166

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде е пълно с дроги зад волана.Не се тестват така както за алкохол щото са скъпи тестовете а чак когато причинят трагедия .

165

Ивайла

преди 4 години

Убийство маскирано като инцидент!!! Таэи катастрофа не е случайна и то на Великден!!! Много стойностен човек и эабележителен журналист!!! Мир на душата му!!!

164

Анонимен

преди 4 години

Малкият наркоман няма ли да направи опит за самоубийство в килията?Цялото общество го очаква от него!

163

Анонимен

преди 4 години

Много брутално убийство,дрогиран, с висока скорост се забива без спирачен път в спряла кола,което зисалва удара. Все едно го е целел, и то при положение,че движението е слабо заради празника,и карантината. Този направо е излязъл да убива,и можеше да убие и повече хора,трябва максималното наказание без никаква мярка за замяна.

162

Винету

преди 4 години

Ако това убийство се беше случило на нашата свещена земя, това младо момче наркоманче щеше да завърши жизнения си път на кола на мъченията, на който наказвам непослушните индианци, които се качват на конете си, след като са пили огнена вода. При вас в България е по различно-ще живее до дълбока старост.

161

Анонимен

преди 4 години

на авторите на статията убиеца е Кристиян, не е джипа защото джипа не е средство за убиване и в случая джипа не е убил Милен а човека който го е насочил към него!

160

Анонимен

преди 4 години

"Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят"!- Милен ЦветковМилен се обяви против карантината и мерките на властта и беше УБИТ!

159

Анонимен

преди 4 години

Най-справедливото наказание за момченцето ще бъде да получи някоя черепно-мозъчна травма и да остане *** завинаги. В инвалидна количка, с течащи от устата лиги . Да си го гледат мама и тате в палата.

158

Анонимен

преди 4 години

Живеен в държавата на двойните стандарти, където ако си син на някой си , можеш да си позволиш почти всичко и да ти се размине.Но когато същият този се върне в Берлин , където учи, става най-примерният, и не смее дори да пресече на червено.Докато има значение кои са ти родителите и кой си ти ,когато дойде време за правосъдие, нищо добро не ни чака. Защото утре може да е всеки от нас, а дори и съяото мамино синче, натресено от друго таково

157

Анонимен

преди 4 години

Горкото дрогирано момченце!Колко ли самотно се чувства в ареста, без мама?

156

Бай Иван

преди 4 години

Едрите" велики капиталисти" и запъртъците им-продукт на новото време,такива искахте,такива получихте, да чакаме следващия убит от този качествен човек,след като му дадат условна присъда ;) !!!

155

?

преди 4 години

От заглавието се разбира,че джипа убиец е на Милен Цветков или греша нещо ?

154

123

преди 4 години

Хайде сега да видим има ли правосъдие в държавата

153

Анонимен

преди 4 години

''22-годишният Кристиан Николов е карал джипа убиец на Милен Цветков''Що за заглавие?От кога джиповете са убийци?УБИЕЦ Е ВОДАЧА а не джипа!И то умишлено убийство прави с над 100км/ч и дрогиран да се качиш ти какво е?

152

ПроСоТо

преди 4 години

типично!-Едно РАЗРОВЕНО престъпление и...се заточиха червата ...Съде "бизнесмени","бизнесдами",техните отрочета,обаче...навсякъде вони!

151

Анонимен

преди 4 години

В джипа освен убиеца е била и приятелката му и още един мъж който е избягал след убийството.За тях обаче тук не се съобщава.

150

Анонимен

преди 4 години

Като се обърне каруцата пътища много ! Дръпнаха всички ченгели няма движение няма контрол ако имаше задръстване можеше и да не се пените сега .

149

Анонимен

преди 4 години

великия вожд да каже как много добре усвояват парите по европроекти за подпомагане на стопанства в затруднение и си купуват джипове аудита и мачкат наред ехаа велико племе

148

Анонимен

преди 4 години

Как може едно капиталово дружество да не публикува финансови отчети от 2009-та насам?

147

Анонимен

преди 4 години

Миленчо ,бог да го прости ,не беше и той от най примерните шофьориПреди години го хванаха да кара пиян ,което и самия той си е признавал ,даже в неговото предаване .Така че ,безгрешни хора няма