158

До някоя си

преди 4 години

Госпожо, вие не сте грамотна, а говорите за образование!Съжалявам, обърнете внимание на правописа си!Наистина, тук пишат и по-неграмотни от вас хора, но не са с вашите претенции.

157

Анонимен

преди 4 години

До Коронадиария:в интерес на всички ни е ти да си прав. Дано е така!70% не мога да ти ги докажа, защото на никое правителство не му стиска да каже "пичове, няма да правим нищо. Оставяме нещата в божиите ръце.". Това са математически модели, но те до голяма степен отразяват реалността.

156

Анонимен

преди 4 години

ало статистикът, какви са тези 5%, влез в сайта на СЗО процентите са 3% от заболелите, не от заразените, кой ти казва че всички заразени ще бъдат болни в тежко състояние .....

155

Балабан

преди 4 години

Колко жертви взема тоя така страшен вирус в България? За съжаление обаче последствията от тази блокада на държавата ще са причина за много по-вече жертви.

154

До анти

преди 4 години

Ако не те е срам ще ни споделиш ли от какъв "произход" си

153

До някоя си

преди 4 години

Колежке, само като прочета как обилно слагате пълен член на места, на които не трябва и ми става ясно къде сте завършила право!

152

Коронадиария

преди 4 години

До АнонименИ тези ти твърдения как ще ги докажеш? Щото 70-те процента и аз ги слушам от месец и половина, ама такава заразяемост досега не е имало в нито една държава. Нещо повече - дори не се е стигало до подобно число.70% се цитират от институции, които уж не знаят как да се справят с този непознат вирус, но в същото време са убедени, че заразяемостта му е 70%.От друга страна аз ти цитирам факти, базирани на данни от цял месец вече - е, кое е по-меродавно?Мисли, господине/госпожо!

151

Анонимен

преди 4 години

До АНТИбългарите като теб със сигурност!

150

Анонимен

преди 4 години

Аве, единичке 1, не се увъртай около "някоя си" - жената си има проблеми. Нещо темата "ЛГБТ" силно я смущава, та ги пише тука едни небивалици. Я синът й, я мъжът й...

149

АНТИ

преди 4 години

Хубаво е българите да стоят вкъщи, щото един с друг не се понасят.И как няма да е така, като се знаят що за стoка са.Двама българи се сбират, само когато ще правят лошо на друг !

148

Анонимен

преди 4 години

След месец ще почнат да умират деца от глад ... Тогава ще стане страшно а

147

Анонимен

преди 4 години

както казват а по-смали м..анго, US президентът предвижда 200 000 починали, но едва ли ще достигнат, което няма нищо лошо, а ние да очакваме 500 000....при нас няма да са и 500 човека, което е още по-добре

146

1

преди 4 години

До някоя_сиНай-жалкото на такива бълхи са, че работят като общи работници и продавачи в магазин, но иначе тук са световни експерти, които са готови да наставляват икономисти, финансисти, прависти, АйТи специалисти и т.н.

145

Анонимен

преди 4 години

До Коронадиария:Статистиката не ти е май силната страна. Заболеваемостта, която можем да очакваме е около 70%, т.е. около 5 млн. души в България, ако сега не правим нищо. От тях 5% ще е смъртността, но само в началото. Когато се задръстят интензивните отделения в болниците, можем да очакваме поне двойно по-голяма смъртност, т.е. около 10% или в края на краищата това прави около половин милион души. Т.е. ако сега нищо не направим ще подпишем поне 500 000 смътни присъди.

144

Анонимен

преди 4 години

do 195 Аз се нося втори номер коса и ходя на фризьорски салон на 2 седмици веднъж...но сега като ме съкратиха от месец и половина не съм ходил и няма и да отида докато не си намеря работа...ще мязам на бараба у тиквата, ако ще и 20 см дълга да стане. 5 лева не давам вече за през 2 седмици подстрижка с машинка.

143

Анонимен

преди 4 години

киберсигурност звучи гордо, справка: хакерската атака на нап

142

Анонимен

преди 4 години

а относно фризьроските салони, почнаха да ни звънят и да ни молят да си запишем час, а ние вече се научихме сами да се подстригваме, съжалявам фризьорките но не мога да им помогна.....трябва да спестяваме от каквото можем, че като гледам тв не ясно двете седмици до началото на пика, кога точно ще се случат..,

141

До аз-ът

преди 4 години

Хубаво е че няма да оставиш поколение!!!

140

Коронадиария

преди 4 години

Значи 2085 човека са достатъчни за социологическо проучване, което да е меродавно за цялото общество, а заразяемост от 4% от супер опасния вирус (700 човека спрямо над 17 000 направени теста) и смъртност от 0.2% (35 човека спрямо над 17 000 направени теста) не са представителна извадка, така ли?Айде да се замислим малко, а? Миналата година в България са починали общо 108 хиляди!!! човека - една нормална година без "смъртоносен" вирус.

139

Анонимен

преди 4 години

Аз-ът - президент, президент!