426

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да си плаща сметките за ток и парно на Дондуков...

425

Мияч на чинии

преди 4 години

Поздрав от името на ПрезидентаПървомайски поздрав на строителите на днешна България !Драги сънародници, благодаря ви за всеотдайния труд за просперитета на европейска България.Благодаря на всички медицински работници, строители, учители, на работещите в услугите, транспорта, добивната промишленост, служителите, военните, както и на хилядите българи работещи извън България, чийто принос в икономиката на страната ни е най-глям.Да са живи и здрави всички българи където и да са по Света

424

Ние

преди 4 години

Радев цял живот е живял на гърба на държавата,тоест на нашия гръб.Един пирон не е забил сам,сега ни говори за работници и труд.

423

ноятс

преди 4 години

Достойно щеше да е, ако си беше взел неплатен отпуск от 3 март до края на мандата си!

422

Анонимен

преди 4 години

прав е Радев. За съжаление хората в Бг не усещат подкрепа,особено в криза като сегашната. Чувстват се ***.Това 60-40,кредити като помощ?! Глупости. Пример- работя в Гърция. Намаля работата, до 1 ден/седмица. Има програми за подпомагане от държавата.Кандидатствах и след 1 седмица ми платиха 800 евро помощ. Без оглед на доход.Взех си парите и чувствам, ето това е помощ.100% от държава.

421

дддд

преди 4 години

др.Радев ви поздравява с песента на Деса.Благодаря ви за фондацията която ми уредихте като президентша!Толкова за"честния" Рундьо!

420

Радев-жалък

преди 4 години

В Русе на Грипен Радев са му викали "Предател, предател...и незабавна оставка...". Радев се държи като жена в критическата, изпуска нервите си и излага поста на държавен глава, като по този начин излага за пореден път и цяла България.

419

1

преди 4 години

До Светлана,за Радев не знам,но тиквата сигурно,празнува,по калцуни.

418

1

преди 4 години

До Анонимен-440,тя като кадъните,се крие под бурка,скоро,няма да я видиш,ако няма оставка.

417

Светлана

преди 4 години

1 Май се празнува от хората ,които се трудят,произвеждат и допринасят с труда си за самите себе си и за държавите в които живеят.Не знам дали Радев трябва да празнува?!

416

1

преди 4 години

До Анонимен-444,празник за България,ще има,когато твоя любим премиер си отиде,поне 3.5милиона,ще си отдъхнат,и ще заживеят,без страх,за бъдещето,на своите деца.

415

Анонимен

преди 4 години

Радев и на сватба да го поканят в погребение ще я превърне !

414

Анонимен

преди 4 години

Има ли празник който Радев да не превърнал в мрачен, безперспективен и подтискащ ден ?Той се превърна на говорител на мракобесието и разединението.

413

Румен Радев

преди 4 години

Лятото ще е топлоПрез зимата ще вали снягСлънцето изгрява от изтокВодата е мокраНебето е синьоКучето лаеКотката мяукаКравата мучи

412

Анонимен

преди 4 години

До Радев=бай ТошоХа ,ха ,ха ...ти си явно без сетива щом виждаш бай Тошо в Радев , а в Пунта Мара кокво виждаш ,интелект ! Аз пък виждам в бати Бойко само един шофъор и добър пиар на собствената си партия ! Само това !

411

Радев=бай Тошо

преди 4 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

410

Анонимен

преди 4 години

До 1Тя тая снаха пак се появява,но кога ще видим барселонската снаха на тази дето и купихме и палат и кола и магазин ?

409

Анонимен

преди 4 години

До вой на червени ***Вой се носи и не само вой но и воня но тя идва от червените Гербери ,тия лапачи вият на умряло защото усещат че лапачката им скоро ще трябва да се връща и повръща....

408

До 435

преди 4 години

200% истина. И аз така мисля.

407

Анонимен

преди 4 години

До БеднякНормално е да си бедняк. С тези дребни от тролене няма как да станеш богат.