193

Анонимен

преди 4 години

"И за мен е 0.00,ама за 90 процента от......"Ти от 80 % ли си, или от ***?Риторичен е.....

192

Хм

преди 4 години

И за мен е 0.00,ама за 90 процента от американците е 1300$.Няма смисъл да внушаваш лъжи.Можеш да отвориш интернет и да видиш поне 5 публични коментара на Президента,колко е неефективна здравната и учебна система в САЩ.В сравнение с Канада и Европа!

191

Абе

преди 4 години

Русия какво да я коментираме?Здравеооазване,мутри,олигарси,инфлация...Един кара джип,другия няма пари за квас.България 90-те.Началото.Но за САЩ здравната система е най-големия проблем.И то се видя с Короната.

190

Анонимен

преди 4 години

"Трябва да видиш с очите си, за да повярваш"Османе, искаш ли да ГО видиш с очите си?

189

Хм

преди 4 години

Пич,ти да не си от миналото?Преди 15 години таксата за линейка беше 700 долара.Сега е вече 1300 и върви на горе!

188

Анонимен

преди 4 години

Разбрахме колко неорганизирана страна е САЩ.....а колко организирана е блатная......разтовариха ли линейните, или натовариха камазите?

187

Анонимен

преди 4 години

Там нямат НЗОК а бръмчат на застраховки.Нямаш ли застраховка ти струва 10 000$ лечението.Нямаш ли пари умрел си!КРАЙ!За съжаление България върви към този модел.Нищо добро не ни чака.Докторите в БГ освирепяха за пари.Ако ти трябва лекарство или медицинско изделие,цената на производителя е умножена по 10!Ако искаш!Плащаш или те изписват да мреш вкъщи.

186

Анонимен

преди 4 години

По отношение на проруската марионетка, монтирана на най-висок пост, Д-р Б. е напълно прав.

185

ШибиРиби

преди 4 години

До Handel:Ходи на тавана да ритнеш бакърчето. Доктора от Филаделфия е казал цялата истина особено за Тръмп. Обаче софийската философска общност знае всичко до момента в който вземе няколко наркотика и утрепе някой или се самоутрепе.

184

до долния

преди 4 години

На странни места сиодил, друже. Такива има навсякъде. Нотмалните хора не ходят там.

183

AAA

преди 4 години

До Смешно ми еПредполагам,че сте от последните 20 %.

182

Handel

преди 4 години

Не виждам какъв смисъл има да коментирате, след като е написано съвсем ясно, че статията идва от DW. А въпросният "лекар" приказва големи глупости. На неговия фон даже пенсионирания счеводител Ананиев, който се е маскирал на министър на здравеопазването, юзвучи като Айнщаин.

181

Св. Ястреб Ходжа

преди 4 години

Преди да видя САЩ я обожовах! След като съм я обиколил надлъж и нашир съм се отвратил от нея. Каква скапана котчина е тази държава и какви са скотове болшинството от обитателите им не е за вярване. Трябва да видиш с очите си, за да повярваш.

180

Смешно ми е

преди 4 години

От коментиращите: @30 % са от тия дето всеки и всичко им е виновено***20% са от многознаещите политиканти /западно или източно настроени /@20% са мнения на емигрантите ни дето общо взето могат да влязат в горните две групи***10% са си от тия...неадекватните@ 20 % са тия дето заслужава да се прочетат

179

Анонимен

преди 4 години

"Само да повикаш линейка на 911 е 700$."Тъъпо си гоше тъъпоо.......може и да е повече а може и да е $ 00.00.

178

Анонимен

преди 4 години

Кибици, смахнати и турчеляци дращят фAшкии, понеже се чувстват недосегаеми.Мечтите са безплатни....

177

От САЩ

преди 4 години

Американската здравна система по принцип си е най-несправедливата в света и преди да дойде ТРЪМП . В САЩ няма здравни осигуровки има здравни застраховки които не са задължителни а са по желание и се равняват на 20% от доходите ти. Тези които изкарват милиони НЕ плащат разбирасе 20% защото им излиза много по изгодно да си платят на частно. Бедните пък нямат излишни допълнителни 20% и мрът като кучета !! Един счупен крак без застраховка е 10 хил$ Само да повикаш линейка на 911 е 700$.

176

777-777-7777

преди 4 години

Не пиши глупости против Американския Президент Доналд Трумп. Всичко което си казал, му е предадено веднага ! Мнооого си глупав , за да си доктор !

175

Anonimen

преди 4 години

Tova e Dr.Bojidar Bakalov

174

верно ли?

преди 4 години

До Lisaколко плащаш?Имаш ли тест за COVID-19,СПИН,Свинска чума,Пилешки грип,ваксинирана ли си от БИЛ ГЕЙ,чипирана ли си,да не си убавица като Кардашиянката?Май ще се откажа...