363

Мда

преди 4 години

Христо е живял 35 в изгнание, през което време е минал през ада, докато си намери мястото. Той е бил една капсула на времето, а след като се е утвърдил е бил твърде погълнат от ролята си, която е била на космополит. Между другото, знаете ли как се казва сина му? Не си спомням и България тържествено да му е връщала гражданството.

362

До Идея

преди 4 години

Госпожо,Юлианчо няма да може да Ви отговори, не защото си го знае или не, но защото ако го направи ще признае и пред себе си, че неговите предци (велики хора) са се борели още от края на 18 век да я има тази държава, и този народ.Нещо, което не може да се каже за него - дотук се е борил само за английското си гражданство, което все пак го приближава малко до групата мразеща България.Сега остава само да започне да опакова разни неща.

361

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа.Грешите.Кристо мразеше България,мразеше своят произход,а дали мразеше соца,този екзистенциален въпрос подлежи на тълкуване.

360

ШМАТКА

преди 4 години

Национални обекти като летището трябва да носят имена на велики българи, но не и на тоя жалък мишок и бездарен некадърник!

359

Fallschirmspringer

преди 4 години

Казват,че изкуството е вечно и аз се убеждавм в това когато погледна "Тайната вечеря","Нощна стража","Долитата Дедъм","Булеварда на Капуцините","Езерце с водни лилии","Утро в старата гора"и т.н..Те ще останат стотици години в съкровищницата на човечеството,а на Кристо ,кое произведение ще просъществува стотици години

358

Анонимен

преди 4 години

Не, благодаря. Кристо, приживе не желаеше да има нищо общо с България, между другото го разбирам човека - комунистите му бяха отровили живота, но при условие че не щеше да чуе за България - не, благодаря.

357

Анонимен

преди 4 години

Правилното име за летището на Чалгария е Слави-Трифоново

356

9

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа Абе фашага мръсен , тук не се ли реализираха талантливи артисти и творци ?Какви глупости дрънкаш ? Летище на едон беглец , опаковач ! Никога !

355

Анонимен

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааКакъв соц те гони пък тебе ,бе?Дори и през соца ,България му е изпращала пари за храна,наем и обучение във Франция на този неблагодарник,за да не пукне от глад,човека мрази България,смени си дори името да не е българско,може ли на такъв антибългарин да му се развява името,това е гавра с България,творчеството му също е пълна пор-нография,че да се олицетворяваме с него,статуите пред галерията в нашия град са хиляди пъти по красиви!

354

софианец

преди 4 години

ЖАЛКО .че не успя да доиде в СФ ( а имаше покана ) да опакова *** като ПРЕЗЕРВАТИВ ...със цветовете на руското знаме !!!

353

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Ами , правилно!Кристо мразеше СОЦ-а и беше готов да опакова и него...ха,ха,хааааааааа...и да го изпрати там , където му е мястото.НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА....КЪДЕТО СА СТАЛИН И ХИТЛЕР!Същото бих направил и аз , ако имах неговия талант!Умен и талантлив мъж ,беше!БОГ ДА ГО ПРОСТИ!

352

Идат избора, ха ха х

преди 4 години

За да попримъкнат наивните от бесепески фенове гербераските зелечукови текезесари от ранга Грухньо Грюхнефъ-Столипоиденски за земале и са купилЕ семе, семки спецялни, да се из мерата ЧЕРВЕНИ тикви родили.Същите са закупени от зона ЧЕРВЕНО МОРЕ от некакъм математик, чиято фирмича "се зове"Дон Васо дел Готев-шмекер Ага

351

Бай Онзи

преди 4 години

Поредният изперкал дупетат! Като толкова иска да гоповете - да си кръсти детето Кристо, или Яваш...

350

Летище Кен ли

преди 4 години

Безмислено предложение, търсещо някакъв ефект, който не ме интересува. Имената на големите, международно значими обекти носят и послание, независимо дали име на национален герой, историческа фигура, местност и т.н. Какво послание ще да отправим с него? Човекът не се е имал за българин /негова работа/, бил е безразличен към родината си. Каца чужденец на летището, скюзми, пита на кой е кръстено - а, на един дето му дремеше за БГ, ама мнооого известен. А стига гл

349

идея

преди 4 години

Господин Юлиян Попов, Вие можете ли да посочите дори един, дори мъничък жест на Кристо към България? Освен презрение и отричане, имало ли е друго? Летищата носят имена на хора, които са оставили цял един живот за благото и добруването на сънародниците. Както и това, че са заставали пред света с името на своя народ! Тук случаят не е такъв!

348

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 336"Имам право на менение, нали?"Естествено, че имаш право на мнение. Това на което нямаш право е да омаловажаваш преценката на другите. Другите са си казали думата, заради това Христо е признат по целия свят.Що се отнася до "нещо увито с найлон". След като опакова Райхстага от Парламента го помолиха да удължи с една седмица заплануваното време, в което да стои инсталацията. Явно някои хора са видели нещо повече от найлон ...

347

Веселяка

преди 4 години

Явно Попов иска да напомни че вируса не го е взел, а идеята за летището е ***.

346

Анонимен

преди 4 години

Пълна поредна ***,от.ия! Как може да се предлага точно тоя парцаляк да даде име на летището? Та тоя жалък бездарник мразеше България и никъде не споменаваше, че е българин! Нека си остане американец французин англичанин и там които го мисли за ''велик'' и да му туря името му където си иска, но не и в България- не го искаме!

345

хана

преди 4 години

И да допълня - преди време в начелото на епидемията, една майка виеше като на умряло, че дъщеря й май няма да замине на бригада в САЩ. Горката жена сееше злоба и обидни думи към всички, които й написаха, че и в Америка има зараза, че е опасно и т. н. Тази жена ни каза, че всички сме *** и прости българи, а детето й като отиде в САЩ на бригада, ще се издигне интелектуално! Вярвате или не, така беше. Да вземе да се яви някой нов Паисий и да се провикне: О, неразумний юроде, поради что се срамиш.

344

Юлианееее

преди 4 години

Защо, когато кацам на летището в родния ми град, трябва да се дразня от факта, че този човек така и не намери място в сърцето си за България?И това е най-мекото, което мога да кажа.По-точното е, че той откровено мразеше България и не пропускаше повод да го демонстрира.Две предложения с по-висока вероятност да се случат:1. Предложи на Трамп да прекръсти ЛаГуардия на името на Едуард Сноудън.2. До родното ти село има старо военно летище-говори с кмета да именува ливадата на Христо