98

Анонимен

преди 4 години

Айде да спрете с глупостите за Апокалипсис!И да дойде такъв - след него нас пък няма да ни има, така че какво от това?

97

Ванго Нострадамов

преди 4 години

Тия Учени да вземат да се ОТУЧАТ да работят като врачки!Що не прогнозираха преди 3-4 месеца?

96

пародия

преди 4 години

Заради прословутите пари" на първа линия" които се дават на полицаи. лекари тн, се раздува и от тях толкова много всичко. Забелязали ли сте, че по градовете няма вече полиция, всичко е по КПП-та, по 20 човека на пункт. седят по колите, събират се на групи и си дръгнат... Болниците по градовете, се надяват да имат нокой друг болен хоспитализиран, че да го местят по различните отделения, за да могат повече мед сестри и лекари да се пишат на първа линия. Пародия.........държавна пародия.

95

Анонимен

преди 4 години

До MKIIИ малкият бизнес е бизнес.Прави нещо човека.Трябва да се подкрепят хората.

94

Анонимен

преди 4 години

До Въпрос до Шайката...Пак не разбирам, защо не затворите рисковите групи?че то ти си точно такава рискова група бе. Фенове на Чалгара, *** и дебелогъзата ***.

93

Анонимен

преди 4 години

Глупости

92

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с подвеждането под отговорност за всяване на паника????Някои журналисти си плачат за наказание.

91

Анонимен

преди 4 години

Не си правя да чета пасквила

90

MKII

преди 4 години

До ИванE*ати бизнеса си имал щом за 1 месец извънредно положение се е изпарил. Сегашната криза тотално ще заличи сивата икономика. Тия далавери и прекупвачески алъш-вериши, на които много свикнаха през последните 10-ина години, повече няма да ги има. Иначе хубаво, че поне си скътал някой лев от укритите данъци и осигуровки, защото някои твои "колеги" и това не са направили и сега се чудят защо не можело държавата да им раздава пари, ей така, за да си имат и да си харчат.

89

Анонимен

преди 4 години

Тук някои елементи предлагат да се заразяваме умишлено, за да мине и отмине. Няма да я бъде тази работа - по всичко личи, че вероятно няма траен имунитет. Това означава - периодични ваксинации или слабата надежда, че вирусът ще изчезне по някои свои причини или ще отслабне, също по някакви свои причини. Това е положението. Най-вероятно кризата ще свърши, когато се приспособим да живеем с нея.

88

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз и семейството ми отиваме в тази БЕЗ мерките!единствената ви възможност е Швеция и то частично, защото и там има мерки.

87

до кзл

преди 4 години

глътнипишковец дребен , ти що си сигурен ,че точно ти ще оцелееш ? ти от дрогата и чалгата си Умрел вече !

86

Направо

преди 4 години

да си кажат, че се гласят занапред да си продължи този цирк.Целта е тотален и пълен контрол над населението,както и депопулация,първо подгряха сцената с онова болното от аутизъм шведче,където ревеше как Планетата,ще е по-добре без хора.Интересното,ще стане,когато започнат световни бунтове от глад и отчаяние.И онзи Сатаниста с ваксините с нано-чипове,ще изгрее до няколко месеца като Месия,видите ли АЗ изобретих ваксина срещу този страшен вирус.Другият Сатанист,вече изстреля 40-хиляди сателита.

85

Въпрос до Шайката...

преди 4 години

Пак не разбирам, защо не затворите рисковите групи? За останалите този вирус не е смъртоносен. Не съм виждал баба ми от месец и половина, не е драма, жива и здрава е. Работя всеки ден и ми писна от тези безумни мерки...

84

До95

преди 4 години

То хубаво до ваксина,ама докато стане готова и се произведе в достатъчни количества имаш ли на идея какво ще се случи със света?

83

те

преди 4 години

До АнонименТова е положението - до намирането на ваксина и ваксинирането на цял свят. Те ни удължават мерките с по 1 месец, но мисля, че на всички вече е ясно , че ще бъде така поне до 2021. Опитите да се пуснат хората да си живеят сякаш няма нищо, също претърпяха провал - Англия е пример.

82

Анонимен

преди 4 години

Личи си колко са облъчени някой тук. Страх ги тресе, та се къса. Няала да издържи здравната система. Стига сте гледали само МуФтаджийски и Боко в очите. Прочетете и други истини и слушайте други специалисти. Вкараха ви в тяхната игра. Защо си мислите, че всички които се разболеят ще са на л егло и ще умрат. Ако със всичките милиарди които се дават на здравната система, не могат да се справят, значи си даваме парите на вятъра. А дали знаете, че болниците са чисто празни в момента.

81

От Берлин

преди 4 години

Кога ли ще разберете всички, каква глобална измама с вируси е в действие...!? В момента има преразпределение на власт и пари... ЩЕ падат правителства, стагнация, фалити, печатане на хартии... Заробване по,, демократичен" способ... С вълните бежанци, вече се започна... Чипа на чичо Бил е вече готов и тестван.... С него идва и комби-ваксина за 7 милиарда население... Още??? Събудете се оФце такива!

80

Анонимен

преди 4 години

До ИванИди ти на борсата!!аз ходя на работа и не ми е необходима борса. Ти понеже си тарикат можеш да идеш да береш ягоди в UK.

79

Анонимен

преди 4 години

От 69 Казвам, че избирам, проява на свободна воля, а ти ме наричаш овца, щото не е на твойто. Помисли си пак стадния имунитет е за стадо, човека мисли и затова е върха на еволюцията и в комбинацшя с проявява инстинкти за самосъхранение ще направи същия избор. Да оцелее за 1-2 години ако трябва с по малко движение и облаги но жив, вместо за 6 месеца да загуби животи на близки.