94

Анонимен

преди 4 години

Искам да изнесете справка по социални групи и по произход! Така или иначе се видя, че в България здравната система е една пародия и заради това се налага да се купува време за лекарите, което доведе до пълен крах на всичко останало.

93

Убийци

преди 4 години

При условие че има свободни легла за заразени от Ковид-19, защо не ги приемате болните по-рано, а чакате състоянието да им се влоши че да се стигне до фатален край? Нали за това ни държите заложници по домовете, за да има свободни легла. Е легла има, защо няма болни на тях ?!Убийци за пари и кредити, ето това сте, това е истинския ви план!

92

Ген. Проф. Др. Муфта

преди 4 години

Останете си вкъщи и заколете жена си и детето като в Велинград така ще се сбъдне предсказанието ми за бурята която се задава с невиждана ярост.

91

Ужасно

преди 4 години

Държат ги в къщи болните и после умират защото е късно. Егати метода на лекуване. То си като контрационен лагер.

90

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЩЕ СТАВА НЕЩО В СВЕТОВЕН МАЩАБ .НЕ МОЖЕ ЕДНА ШЕПА ТЪРГОВЦИ НА СЪДБИ ЧОВЕШКИ ДА ЗАТВОРЯТ ХОРАТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

89

аз-ът

преди 4 години

Според мен до 13-ти май броя на заразените ще е около 10 на ден в рамките на 24 часа след второто съобщаване----А кво ще стане като пуснат хората с тези 10 на ден. И няма ли пак да направим епидемия. И защо тогава беше тази карантина?

88

Аха

преди 4 години

Умрелите от коронавируса са ВИП умрели. По-важни са от другите, защото всяка сутрин ни съобщават за тях.

87

Реално

преди 4 години

Това е ПР акция на мутрата чрез всяване на страх!

86

Анонимен

преди 4 години

До доХА-ХА-ХА !!!В Сащ реално болните са над 500 000.Ако в България беше пламнал сериозно вируса и ние щяхме да сме като тях.

85

аз-ът

преди 4 години

Интересни ми е пляскач-терасаджиите кво ще кажат когато издължат още веднъж извънредното положение и юни месец се окажем единствените с карантина в ес

84

Анонимен

преди 4 години

Според мен до 13-ти май броя на заразените ще е около 10 на ден в рамките на 24 часа след второто съобщаване. Постепенно мерките ще паднат понеже държавата ще фалира.Няма да имаме нов пик.Важното е след това да се пазят под карантина хората престингали от чужбина

83

доХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

уйоо.ооо ти къде видя 200 умрели за месец, в Ню Йорк и Бергамо по 2000 измираха за два дни. Това ли ни набутваш с кухата мснерка.

82

Анонимен

преди 4 години

До северозападПсихясват само хора с лабилна психика... Психолог им е нужен, а не разходка...

81

До г-л Мутафчийски

преди 4 години

Г-н Генерал, подкрепяме ви изцяло, но не може така да неглижирате въпрос на журналистка относно ползването на една лъжичка в Църквата!Не а морално да кажете, че това са църковни ритуали. Вие сте лекар и сам виждате опасноста.ПРОСТО ЗАТВОРЕТЕ ВСИЧКИ ЦЪРКВИ ЗА ВЕЛИКДЕН, както направиха всички останали държави.Не може шепа хора,живеещи още в 18век, с религиозните си претенции да мародерстват цялото общество и да обезмислят цялото стоене в къщи и носене на маски.Кураж, за да ги затворите!

80

Анонимен

преди 4 години

Това че има малко заразени не е защото няма вирус а защото генерал Мутафчийски си върши работата и не се огъва пред шепа провокатори!

79

БАНко

преди 4 години

ПРЕДИ СЕДМИЦА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ОБЯВИ :"СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ ВЛИЗАМЕ В АДА " !!! НА ДРУГИЯ ДЕН :" ДО ДВЕ СЕДМИЦИ КАНДИДАТСТВАМЕ ЗА ЕВРО ЗОНАТА "ЗА СЪЩОТО МЯСТО ЛИ ГОВОРИ

78

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко е поставил план...програма и Щабът...стриктно я следва.За сега...успяват да плашат...успешно народа.Ама на хората в...провинцията хич не им пука,защото са си по села и градчета и така и така си обработват на...воля земицата на чист въздух.Да му мислят...софиянци,наврени в...миши дупки.Ако някой требе да...взриви системата,това са те.За Фандъчката се...ослушваха и пак ги...яхна.Ами каквото си направят...сами,това е.

77

До хахахахахаха

преди 4 години

Човека ти каза, че има още 400 съмнителни теста и да не стане така днес следобед той да се смее!!И процентите се изчисляват върху всички нови случаи и трябва да има нула заразени няколко дена за да има падане!

76

Анонимен

преди 4 години

Настъпва със страшна сила за Великден , невидим и неуловим , диша на всеки от нас зад ухото

75

другарски съвет

преди 4 години

Откакто американското изобретение Интернет навлезе масово у нас всички комунистически *** пишат коментари...