152

Анонимен

преди 4 години

До До 143Зависи какво разбираш от подкрепа,защото и родителите им са бедни,но могат да се занимават с децата,ако имат необходимост да бъдат гледани или да им направят някоя зимнина,с пари едва ли могат да ги покрепят кой знае с колко.Искам само да заключа,че когато има хармония в семейството и хармония между техните родители ,може и с малко да си създават деца и да бъдат щастливи!Парите,разбира се,че също са фактор и без тях не може да се отглеждат деца,но само дадох пример!

151

Анонимен

преди 4 години

Всяка жена иска да намери някой да я издържа ама такива няма и всички емигрират и мъжете

150

Психиатъра

преди 4 години

Гледат кучета и котки и тнт а не деца жените се тъпчат с кучетата си а мъжете си галят котките

149

Купонджията

преди 4 години

Дедата са разход на пари всички искат купони живот а не разход на пари и емигират

148

Лошия

преди 4 години

До ВанкатаАми зависи мен, не е само до парите!Познавам хора които са богати по нашите стандарти, обаче жената има любовник, мъжа има любовница...просто се търпят заради децата.Познавам и бедни, които се подкрепят взаимно и са щастливи заедно.Никъде не е казано че ако имаш пари и любовта ще дойде с тях :)

147

Анонимен

преди 4 години

До Ванката. Защо мислиш,че са лузърчета буквално не ти ли се е случвало въпреки ,че иааш добра заплата да те смен с някой с по-добра заплата , и да не ти се е жените само парите гледат. Ти да не си от връзкарите с голяма заплата и да ги мислиш за под нивото ти в България е пълно с безработни не са един и двама а сигурно 500000 или 1000000 , но това не ги прави лузърчета и тнт , но и такива които не искат да робуват ти от робуващите ли си

146

Анонимен

преди 4 години

Само една истина ще ви кажа. При бай Тошо бяхме 9 милиона, сега сме 5 милиона. Айде, плюйте сега комунизма и бай Тошо. Лошо било, диктатура било, границите били затворени. Ами сега като е хубаво що се стопихме на 5 милиона?! Ама така трябва да е. Като искате гласувате за тия мошеници, така трябва да е. Вие сами се самоубивате.

145

Анонимен

преди 4 години

Е нали искаме феминизъм, а патриархалната семейна традиция е зло което трябва да се заличи? Как да има здрави семейства и деца?

144

Уважаемата публика

преди 4 години

Лицето Доносчиев продължава да пише своя донос 5000 + и аз го чувам, тоест едни врабченца го виждат и го чуват, аз горе долу разбрах какво пише в него, тайна информация: Днес аз надминах и най-големите доносници в света и съм доносник номер 1. Аз съм най-големият доносник на този свят и сега когато достигнах това върховно човешко падение и предателство, трябва да кажа, че аз съм отвратен от самия себе си, отвратен съм от живота си и всичко, което направих през него. Лицето Ангелов ме излови...

143

До 143

преди 4 години

Значи ги подкрепят ако не ги подкрепяха щеше да им е по-трудно с три деца

142

Ванката

преди 4 години

До лузърчетата без 1лв. в джоба, които реват, че не ги искат жените - как да те иска жена, като ти себе си не можеш да гледаш? Ще искаш тя да те храни и облича ли, да ти е безплатна слугиня и любовница!? Първо докажи, че можеш да се грижиш за себе си, че си отговорен и семейство ще гледаш! Жените искат сигурност за себе си и децата, а не само гол муй.

141

До 141

преди 4 години

Така е не е лесно да се намери

140

Анонимен

преди 4 години

Тия със силикона и нажилената уста са за да си оставим семето на тях

139

Анонимен

преди 4 години

До До 128Работя а ти работиш ли , въпроса е ,че българката ако заплата ти е 1500 лв тя тия пари може да ги изхарчи за 1 ден пазаруване и все са и малко а ако си от безработните едвали ще те забележи или ще те отмине/Познавам една двойка,бедни като църковни мишки,родителите им даже не са от града ни,а от село,но родителите им имат жилища в нашия град,ожениха ги родителите им,дадоха им едното жилище на родителите на мъжа,сега имат 3 деца и са щастливи,покрепят го и и родителите доколкото могат

138

Анонимен

преди 4 години

Българката не става за нищо. Разглезена, с претенции безкрайни, нагла, безочлива, мързелива. Не ще да ражда. Кариера искала да прави. На ти сега кариера. Заминаваме си като нация. На другите народи мислите ли, че им е по-добре. И там не е лесно да се ражда дете, обаче жените раждат и си гледат децата.

137

Лошия

преди 4 години

До До 131Това дали имаш пари или нямаш, няма никакво значение ако си намерил правилната жена.Единствено имам забележки към килограмите, всичко друго се търпи, стига да се разбирате.Ако ще и най богатия човек да си, не е гаранция че ще намериш жена която да те харесва заради самия теб...хахах брей философски прозвуча хахах

136

До 138

преди 4 години

И аз ще емигрирам в коя държава си и как е там.

135

До 136

преди 4 години

Така е ти жена или мъж си ,ако си жена що не оставиш кординати ,работиш ли !!

134

Ко праим

преди 4 години

Божков се изцепи,че имал снимки,записи и свидетели за дадени 60 млн на шефа...

133

Анонимен

преди 4 години

Откога го говоря, че проблемът е в българката. Не ще да ражда. Кариера искала да прави. До 40 години кариера да прави. Не може да готви, направила си устните все едно оси са я нажилили. Сеща се да ражда деца на 40, ама не ставало тогава. Почва инвитро да си прави. А аз млад мъж, си хвърлям семето на плочките в банята, щото нормални жени няма. И не съм само аз така и приятели също. Емигрирах и сега си намерих чужденка за жена и е по-добре от българка. Българката не става за нищо.