20

Анонимен

преди 4 години

Ясно какво ни пробутват сега.Версията "неизвестен извършител"За автора на заглавието явно ,,парите не миришат,,

19

Анонимен

преди 4 години

Утре сигурно ще кажат че минувачите са бутнали и засилили джипа на клетото наркоманче .

18

Анонимен

преди 4 години

Значи...Не съм специалист, но съм човек, който е достатъчно образован и опитен.Опитват да изместят нещата от същественото.При такъв удар, видимо на записа, със сигурност пострадалият е получил вътрешни поражения. Специалист - автомобилист обясни ускоруението при този вид удар. Това е физика. Без този удар, нямаше да има пострадал, нямаше хората да се опитат по човешки да помогнат.Резултат от аутопсия ще каже.Или може би мъртвият е виновен, както винаги?

17

Анонимен

преди 4 години

Хората, които са поръчали Милен, могат да прослушват 112, имат връзки в Пирогов, имат оператори в 112 и лекари, които работят за тях, имат журналисти, имат ***, могат да манипулират нещата както си искат. Самият главен прокурор Гешев обяви недоволстващите от мерките за мародери. И трябваше да се покаже на народа, че "мародерстването" е нежелателно.

16

HeinrichHimmler

преди 4 години

Сега ще изкарат какво ли не, че е виновно за смъртта, но фактите са едни - Милен Цветков е убит от едно надрусано ле*е! Ако не беше блъснат щеше да е жив. Колкото и да ми обяснявате, че изкарването му от колата е причина, или че линейката е закъсняла, си оставате едни платени * на властта, готови да напишят статия и против майка си , стига да си взимат мръсните герберастки пари!

15

до 13

преди 4 години

Те са виновни, да. Невежеството им води до фатален край. Чудя се колко *** трябва да си да пипаш там?! Това са ама най-основни правила, че не се пипа пострадал. Изпадал съм в такава ситуация- напръсках задницата на автомобила на пострадалия с пожарогасител и се молех да не пламне, докато чаках линейката. Успокоявах го, казвах му как всичко ще е наред. Пламнеше ли, знаех, че трябва да го измъкна и щях да го убия на място- имаше тежки травми. Възстанови се напълно и до ден днешен сме приятели.

14

Анонимен

преди 4 години

Хахахха ето че някой си задейства връзките и жалките ни подобия на медии вече активно работят над това да изкарат всички виновни за да не изгори наркоманчето.

13

без значение

преди 4 години

Да, те сега хората ще се окажат виновни, че Милен е мъртъв, а онова дрогирано *** - никакъв принос....

12

1234

преди 4 години

Направете следствен експеримент.Главен герой би следвало да е извършителя.Слагаш го в една кола и същия удря отзад.Да видим тогава

11

Анонимен

преди 4 години

Сега ще изкарат хората опитали се да помогнат виновни а не дрогираната ***.

10

до 5

преди 4 години

Той си е виновен на 100%, че не е спазвал домашната изолация. Това става, като се подиграеш на маските как нищо не правели, като грубо потъпкваш правилата. Биваш наказан, шамаросан. Ето я и тумбата пешеходци невежи, които го убиха с "помощта" си. И те нарушители. Ето ги и наркоманчетата- същите нарушители. Всичките над правилата. Айде малко обективност.

9

Анонимен

преди 4 години

Да сте ги обучили, кой да ги обучи още един пропуск на държавата. Системата дрогира децата и ги пуска по улиците да карат със бясна скорост през туй време ушевите пишат декларации на някакви КПП-та. Гражданите вместо да бъдат обучавани и стимулирани да учат са глобявани задето ходят в парка.

8

Винету БорисOFF

преди 4 години

Няма такава държава по света а и не имало на която министър председателя и да е с прякор ...РАПОНА!!!!Владо Живков сина на ТОДАр Живков в казино в ЛАС ВЕГАС началото на 80 те, АКО Печеля, ПеЧЕЛЯ само аз ако ЗагубЯ губи цел НАРОД!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Задавате въпрос и не отговаряте. Ние ли трябва да отговорим.

6

Българин

преди 4 години

Аз не мога да разбера какъв журналист трябва да си, за да тръгнеш да пишеш статии, които биха оневинили убиеца наркоман. Та Милен беше един от вас.

5

Анонимен

преди 4 години

Това ви го написах над 1000 пъти последните дни. Адмирации, че опитаха да помогнат, но толкова грубо го измъкнаха, че направо си го убиха, гледайки аутопсията. Счупени ребра и сърдечен масаж = убийство. Да не коментираме повече, че само се ядосвам. Невежеството и наглостта убиват. Ако си мислите, че само наглостта и чувството за безнаказаност убиват, в огромна грешка сте. Невежеството и простотията са същият, че даже и по-голям по размери убиец и това го видяхме нагледно на 100 записа.

4

Анонимен

преди 4 години

Защитата накрая ще изкара Милен виновен за всичко!

3

Винету БорисOFF

преди 4 години

Щoм 10 г oживяхме пpи Кpeтеновируса - Бopисов - eдин Кopона виpус ли щe ни събoри..... ...Ще го пoбедим....!!!

2

пери

преди 4 години

Какво значение има вече? Човекът си отиде. С първа помощ или без. Ако ще дъвчете подобни въпроси, поне да не е с цел омаловажаване на стореното от убиеца му. Защото на това ми прилича, инак друг смисъл да се разсъждава по въпроса не виждам.

1

Винету БорисOFF

преди 4 години

БОРИСОВ УБИВА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТКОЛКОТО КОРОНАВИРУСА В ИТАЛИЯ! На ден в България умират средно по 300 души при население от 7 млн. В Италия средно на ден умират по 1600 души при население от 60 млнЗа ГЕРБ миризмата на европарите е, както валериана за котките! Ако се наложи и ще растрелват здрави хора, само и само да се нагушат с милионите от Европа.