14

Анонимен

преди 4 години

САМО ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ОБИЧАНИЯ НИ ВОЖД И УЧИТЕЛ БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ ВЪРВИМ СМЕЛО НАПРЕД И НАГОРЕ. САМО ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГАРАНТ ЗА ДОБРУВАНЕТО И ПРОСПЕРИТЕТА НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!

13

Анонимен

преди 4 години

Брей казах че Бойко докарва нервно разстройство на рубладжиите и ми изтриха коментара. Явно се грижат да не изперкат съвсем червените завалии

12

Анонимен

преди 4 години

За твоя бюджет не отричам,че е добре.Даже много добре,дори-отлично.Жалко,че не сме безсмъртни,та да си го харчим на воля.Одъртяваме бавно,неусетно почти,беше писал един поет.

11

Анонимен

преди 4 години

А единственото, което трябваше да направят е да не блокират икономиката.

10

Анонимен

преди 4 години

След две оставки Бойко пак е номер 1 а копейкаджиите си лаят

9

Тонката

преди 4 години

Бойко Победоносец ракета носител за майка България:):):)Само така:):):)Ние затова го избираме от 10 години да управлява:):):)Догодина на избори пак ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)Опозицията жално скимти по форумите:):):)

8

Анонимен

преди 4 години

Джиросали сме му цяла държава, а той ни праща да теглим безлихвени кредити - държавник.

7

Патриот

преди 4 години

Колониална предателска тиква ,в затвора заедно с цялатъа ти продажна кохорта!Баста на колониалните фашисти и анти-българи!

6

Анонимен

преди 4 години

eee ... тооо много ясно, че догодина ще има ръст!при толкова слаба "база" за сравнение с настоящата година, догодина (ако пак не измислят някъв ковид20) каквото и да става, ще е по-добра.Ама друго си е Баце да ни извади от кризата с голи ръце ... ей егати "новините" дето ги произвеждат ... ако не знаете утре слънцето ще свети цял ден! Баце лично ще го запали, не е лошо да го пуснете като новина

5

Хмм

преди 4 години

Добре де, може и да не е перфектния лидер ама айде, който не грешен да хвърли първи камък. Са тука ще се наредят 1 тон умници да искат оставка, но кой реално знае и може да управлява държава? Това да не ви е ЕТ или ЕООД? Имаше проучване, че повече от 90% от хората не искат да бъдат кметове на град, тъй като не можели да се справят пък какво остава за министър председател.

4

абе

преди 4 години

До Анонименабе вече не сме в соца да обожествяваме водачи и вождове.

3

пожелание

преди 4 години

Всичко ще е ОК. , ако тези от шайката влезат в затвора , и от ЕС. ни пратят нормални хора да възстановят тази чудесна територия !

2

Анонимен

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ НАШИЯТ УМЕН И СМЕЛ ВОЖД И УЧИТЕЛ, НАШИЯТ МЪДЪР НАСТАВНИК И ГРИЖОВЕН ВОДАЧ БОЙКО БОРИСОВ!

1

Въпрос

преди 4 години

Нещо за оставката си