисти Роби а Бежанците в Германия са Богове

25

Анонимен

преди 3 години

Колко умряха от заразените които мъкнат парчета по 20 кг ?0

24

Анонимен

преди 3 години

Е нали са отишли на работа ?А този дето му е било студено, да викне майка си да го облече.

23

Анонимен

преди 3 години

Аха, 2000 се разболели от настинка на студеното и короната се разможила и тестовете я хващат. Значи през зимата пак ще сме затворени за 3-4 месеца.Вече свикнахме.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Объркал си се, средната НЕТНА заплата в Гер е около 2000 Е . Та няма как под 3.5 да си беден...средното немско семейство с 2 деца има доход между 3.5 и 4 нето...

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Еми там никой не дава пари за да пиеш кафе и да пушиш в работно време.