141

eho

преди 4 години

Този от снимката е нагаждач - манипулатор. Който му вярва, вярва на умствено болен напълно неморален човек.

140

днес

преди 4 години

Тези некадърници заедно в един автобус да ги махнат завинаги от политиката Йорданов,Бакърджиев-паметника,Паси,Плевналиев,Станишев,Доган,Биков И т.н.

139

Анонимен

преди 4 години

Аз лично съм доволен от правителството и щаба, и карантината,която наложиха. Нямаше лудостите и терора като в Китай,Русия, Сърбия, Гърция, Турция и някои западни държави,държаха се ок. Само една забележа имам за начина,по който плашеха народа преди цветница и Великен,беше грозно,и се надявам да не се повтаря. Винаги трябва да има оптимизъм,дори когато чевек е в кофти положение. Тогава загубиха аудиторията когато започнаха да ни плашат, все едно сме малки деца и имаме нужда от страшилки.

138

Йов

преди 4 години

На тоз охранен индивид бих му изпуснал екскремент в устната кухина с най-голяма искреност.

137

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТя една другарка В.Д. от БСП каза,че СДС е образувана от наследниците на бивши фашисти и не е фалшива,а реална опозиция.

136

Плачете другари !

преди 4 години

Няма да има предсрочни избори и няма да има служебно ( БСП ) правителство, назначено от вашия президент Румен Радев ! Жалко за колосалното, но безсмислено усилие на вашите *** .......

135

Спомен

преди 4 години

Как един не се сети да спомене жертвите на Баташкото клане, нито дума, ни от политици, ни от медии.

134

Анонимен

преди 4 години

По-добре да благодарим на "лошите" комунисти,че ваксинираха децата от началото на 1950 год. с БСЖ ваксина и това ни спасява от масово заразяване.Да благодарим и на хората,че си останаха по домовете,защото "мерките" на щаба и държавата,които не затвориха границите,а допуснаха наши и чужди вирусоносители да влязат и заразят всеки до когото се докоснат.Пострадаха и лекари ,заради тая "грижа" за народа.Затова,аз ви БЛАГОДАРЯ хора!За вашата гражданска позиция.

133

маалии

преди 4 години

Баси моабета!Ако така и бачкахме,Германия щеше да ни диша прахта!:))

132

Ястребинче

преди 4 години

Александър Йорданов е чистоплътен човек със здравословно мнение и стройна мисъл.

131

Анонимен

преди 4 години

Тоя ми е противен,но това което казва е вярно,правителството наистина се опитва да спаси населението,докато други искаха повече зараза и хаос,за да вземат властта,а и за да вземат едни пари!

130

Анонимен

преди 4 години

Тези дни четох статия за друга държава, която е сприяла брифингките си (не помня коя) и днес виждаш ли и на нашите им било хрумнало. Аз някак си от самото начало си мисля, защо имаме НОЩ, приположение, че просто копираме мерките предприети от другите страни, независимо дали са релевантни за нас.

129

anonimen

преди 4 години

С БАТ САШО СЕ ПОЗНАВАМ ОТ ДАВНА ОСТЕ КАТО БЕШЕ ПОСЛАНИК ВЪВ ВАРШАВА ПОЛША. ПОМНИЯ 4Е ЕДИН ПАТ ПОЛЗВАХ ТОАЛЕТНАТА СЛЕД НЕГО , УЖАС ИСПРАШНЕНИЧТА НЕ БЯХА МИНАЛИ , ЕДИН ГОЛИЯМ ДЕБЕЛОСЕРЕЦ ТОВА ТОЙ АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ.

128

Анонимен

преди 4 години

аз благодаря на НОЩ за целебните фурми ;)

127

Анонимен

преди 4 години

Слави премиер ! Силата е в истината!

126

Анонимен

преди 4 години

Дебелият Ал явно иска да прочете мненията за себе си.Ами да чете,да му е сладко!

125

а бе,мърльо

преди 4 години

До антифаНяма такова нещо!Още преди 20 години го доказаха!Кво се правиш на интересен,да те пита човек!?

124

Анонимен

преди 4 години

Голем смей, голем смех си.

123

Agent provocateur

преди 4 години

Изглежда, че Йорданов е жертва на руската хибридна атака и е хибриден. Защото такава кръстоска като него, истинската природа не може да създаде по естествен път.

122

Поздравления !

преди 4 години

Браво на Александър Йорданов ! Много вярно и точно написано !