30

Анонимен

преди 4 години

Не кашли тамо,ти млада дамо.....

29

Анонимен

преди 4 години

"По думите на генерала тенденцията у нас все още е възходяща"Коя тенденция генерале, тази на безработицата или тази на обедняването на нацията.

28

Анонимен

преди 4 години

Ясно, още чакаме Ада... Тоя до Нова година ли ще го гледаме всяка сутрин?

27

Анонимен

преди 4 години

Сега ще чакаме още месец за да дойде вторият връх, на третия пик, след четвъртото плато. А мисирките дремят и не питат кой, кой, кой накара дарител номер едно, да дарява милиони, при условие че допреди две-три години декларираше един дръглив тридесет годишен опел.

26

Анонимен

преди 4 години

До О, даАма те как са го пуснали да задава въпроси ми е чудно ,защото там са само бокоизбраните *** ! Винаги когато има въпрос от такава независима телевизия и генералът с едно изречение "манипулативен ви е въпросът " и приключва ! А техните статистики и тестване не са ли манипулативни ?

25

До 24

преди 4 години

Ами така е човек в безсмислен свят живеем какво очакваш....

24

Анонимен

преди 4 години

Ген. Муфтачийски днес стана ясно че е папагал на Борисов ! Нищо не е ясно един път 100 един път 30 и кога ще е този пик ? Май Пика се ръководи от тях в зависимост от броя на тестуването ? Старческите домове трябваше да са им първа грижа а се оказа че сега там е огънят ,защото когато трябваше да се вземат мерки те тестваха политици !

23

Моля

преди 4 години

Направете нещо по-различно от другите, спрете да показвате всеки ден колко заразени и починали има, нито е ясно колко са всички заразени на практика нито е ясно дали починалите са заради тов само.Безсмисленно е това, разберете!

22

О, да

преди 4 години

Уникален репортер на 7/8 ТВ!!!! Браво! Развали им рахатлъка! Отново щаба не знае какво да отговори!

21

Анонимен

преди 4 години

Майтапчийски, научи се да се изразяваш правилно - не са 1387 болните в момента, тъй като от тях трябва да извадиш починалите и оздравелите.А иначе май се оказва, че нито великденските пътувания, нито излизането на хората на слънце оказаха негативно влияние, за огромно Годжево разочарование. Как само искаше с назидателен тон и лукава усмивка да ни каже: Ето видяхте ли, аз нали ви казах!

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Къде е бумът от Великденското пътуване ?Нали твърдяха от Щаба, че заради пътуванията по Великден ще има бум на новите заразени ?И друго ...Бат Бойко каза, че Адът идва на Великден. Не дойде !Бат Бойко после каза, че Адът идва седмица след Великден.Е, вече сме седмица след Великден. Ад пак няма !Докога ще ни лъжете и манипулирате ?

19

1234

преди 4 години

Издирват под дърво и камък тоя вирус, ама е станал като трюфелите, голямо ровене за едната бройка...... Още не сме получили обяснение от властта, защо фалираха хиляди фирми, като има областни градове без нито един болен??? Ще откажат ли багера за планината с трупове? Кога ше има наказани за измамата?

18

Анонимен

преди 4 години

До снощи бяха 1387 което означава че новите са 24, двата брифинга само объркват бройките, *** май това е и целта. В Плевен свършиха тестовете и щаба не *** да им достави нови, хората се молят пак за дарения, ама явно ще вървим към снижаване на бройката - няма тестове=няма заразени

17

Анонимен

преди 4 години

39 със снощните или без?

16

Анонимен

преди 4 години

Не знам за коронавируса, но имам десетина съседи КАТеричоци, други ДАЙжии, има и от онази НАПаст божия . От началото на извънредното положение не са излизали да чакалят и щавят. Вече до един са вдигнали захарта и са на инсулин. Ако това продължи дълго, направо ще изгаснат пред очите ми. А не са само те.

15

Гейза Мейза

преди 4 години

Видя се колко струва българина,когато сме в безизходица,наду цените на всичко с по сто процента.Това е,по голям враг на българина,от българина няма!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Двамата починали - 77-годишна жена и 72-годишен мъж, са от Неврологичната клиника във Видин. Те са имали инсулт, диабет и други придружаващи заболявания, обясни Мутафчийски............А добро утро Годжи!

13

Анонимен

преди 4 години

Политическа пионка - твърди това, което му наредят... Този за един месец олеква в пъти повече от разни политици за 4 години!

12

Наблюдател

преди 4 години

Много рязко намалява броя на заразените. Май ще гледаме "Мълчанието на великденските агнета".

11

Анонимен

преди 4 години

Аз съм спокоен защото на следващите избори БСП ще победи и ще ни спаси от тиранията на ГЕРБ.