25

Додо

преди 3 години

Виждайки източника на информацията - DW, човек не трябва нито да взема насериозно написаното, нито да си губи времето да чете пропаганда. Попитайте се, чия маша е Дойче Веле и защо атакува, от всички ислямски държави, имащи къде-къде по-радикални обичаи, точно Иран. Хм..... досещате ли се за какво си мисля и каква връзка направих?! Не е много трудно.

24

Анонимен

преди 3 години

"Ако обаче бащата беше дал одобрението си, от правна гледна точка бракът щеше да е възможен, въпреки че Ромина е била само на 14 години."---А България щеше ли да е възможно 14 годишна да се ожени?

23

Анонимен

преди 3 години

А дойче веле защо се е загрижил за Иран. Всичко наред ли е в Европа, кога ще има гей-парад?

22

бай Тъпчо

преди 3 години

Ами то да разбереш живота на тия хора, е като те да разберат нашия, демек-никога бе! Айде не са бъркайте и не са клатете като никой не ви бута и си оставете техните си работи те да си ги мислат.Тука наште джурналисте дето ровят кат диво прасе корени, да земат си видат техните си дяца, щото от много реване по чуждите, щерките им при дядовци паралии отиват, пък синовете им зетьове им водят

21

Само отбелязвам

преди 3 години

Тоя след като е избягала с него защо не се оженил за нея?Бащата не е ли било по-правилно от него да търси сметка? Ако бяха се оженили тайно, полицията нямаше да я върне в дома на бащата. Бащата мръсен, ама и възлюбеният й също не е стока. Не мога да си представя любов от 9-ина възраст. Сега е на 14. От 5 години били влюбени. Жалко за момичето, ама аз обвинявам и тоя заради който е избягала. Наивно е постъпила. Не може да не е знаела какво я чака.

20

Анонимен

преди 3 години

'исляма е несъвместим с европейският начин на живот'напротив, еднакви са.европеецът ще те прецака и окради културно с твое съгласие, а арабинът както знае.

19

Анонимен

преди 3 години

А как стои въпросът със Саудтитска Арабия, какво разказва дойче веле?

18

Анонимен

преди 3 години

"сами си казват , че исляма е несъвместим с европейският начин на живот и нашите принципи."А ти защо си мислиш, че някой си умира от желание да се съвместява с твоя западен начин на живот?

17

до 7

преди 3 години

А кое им е съвременото на едни други държави в Близкия Изток дето никой не ги пипа? Ти хабер имаш ли там колко хора биват екзекутирани официално и неофициално в тях?Това е пропаганда за ***, защото Иран е неудобен и след изборите в САЩ ще бъдат унижощени. Само, че като изчистят Близкия Изток ще дойдат и тук. И ще има такива странични гледачи дето ще се смеят онлайн за унижощението в България и ще кажат, че си го заслужават. Както сега правите вие. Смейте се сега, ще плачите после.

16

Сп???нс!?

преди 3 години

Ако може да се вярва на написаното, Още по-тревожен е факта че 24-годишен се заглежда по 9-годишни- него защо не го свитнаха,

15

Анонимен

преди 3 години

Дойче из-пър,...деле,мерси,няма смисъл да чета нататък!А що се отнася до момичето,преди години имаше такива случаи с мюсулманското население и в Германия,а в Холандия беше убит журналист,една туркиня беше пребита и убита от собствените си братя и майката помагала и викала,да удрят още!

14

Анонимен

преди 3 години

Баси педофилите , амуджата се е влюбил когато тя е била на 9 години .

13

Некъф

преди 3 години

29 годишен влюбен във 14 годишна от 5 години(тогава е била на 9 години)!!!А точно вие дойче веле защитавате със зъби и нокти тия *** брадати майки без деца за това, че искат да ни налазят в европа и ни внушавате да се съобразяваме със тяхната "култура".

12

Анонимен

преди 3 години

В Албания е същото, даже по-жестоко, но DW нещо не разказва за Албания.

11

Доктор Ох сърби

преди 3 години

Е налЕ муСлуманството беше миролюбива религия, я стига сте ни лъгалЕ.Да се направи протест за защита на муслуманите и тяхната"мирна" религия която сее любов ,равенство на половете и братство, а"смърт за ***" няма такова нещо това са измислици. Да видат муслуманките в Бг да се радват ,че са родени тука, ако толко им промиват простите мозъци за майка турция им пожелавам да идат в Анадола да слагат чалмата , да видат КОН БОБ ЕДЕ ЛИ !? Колко ида мразите БГ тука е хтра

10

Анонимен

преди 3 години

3,чужденците идват в бг да вършат престъпления, за които ще лежат в техните страни.това е така, защото бг е страната на неограничените възможности, т.е.: закони няма,и защото либерастията в европа води до естествен упадък.

9

разказва DW

преди 3 години

Ми добре, щом DW разказва.

8

Баба ви Меркел

преди 3 години

Какви добри и цивилизовани хора, нека внесем колкото се може повече от тях в Европа!

7

Анонимен

преди 3 години

А защо на запад абортират и ги убиват още неродени даже и 14 години нямат какви са обясненията на ДВ ? Колко аборта има в Иран и колко при западния *** и жендърите ?

6

пенсионер

преди 3 години

Интересно Мулти-Култи, а Съдят Хората за Различната им Култура и че още не са забравили какво е Чест, Морал и т.н. Пак Ви Кондиционират - след малко ще ви пуснат статия и за Децата на Дъгата!