21

Анонимен

преди 3 години

Ами прав е бил Чърчил, Какво да им харесва на китайците, африканците и индийците. Проблемът не е на белите а си е техен, те са просто комплексари. Вие да сте виждали бял да се срамува или обижда ако някой го нарече бял?!?

20

Реалист

преди 3 години

Че то има ли някой от преди 70-те - 80-те, който да не е бил расист?!Що за малоyмие?!================Расизма е по целия свят, дори и в днешно време!

19

Морално дъно

преди 3 години

Даже да не подхващаме отношението му към другите раси, достатъчно е да видите с какво снизходително пренебрежение пише за създадените от Британската империя концлагери по време на Англо-бурската война. (Десетилетия преди нацистите - ефрейтор Шикългрубер е имал чудесни учители.) Умрели там някакви си десетки хиляди африканери от глад и болести, чудо голямо - война е, случва се. Пропаднала аристократична ***.

18

Килл Чърчил

преди 3 години

Чърчил, ГрознаДебела пияна англо-саксонскаСвиня, мосовУбиец, който е наредил София да бъде бомбардирана и е директно отговорен за убийството на около 50000 цивилни български граждани, вследсвие на бомбардировките от англ-американскитеИзверги!!!

17

САМО ФАКТИ!

преди 3 години

Че то има ли някой от преди 70-те - 80-те, който да не е бил расист?!Що за малоyмие?!

16

Анонимен

преди 3 години

Знамена долу. Идва ГЕНЕРАЛ ВАЗОВ! ДОЙРАН.

15

истината

преди 3 години

Не само расист е бил, но и българомразец.

14

ПроФа

преди 3 години

Деянията на спекуланта Сорос, минават всички граници.

13

Анонимен

преди 3 години

Специално Чърчил е боклyк от класа, за него само надгробния паметник стига, да могат кучетата да се облекчават на него

12

Биби-бип

преди 3 години

Скоро и в Бългерия.Сърдете се на ПРА-ДЯДО ВИ ЖОРЖИ СОРОС.

11

o/o

преди 3 години

не е човек а рептил.

10

??

преди 3 години

Не знам дали е бил расист, но е бил бял. По-страшно е да си бял от расист днешно време, защото на чернокожите расисти никой не им търси сметка в момента. Ако България бе значима държава на световния подиум в момента щяха да коментират дали Хан Кубрат е расист. Българите дето подкрепят тези действия не се наред с главния мозък.

9

Krom

преди 3 години

Е, то има и за какво да ни е мразел. Доста е бягал от нашата армия като млад офицер. Но е мразел въобще Балканите. Все пак той е смятал, че Балканите следва да се оградят с бодлива тел от Европа.

8

Репичка

преди 3 години

Ми расист е Чърчил,щото искал да направи София картофена нива през втората световна война....Не го ли знаехте за това нещо? Той толкова ни е мразил,че като пиел виното и чуел ли думата ,,България,, по радиото се е задавял.Омразата му към нас се таи още от първата световна война

7

Анонимен

преди 3 години

След някоя и друга седмица "расиската" еуфория ще отстъпи място на реалността - полицията ще бъде притисната да внимава с чернокожите. И тогава ще се почне една здрава престъност, няма да е истина просто. Но в името на "антирасизма" всичко това ще бъде прикривано.

6

Анонимен

преди 3 години

Тези бабуини нямат една стотна от ителекта на Чърчил.

5

Анонимен

преди 3 години

В САЩ пък незнайно защо не харесват Линкълн, който е бил против робството и е платил с живота си. Някои по-крайни либерали не харесват Мартин Лутър Кинг понеже е казал, че трябва да съдим хората по делата, а не по цветът на кожата.

4

Анонимен

преди 3 години

Тия изобщо знаят ли Кой е чърчил. Защото главните търговци на роби са 1во британци. Нека ходят да измият краката на 1 милиард индийци. Но островните плъхове, са мишоци.

3

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и да е бил се казва Уинстън, а не Унстън.

2

Анонимен

преди 3 години

Доста голям при това.Имал е сори българите за оная забранената напитка.