43

до Батман

преди 4 години

Аз съм на 46 г. и тялото ми е сходно с това (84 кг съм). Не ползвам стероиди, така че не се напъвай. Има мъже, които тренират натурално и постига успех. Отнема години, но си пазиш здравето.Хайде сега избълвай поредната доза глупости.

42

Анонимен

преди 4 години

Е уж 14 дни е инкубационният период ,а батман се разболял 2дни след партито или просто той е бил носителя 10 дни по рано

41

Анонимен

преди 4 години

до 37 Малоооумник, няма да стане 120 кила защото е тренирал, бе охююв...не само да е ял и да е взимал химия. Нали се сещаш че тренировка+ химия до това води?

40

Момиче

преди 4 години

На първата снимка не е ок- изглежда назобан и огромен. На втората макар и слаб изглежда по-човешки. Аз лично предпочитам по-слаби и стройни момчета.

39

Visioner

преди 4 години

Че той след заболяването изглежда по млад.Преди това прилича на брадясал алкохолик.

38

до Замислен

преди 4 години

Имаш една тръба в главата, при това с много голям вътрешен диаметър и вътре е само вакуум.Мускулите са всичко друго, но не и тръбички. *** в някоя зала и дай на някой културист да ти държи кофичка с кисело мляко 180 секунди, ще останеш учуден. След това ти го направи. Убеден съм, че след това една седмица няма да можеш да си вдигаш ръката. Само приказките ти са големи, мозъкът е под нулата.

37

Сатира

преди 4 години

Ей тази статия трябва да бъде набита в главите на някой който все.още твърдят че вирус няма, и не е опасен

36

Анонимен

преди 4 години

Коментиращите, я кажете как разбрахте, че е зобил? Тест ли му направихте?Ама не ми излизайте с плитки отговори от типа "Само като го погледнеш, и ти става ясно".Ако беше на химия, нямаше да е само 86 кг, а много повече и с по-големи мускули.Доста смешни сте тyлyпите, дето само се търкаляте на дивана пред телевизора - като видите някого, който е направил нещо за себе си, веднага следва дежурното обвинение "А, тоя е зобил яко!".

35

Замислен

преди 4 години

Впрочем, от снимките констатирам, че вируса му се е отразил благотворно. Вече имаме по издължени мускулни влакна. Няма е тази подпухналост от млечна киселина в "тръбичките на мускулите". Защото то мускулното влакно си е точно еластична тръбичка. Което не прави мускула по взривен, по силен или по издръжлив. Просто е по обемен. Не съществува културист, който може да държи кофичка кисело мляко /500 грама/ с изпъната ръка повече от 180 секунди.

34

контрапункт

преди 4 години

Веднага давам контрапункт за физическо състояние след преболедуване от Ковид-19: Домузчиев, Даридкова и Адемов

33

Анонимен

преди 4 години

Аз съм същият след два месеца карантина и без коронавирус. Ай у лево с тази пропаганда, 0трепки!!!

32

Пак неподготвени

преди 4 години

Когат %-тът мазнини в мъжкото тяло падне под 5%, тогава рискът от спонтанна смърт нараства до 99%.Всички прекомерно е вредно!Всеки сам си знае и си решава.

31

Мед Брат

преди 4 години

Разбираемо е, че е олабил батката, все пак е медицинска СЕСТРА, нали....

30

Елемаг

преди 4 години

Каквото е сял е пожънал.За да се прави на някакъв,какъвто не е ,ще си плати със здравето.Снимката вдясно издава всичко ,но най-малкото това е здрав човек и логично си плаща прескъпо за суетата...

29

NOKIA 3310

преди 4 години

Държи някакъв телевизор и се оплаква, че телефона му бил тежък!

28

Анонимен

преди 4 години

изпикал е анаболите...

27

:)

преди 4 години

Като малък имах приятел с който тренирахме. Той взимаше стероиди и редовно си изкарваше по някоя друга криза в болницата и правише рестарт на 60 кг после пак до 80 и така..

26

Мик Дънди

преди 4 години

Страшна красавица е тОзи медицинска сестра!

25

:)

преди 4 години

Корона вирус + анаболи + дрога + алкохол = не прощава.

24

Анонимен

преди 4 години

до 16 Откъде падаш по- скоро ти??? Без химия няма как да направиш такова тяло, глупeндер!