51

ФОстафка

преди 4 години

Тоя нацистки клоун как ще отиде в китайското посолство като трябва да прескочи оградата този *** тоя стълба не може да изкатери камо ли ограда.

50

Анонимен

преди 4 години

До Така е ..САЩ нямат какво да ядат, милиони американци гладуавт, безработицата е близи 40 процента, тръгнали срещу Русия да воюват...

49

Анонимен

преди 4 години

В америка бият ли се още за тоалетна хартия?

48

Джедай Мастър

преди 4 години

А деца с калашници имало ли е? Или само Маши окичени с ордени в умопомрачителни бели поли? Винаги ще помним ролята на СССР, особено че е една от държавите започнали войната.

47

Анонимен

преди 4 години

Владимр Путин обясни, че според новата военна доктрина при нападение срещу Русия ответния удар ще бъде светкавичен удар по командните центрове на агресора. От Калининград до централата на НАТО в Брюксел е само няколко минути полет. Всичко ще бъде превътнато в димящ ядрен кратер.

46

Така е ..

преди 4 години

Бойна мощ , но е по добре да не се захващат с Америка.Путин го знае много добре.Харченето на милиарди за ново оръжие е безсмислено. Далеч по добре е САЩ и Русия да са в добри отношения е да спрат тази лудост с надпревара във въоръжаването.

45

До европейският ...

преди 4 години

Добре ли сте ,t -36.6 ли е ?)

44

ФОстафка

преди 4 години

Що не си опънеш сфастиката в Китайското посолство да ти направат жълтурите нацисткият диpник на мишена за целене с бел сос.

43

Анонимен

преди 4 години

Довечера ще пуснат анимацията за да видим какви извънземни оръжия имат азиатските алкохолици

42

С-400

преди 4 години

Чакаме F-22 да нападне Крим.

41

до 3

преди 4 години

По времето на ВСВ в СССР е имало две полски армии,"армия людова" и "армия краюва"втората е била на полското правителство в Анлия и отказва да воюва заедно сруската и заминава за Иран и се обединява с англииската армия.През 1944г.участва в войната в Сицилия поляците имат ден който честват и казват благодарение на тях и жертвите които са дали е превзета Сицилия.А ти в час по история си гледал *** на даскала а не какво пише на дъската.

40

ФОстафка

преди 4 години

Но все пак да си го кажем.Има пакт Рибентроп-***.Войната почва с нападението на Полша и там Рассиа като част от Ссср и Германия са союзници.

39

Анонимен

преди 4 години

Русия е фактор в света и да се "риве" против нея,то Тя си остава един грлям фактор в днешният свят ! Докато ние сме една голяма дупка по_света и в историята и винаги сме под някой и винаги подстроени към силният на деня от 1396,тъй че,нека дупкаджийте на кавала ,да си гледат гьола.... .

38

О, напротив

преди 4 години

Представям си бъдещето без тяхната победа и виждам една доста отдавна съединена Европа, в която България щеше да е от богатите страни...

37

Анонимен

преди 4 години

Русия е велика държава която спаси Света от европейския фашизъм!

36

Фостафка

преди 4 години

Крим ще бъде нападнат с ф-22 а не с ф-16.А бе къде беше Пак-фа не го видех

35

Анонимен

преди 4 години

Англия не е воювала срещу Германия. Англия помогна на Германия да окупира Чехия и да сложи ръка на военната индустрия на Чехия, най-голямата военна индустрия в Европа, преди това Германия нямаше военни заводи и военна индустрия.

34

до ФОставка

преди 4 години

Не глупотствай!

33

Дачо

преди 4 години

90% от въоръжението е македонско...какво се хвалят не знам

32

Анонимен

преди 4 години

До До 12"Питай в Крим дали никой не ги е виждал".A като дойдат новите модерни 50 годиши F-16 през 2030 или 2035 г., ще отидата ли с тях нашите натовски пилоти да освободят народа на Крим от руския ботуш?