9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Ако това е вярно, ще трябва да му се признае заслуга на Винету. Ама не вярвам докато не видя.

8

Шаши

преди 3 години

Кукунчев, ти по какво си ,, Доцент" бре бате?

7

Анонимен

преди 3 години

Ами явете се на диспут,не се крийте като канцеларски плъхове. Нека цяла България чуе диалога. Нали учените така стигат до истината( вие от НОЩ не сте точно учени, но щом са ви поканили.

6

Щерю

преди 3 години

- И какво - да не го окошарят?

5

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, ти днес слуша ли какво каза Борисов? Той каза, че от 30 юни приемаме шведския модел, иначе казано вече не му трябвате. Хората се страхуват повече безработицата и глада отколкото от вируса.НОЩниците се провалихте и тъй като не искате да си го признаете прехвърляте всичко на главата на Мангъров. Такъв или онакъв той 3 месеца не си смени мнението, не се връткаше като вас.

4

Анонимен

преди 3 години

Мангъров каквото и да пропагандира, ти си Щабът и ти носиш отговорността.

3

Анонимен

преди 3 години

Мангъров има гръбнак за разлика от триото от НОЩ.

2

Анонимен

преди 3 години

АЙДЕ БЕ , НЕКАДТРНИК, НАПРАВИ НИ КАТО В шВЕЦИЯ! С 6 000 ЛВ ЗАПЛАТА!КАКВО НИ ПЛАШИТЕ С ШВЕЦИЯ?ЧЕТЕМ И В ЗАПАДНИ САЙТОВЕ, ВАШАТА ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА НЕ МИНАВА!И ТУКА ЩЕ СТАНЕ КАТОМВ ШВЕЦИЯ, САМО ЧЕ МНОГО ПО- БАВНО ИМЪЧИГТЕЛНО, И ТОЧНО ТОВА КАЗВА И МАНГЪРОВ! СМЕТКАТА ЩЕ ПЛАТИМ НИЕ ЗА НЕКАДЪРНОСТТА ВИ И ПОЛИТИЧРСКИРТЕ СМЕТКИ НА ББ.И ЗНАЕМ, ЧЕ КРИЕТЕ БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ -НЕ МОЖЕ В ИТАЛИЯ ДА СА СТОТИТИЦИ ХИЛЯДИ, Т=УК ЕДВА 2000!

1

Анонимен

преди 3 години

мангъров е престъпник, в даден момент близките на починалите ще водят дела за обезщетение спрямо него, за всичко си има време и всеки си плаща тарикатлъка