12

Анонимен

преди 4 години

Поредната комунистическа авария. Която, ще е плати света.

11

Анонимен

преди 4 години

защо не се споменава че САЩ са ползвали подобни оръжия във войната с виетнам и корея.или че нашият приятел Бил Гейтс също изследва ковид сарс и т.н. или че и може САЩ да са го пуснали, преди са го правели и пак са отричали...

10

Те са...

преди 4 години

Най после си признаха...

9

АнонимеН

преди 4 години

ВИРУСА Е НАЙ-ОБИКНОВЕНО СЕЛЕКТИРАНЕ!!!МЪЧИЛИ ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ 100-ЦИ ПРОБИ С ВИРУСИ И В ЕДНА ОТ ПРОБИТЕ ОСТАНАЛ ЕДИН ЖИВ КОЙТО РАЗМНОЖИЛИ!!!И ПРИ ЖИВОТНИТЕ НА 1000 КОНЯ 1 ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПО ИЗДРЪЖЛИВ ДОСТА ОТ ДРУГИТЕ!!!ИМА САМО 1 ВЪПРОС КОЙТО Е БЕЗ ОТГОВОР И ТОЙ Е УМИШЛЕНО ИЛИ НЕ СА ГО ПУСНАЛИ НО ВЕЧЕ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЩОТО ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА

8

Анонимен

преди 4 години

САЩ не са толкова глупави да пуснат вирус и да се прострелят в краката. Очевидно си далече от икономиката. Второ защо Китай криеха месеци за вируса? Първите сведения са били Октомври от лекаря, който е сигналзиирал правителството им. После тоя лекар умря случайно и пак края на декември казаха. Много им мирише работата на оризите. Отделно вие знаете, че САЩ били а... Китай почна с прилепи, плъхове и животни. Нещо не ви се връзва теорията.

7

анонимен

преди 4 години

до 5 САЩ са загубени без Китай! И не само те! Добре че покрай тази пандемия лъснаха доста неща. Че много Европейски и Световни производства.Или са изцяло в Китай! Или от там внасят консумативи за самата продукция като завършена! -:) Ех тези "лоши Китайци" Никак не са прости даже! -:)

6

Благой от Минстрой

преди 4 години

Публиката е жадна за конспирации, а човешката суета е безгранична, всичко се правило от човека, сигурно и чумата, и испанския грип са от лаборатории, сурепнаивно е да се подценяват възможностите на природата, ковид е само лек шамар, не ми се мисли какъв би бил тежък удар.

5

ха-ха-ха

преди 4 години

Крадеца вика "дръжте крадеца".Вируса е краварски и това е ясно още от преди 2 месеца.Сега краварите са правят на жертви ,но този Вирус им е от полза.Краварската икономика издъхва , а китайците до 3-4 години ще са водеща икономическа сила.Дедо Дончо Тръмпестия се опитва с този Вирус да се оправдае за провала си.Между впрочем и нашия *** се опитва чрез Вируса да изкара поне един мандат до края ,ама няма да му се получи.

4

Българин

преди 4 години

САЩ нямат основание да се месят в други държави. Защо ни пробутвате медиите някакви тези, че САЩ са оснвен съдник и те решават кое как трябва да бъде. Няма такова нещо. Китай си е независима държава. Ако не се радват САЩ, просто да спрат отношения с Китай. И без това са тръгнали в посока самоизолация.

3

Анонимен

преди 4 години

Китайците очевидно направиха авария и умело е криеха докато нестава зле. Да ви напомня това на друго комунистко изпълнение от 86та? :)

2

анонимен

преди 4 години

Точно САЩ да твърди подобно нещо?-:)

1

АнонимеН

преди 4 години

ИСТОРИЯТА С ПРИЛЕПА НЯМА ДА МИНЕ ЩО ТИЯ ПРИЛЕПИ ГИ ЯДАТ СУРОВИ ОЩЕ ОТ 10-ТИЛЕТИЯ ТАМ!