24

ASDAS

преди 4 години

По други държави има по 1000 - 2000 случая на ден, ставате смешни с вашите 10 - 15 нови случав.

23

(-_-)

преди 4 години

Тия мерки нямат нищо общо с наука, медицина и здрав разум. Става въпрос за контрол, бизнес и интереси. Като фалират куп бизнеси ще се явят като спасители, ще раздават заеми и ще изкупят всичко що е читаво за жълти стотинки.. Грозна история, а тоя годжи незабавно трябва да изхвърли медицинската си диплома..

22

до 20

преди 4 години

Ако беше учил история, щеше да знаеш защо точно сме губили войните. Не е заради военни, а заради политици. Не подписват военни Нойския мирен договор. Илитерат!

21

Анонимен

преди 4 години

Сериалът се изтърка, вкарайте нов актьор и нова линия на сюжета

20

Илиян

преди 4 години

Пази Боже сляпо да прогледа. България няма загубена битка но има много загубени войни заради такива некомпетентни хора на отговорни постове. Боже пази България

19

Анонимен

преди 4 години

Смешна работа , не знам дали някой въобще прави разлика между заразен , болен , излекуван и починал в тази статистика. От началото досега са : Заразени - 1399 , Болни - 287, Излекувани - 222 и Починали - 58 , хайде сега някой да сметне увеличението за всяко число като процентно изражение за 7 милиона население на база предходния ден.

18

аз-ът

преди 4 години

В АДА ЛИ СМЕ?Господин Борисов , накъде да гледаме, да не го изпуснахме бе ?! Той мина и замина !? Нали болници, нали камиони, туй катафалки, туй труповете ... Да чакаме ли Конника дето ще води Ада след себе си или да не го чакаме ?Ний май го изпуснахме този Ад бе Боко?

17

Бубето

преди 4 години

Това обсебване от сутрин до вечер от темата за коронавируса поражда у хората напрежение.

16

Т.Шак

преди 4 години

Въй, ужас!Взех да се притеснявам, че няма да стигнат чувалите за трупове и ще трябва да теглим още 10 млрд заем за нови.Въй, въй, въй!

15

аз-ът

преди 4 години

Още 30 години карантина и ще стигнем САЩ по бройки. А дали има такъв вирус въобще - въпроса за един милион в Стани Богат другата седмица.---тцъ. още 18 месеца карантина и държавата тихо и спокойно ще умре.Издържахме гръцкото робство и направихме Втората Българска Държава. Июдържахме турското робство и направихме Третата Българска Държава. Тоя обаче ще ни затрие.

14

Театро

преди 4 години

Да не излезе, че и ние правим Австрийски сценарии?Има 10 болни - правителството казва пред медиите 100има 100 болни - правителството казва 1000но между временно парите от фондове се разпределят като в след банков обир.Театъра навлезе в последното действие от постановката!

13

Хммм

преди 4 години

Няма чували с трупове, генерале, послушник на Бойко Борисов. Хладилните камиони са пълни с храна, не с друго.Докога ще всяваш страх и паника, за да помпаш рейтинга си и този на патрона си? Няма да те изберем за президент, защото ни лиши от работа и доходи, защото бягаш от неудобните въпроси и като те питат как така вървим нагоре като числата са 90,65,56,58,39 - ти се измъкваш, че кривата ти е седмична, а манипулаторе? Имай смелост всеки ден да обявиш брой тестове и брой "+" проби или се махай.

12

аз-ът

преди 4 години

В сърбия от 5 май отварят заведения ресторанти и хотели--нас сърбите не ни интересуват.Ние се готвим да посрешнем пика. Догодина. Така и така свикнахме с мерките. защо да ги отменяме !?

11

Анонимен

преди 4 години

Интересна ще е разбивката по региони но ако казват и колко активни случая има, защото сега в Пловдив - 50, но 30 са оздравели

10

аз-ът

преди 4 години

последно убития травестит в Сандански ще го броим ли за корона-жертва или ще го оставим за по-късно, като падне бройката>Споко. Майтап бе Майтапчийски. Ти всеки ден се еб..ш с нас, дай поне и ние веднъж

9

Анонимен

преди 4 години

Утре сутрин в 8часа, тия 12 ги кажете пак заедно с новите ,така ще си изпълните плана за стресирамне на народонаселението!А,между другото от колко теста са новите ,да не са от 500 ?

8

анонимен

преди 4 години

За ромските махали щабът и правителството се измъкна. За Банско е същото. Недостойно поведение и престъпно, непочтено. В Банско и ромските махали при малко заразени ги затвориха, сигурно незаконно.

7

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Тия брифинги са жалка история.И Дженерала, и той жалък с тия напъни да ни стресира и уплаши.В същото време - болниците празни, а хората си умират по къщята, щото Мутафчийски ги е наплашил и не смеят да отидат на лекар.Жалка история!

6

Знаещ!

преди 4 години

Те нашите ресторанти и хотели са в готовност за отваряне и само чакат обаждането от София за да възобновят работа. Иначе протестите на бранша са предвидени за 13 май.Но както се движат нещата - всички обратно на работа след две седмици!!!!

5

Леле

преди 4 години

*** хич не ми харесва как растат случаите в България :/ и тук в началото беше така- забелязах, че минат ли бройката хиляда болни и , Бам! , няма спирачка после... дай Боже да ни се размине в къщи...