9

мак

преди 4 години

С техни пари и връзки ще се измъкнат. За тях - проблемче, колко пари ще трябва да платят, за семейството на Милен - невъобразима трагедия. Ще гледаме пореден спектакъл за бг не-правосъдие с участието на богаташи.

8

Нормален

преди 4 години

В каква държава живеем? Пълно беззаконие цари! Арестуват се хора без вина, в арестите се държат заложници от семействата докато се прехвърлят бизнеси на управляващата шайка! В това време народът е затворен по домовете без препитание! Това и в банановите хунти през 50те години в Ю. Америка не е било...

7

Анонимен

преди 4 години

Да я разчекнат все с убави неща,че е родила такъв ***

6

Уонко Нормалният

преди 4 години

Все още не е платила! Герберастката схема е ясна!

5

истина е

преди 4 години

Парите и властта в коч-ината ,командват парада !!Тази територия няма да се оправи до края на света !!

4

Анонимен

преди 4 години

Браво на президента Гешев, МиньоР Стайков го сънува всяка вечер. Интересно старата в килията дали ще насъветва сина си, така че да не го познае и тя.

3

Червеното котило

преди 4 години

А сина на Мозъка задържан ли е?Тестван ли е за амфетамини?М?

2

кажете още

преди 4 години

Кажете да избягалия му спътник, който се оказва сина на Лъчо мозъка от ГЕРБ.И й дайте снимката на тая пита сеуска, мамкaта на убиеца.Мръсната пяна изплува на повърхността и ни задуши!

1

Миро

преди 4 години

Показност. Задържали майката??? Да са задържали друг път родител на пълнолетен гражданин? Ще я разследват? Ако дришльото не беше убил човек дали щяха да питат с какви пари е джипа?