49

До зоро

преди 4 години

Не, няма

48

Анонимен

преди 4 години

Тия пари от ЕС ,не ги ли взеха вече!,не съм виждал толкова алчно правителство,да затваряш и притесняваш народа си,заради пари,помня кога бяха на власт бсп и ДПС ,НДСВ и там крадяха здраво ,но като сегашните няма!

47

Реалност

преди 4 години

Която и погребална или траурна агенция да попитате ще получите един и същи отговор - от както върлува коронавирус в България, смъртността е намаляла, понеже хората избягват да ходят по болници!

46

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е по-фалшив от кацането на луната.

45

Зоро

преди 4 години

значи имало смисъл от маски в магазина, а?

44

Анонимен

преди 4 години

Заради 215 умрели разбиха всичко. Браво!

43

журналистите

преди 4 години

когато подавате информация сравнявайки я с предния ден то казвайте и колко теста са били направени и предният ден !! не е коректно да се споменава спад на регистрираните от вчера когато не казвате и колко теста са били напревени вчера спрямо днес !!

42

Анонимен

преди 4 години

Има и пак влизане на мигранти.

41

Анонимен 123

преди 4 години

Жена на 61 г. от община Исперих, с. Китанчево. Потърсила е медицинска помощ на 24.06.2020 г. в МБАЛ Св. Иван Рилски Разград АД, Мъж на 78 г. от община Лозница, с. Гороцвет. Приет в отделение по неврология /в изолатора/ към МБАЛ Разград на 24.06.2020 г. Мъж на 39 г. от община Исперих, гр. Исперих. Потърсил медицинска помощ на 25.06.2020 г. в МБАЛ Медика АД, гр. Русе, Мъж на 55 г. от община Разград, гр. Разград.

40

112

преди 4 години

До Анонимен 37И след това започват пътуванията за кандидат-студентите.

39

Анонимен

преди 4 години

35 по изказа ти личи че не си от особено умните. какво значи дреме ми за лекарите от първа линия? заради такива "умници" като теб българия е на последно място в Европа по всичко. От вируси ли разбираш?

38

Анонимен

преди 4 години

От Лекар: "Бих желал драскачите и словоблудците да заместят всички болни от Коронавирус лекари и да видят реалността в моргите и имфекциозните отделения!"........Лекар, който пише иМфекциозни...хм... Вярно, в болниците ни масово има заразени доктори, ама това говори повече за нивото на болниците и адекватността на здравната ни система повече от всички "словоблудства" и "драскания" по темата.

37

Анонимен

преди 4 години

Давайте - балове, сватби, купони!

36

Анонимен 123

преди 4 години

Как само 2 случая за Разград, тази информация от кога е.? Само за вчера са 6 нови Мъж на 44 г. от община Исперих, с. Къпиновци. Потърсил медицинска помощ на 24.06.2020 г. в МБАЛ Св. Иван Рилски Разград АД, гр. Разград, където е хоспитализиран в Отделение по инфекциозни болести. Взет е респираторен материал /назофарингиален и орофарингиален секрет/. Изследван e в лабораторията към МБАЛ Разград. Резултатът от изследването PCR SARS-CoV-2 е (+) положителен. Лицето е с придружаващо заболяване: хронична сърдечна болест. Мъж на 55 г. от община Исперих, с. Вазово. Потърсил е медицинска п

35

Анонимен

преди 4 години

БУРГАС след баловете на 12 клас....

34

Анонимен

преди 4 години

Който го е страх от този хипер смъртоносен вирус да си стои в къщи и да не мрънка нон стоп ,как имало хора,които не слушкат какво им казват мало..умниците от правителството. Радвам се ,че все още има мислещи хора със собствено мнение . Дреме ми за лекарите от "първата линия" Важни за хората са всички останали лекари и сестри,който бяха забити в шеста глуха и не им бе дадена думата да си кажат мнението. Бе им запушена устата.

33

мдааа

преди 4 години

НИКАКВИ планове... да видим на тези отгоре, дали ще им се понрави?

32

Анонимен

преди 4 години

До кога ще се правят тези менте тестове ? И пак да се измести интереса от снимките към болните. Да се изкарат повече заразени за да влязат повече пари.

31

Добро поле-16.9.1918

преди 4 години

Е все пак и въпреки забавянето-има справедливост,поне частична и има възмездие,бре!До септември броя на починалите от новия КОРОНА вирус ще стане 459,точно колкото деца бяха заразени със СПИН преди 22 г. в Бенгази,Либия от пет убийци в бели престилки и един агент на МОССАД -лаборанта Ашраф!пп-Направиха го за по 50 000$ на убиец!И още 22 майки на децата също!

30

Анонимен

преди 4 години

Ден за ден и това е...