50

Анонимен

преди 3 години

Няма кой да е смел с коронавируса.Това е моето мнение, но повечето честно работещи българи също в състояние на"бърнаут", тоест прегаряне.Когато и ги стресирате с тоя вирус нали не очаквата положителен отговор.Спрете с този пиар с доктори, професори, генерали и т.н. стресиращи хората!!!

49

блондинка

преди 3 години

Да отворят частните болници за КОВИД19.Аз отсега ще си запиша час за доктор Енчев - цицаджията.

48

Анонимен

преди 3 години

Уффф.. Поръчково...

47

Анонимен

преди 3 години

За сезонният грип отдавна имаме имунитет и за това щяхме да имаме ако бяхте слушали Мангъров да мине през популацията а не да седим в бункери.

46

Анонимен

преди 3 години

До хахаКъде са тези огнища бе джанъм?Де ги видя?

45

Анонимен

преди 3 години

До Що?Щото зимата ще има и грип, а може и нов вирус.

44

Гробарке

преди 3 години

добре ли ти платиха от нощното шкафче на Тулупа за да напишеш тоз пасквил?!И не споменавай думшчката "декларации", щом си избрала тази професия ще лекуваш ВСИЧКИ които си плащат ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ!!!

43

до 42

преди 3 години

Телерик много те е промил. Колкото и да се усмихвате и да си тагвате кудита в линка, накрая трябва и работа да се върши.

42

Анонимен

преди 3 години

В София има 80(осемдесет) болници,които министърът на здравеопазването е лицензирал по закон.Защо основната тежест на пандемията пада върху 5-6 от тях ?На частните болници не им е удобно ли да работят с болни от КОВИД19?Киро да каже.Ето. Вижте сами. Жената изнемогва. Ако и другите се включат , тя ще може да си ,,почине,, в общопрофилно отделение.

41

хаха

преди 3 години

Тук пишещите са много смели, ама ако се разболеят веднага ще отидат за помощ, нали? Плоскомислещите могат единствено да пишат до припадък как всичко е една огроооомна лъжа. Ама като е лъжа заминавайте, бе - отивайте в огнищата да видите как е.

40

Анонимен

преди 3 години

И тука същите мозъци закриваха болници.Накрая от 13 болни на вентилация и казаха че се задъхвала системата.

39

Т.Шак

преди 3 години

Абе, по принцип сестрите на интубират никого. Лекарите го правят.От друга страна, сестра Ексения очевидно е преуморена. Дайте на жената отпуск бе, фашисти!

38

Анонимен

преди 3 години

Ако съм и шеф, веднага я уволнявам. Толкова демотивиран служител само трови атмосферата.

37

До хичо

преди 3 години

В Италия починалите са 34708 до момента за Ломбардия където е любимия ви град Бергамо около 16000 а населението им към 2019г е 60 359 546. И лично аз не виждам някакви стряскащи числа. А статията някак хем истина хем има нещо в разказа,което не вдъхва доверие.

36

Анонимен

преди 3 години

Ама той и шофьора от градския транспорт не се усмихва! И магазинерките не се усмихват (това е част от обслужването)! Обаче сега са важни медицинските сестри! И докторите герои! И умрелите! Ама само, ако си умрял от "коронаирус"! Иначе не си интересен! Всяка тема около коронавируса е важна и интересна! Другите не са! Следвайте потока на парите! Офце!!

35

една

преди 3 години

Разбирачите тук пак се изказват, нищо, че пишат итОбиране и вирОс. Прости селяци.

34

Анонимен

преди 3 години

Нормално е в Бергамо да ги удари като нямат легла.След евродурективите във Франция например от 1995 до днес са ликвидирани 100000 интензивни легла.

33

Анонимен

преди 3 години

Жената е в Бънаут.Следва да й дадат отпуск.Крайно време е и частните болници в София да се включат с КОВИД отделения, защото после само те ще останат и тогава яко им д' упe.Не е шега това, което жената разказва.По-долу някой е писал за мерките и защо хората не могат вечно да са изолирани. Прав е човекът. Дистанцията си е дистанция, ама не е достатъчно. , а вирусът ще му гостува и тогава болниците трябва да отговорят адекватно.Защо само общински и държавни болници са в епидемичните планове?

32

Чики

преди 3 години

Тая май е гледала повечко интервюта с лекарки и сестри от Италия и са да не е по назад. Няма лошо де всеки си придава важност понякога. Относно вируса , дано скоро премине и да няма повече жертви .

31

Анонимен

преди 3 години

Напусни и стани касиерка в Била. Ама там лапачката не е държавна и няма дълго да ти търпят мрънканиците.