45

Само факти

преди 4 години

Черните мъже са 6 процента от популацията на САЩ но извършват 50 процента от престъпленията.

44

Факт

преди 4 години

Докато черните в америка и латиносите са гангстери, изнасилват и убиват Да ще има расизъм ! Докато ромите в Бг правят същото и живеят на гърба ни ДА ще има расизъм ! Докато жендърите се доказват по фестовете-също ! Разизма в момента е към белите разберете ! Стига ревали, че ви дискриминират ами напревете нещо полезно и се докажете , за да не ви !

43

Д

преди 4 години

Абе накой да знае с тоя ковчег, колко полицаи ще трябва да пазят гробът денонощно?

42

-10

преди 4 години

Александър Попов, авторче, теб никой не може да те обедени за каквото и да било. Ти си от ония, които търсят под вола теле и да минат метър, да не се занимават.

41

В България

преди 4 години

отдавна има расизъм.началото му е поставено преди 75 г., когато той има друга форма - интелигентен, възпитан, свободомислещ и предприемчив е бил онзи, който е трябвало да бъде осмиван, унижаван и ограничаван в правата си посредством всевъзможни подзаконови разпоредби, даващи предимства (привилегии) на по-при.ми.тивния във всяка ситуация на конкурентност.След 1989 г. под прицела на расизма е поставен етническият българин и всички останали бели хора от категорията на градивните граждани. Уви.

40

Анонимен

преди 4 години

Dnes. Bg защо давате и позволявате такова поле за изява на ограничени расистки виждания?? Не ни ли е достатъчно в ежедневието?? Срамота!

39

Д

преди 4 години

До 23 Някой опиращ пистолет до корема на бременна когато я обира в домът и, не може да бъде наричан човек!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Джордж Флойд умря защото оказа яростна съпротива при ареста си след сигнал, че разпространява фалшиви долари - това е истината, но либерастите я манипулираха до степен, че престъпника стана герой. Дали полицаите са виновна - да виновни са, да убиха го, но не умишлено, не преднамерено, а от престъпна непрежност. Но единствено съда може да издава присъди в едно цивилизовано общество, след като се изложат всички факти.

37

избирател

преди 4 години

Джордж Флойд е катализатора,на недоволството,към опита за подчинение,чрез COVID-19!!!Иначе си е,най нормално ежедневие,за САЩ,преди така наречената ПАНДЕМИЯ!!!Нищо няма да се промени по отношение на расизма,но хората показаха характер,за разлика от... :)

36

Анонимен

преди 4 години

Той, че не е герой не е, ама за майдан на Тръмп е идеален! Демократите не подбират средства за заветната цел да докопат властта!

35

Анонимен

преди 4 години

Чак статуи тръгнали да бътат все едно наши либерасти да бутат статуи на Левски и Ботев понеже са се борили за свобода от мюсюлманите, които са привилегирована група в модерния свят.

34

Антон

преди 4 години

Да съгласен съм Джордж Флойд не трябваше да загине. Мисля че 90 процента от хората са съгласни с това. От друга страна опитите да го изкарат някакъв невинен мъченик са просто смешни. Нека да си кажем нещата както са - Джордж беше един най-обикновен криминал който е лежал в затвора поне 5 пъти. Участвал е във въоръжен грабеж при който опира дулото на пистолет в корема на бременна жена. И сега този криминал е вдигнат на пиедестал и сочен за пример на младите? Джордж Флойд не е Мартин Лутер Кинг.

33

Анонимен

преди 4 години

Черните в Америка са повече от белите, и огромна част от тях са на помощи като нашите ромеи.

32

Драган

преди 4 години

Болен ***,криминален престъпник с дрога в кръвта,оказва яростна съпротива при задържането му след което отлита логично към небето....Тръмп им е виновен за всичко! Много леят на Запад крокодилски сълзи....Говорят за расизъм и дискриминация а не изброяват арогантните афро-американци милионери....на които не им пука за такива като тоя.

31

Анонимен

преди 4 години

Поле за изява на хора с ограничени виждания , липса на всякаква съпричастност и елементарни познания за развитието на човечеството.

30

А стига бе!

преди 4 години

Тоя пропадняк кога стана светец, че и го канонизираха като ангел???? Кошмар!

29

Copocoид

преди 4 години

Какъвто и да е бил Флойд, каквито и ексцесии да стават сега в САЩ, нас не ни интересува.В цялата си история България никога не е тургувала с роби, не е поробвала никого.Няма такова понятие като колективна вина на белите - има си точно определена вина на държави и правителства.Това, което става в САЩ не ни интересува - над 90% от чернокожите там дори не знаят къде е държавата България и какви проблеми имат българите. Да си оправят сами сбърканата държава.

28

Спомням си видяното

преди 4 години

по ТV през 1992 г. - записи от камери, на които се вижда как тълпи от гетото буквално помитат граждани, вървящи по улицата. Гражданите хукват да бягат, но едно русокосо младо момиче беше настигнато от афроамериканец и с ритници повалено на земята, след което негодникът продължи да я рита в областта на кръста. Никой не ни каза какви физически травми е получило това момиче и дали в бъдеще ще може да ражда?С две думи, тези случаи са не отприщване на справедлив гняв, а на лу.м.п.енски произвол.

27

Ужас

преди 4 години

За първи път чета подобни фякти от миналото на Джордж Флойд. Чудя се медиите дали проверяват адекватно фактите си..така или иначе, криминалното или не минало на човек, в случая няма никакво значение.Свобода на словото, всички имаме право да споделяме мнението си, но за съжаление подобни статии, както и набор от негативни коментари по повод протестите, с още по-голяма сила насаждат силно присъстващия в България расизъм, криворазбран национализъм... Все неща, които ни погубват като хора и нация

26

Анонимен

преди 4 години

Да не говорим, че реално може да не е бил затиснат толкова сериозно, а де се е задушил и заради короната от която е бил доказано болен. Готов съм за адвокат на ченгето.