23

Юнг

преди 4 години

"Не само трябва да си храним корема, но и душата." - ей това им е мантрата на тия овце. Всеки път като ги питаш защо правят простотии - "ми аз си храня душата, аз не мисля за корема си". Това си е направо за книгите по психология. И тук в сайта така отговарят. А това, че действията им ще доведат до смъртта на други хора - "ми който е вярващ, не се плаши от смъртта". Пълни психопати!

22

тъй де

преди 4 години

За великден всички църкви и манастири трябва да бъдат затворени! Българинът разбира само от тояга!

21

Анонимен

преди 4 години

Сутринта по телевизията докато предаваха от Ал. Невски видях една мирянка с върба камерата често я показваше а уж нямаше да дават върба.

20

АТАКИСТ

преди 4 години

И сега к'во правим? Значи И с маска навън дето няма на 10 метра никой от мен в парка ме глобяват, а мога да ям от една лъжичка с другите вярващи в църквата?То няма такава кретения!Няма такава държава!Няма нищо!

19

Добре де

преди 4 години

След 2 седмици ще започне циркът. А тези ще имат билети за 1ви ред.

18

666

преди 4 години

Ей тия попове веднага трябва да ги арестуват и затворят за умишлено разпространение на болести!

17

ivailo

преди 4 години

Кога , властимащите са препоръчвали , Причастието да не се взима от една и съща лъжица ?

16

Анонимен

преди 4 години

Пакет пластмасви лъжички 100 броя са 1,50, два пакета са 3 лв. еййй, за три лева що хора ще изпозарязат. Пък после можеш да даеш лъжичката с тялото Христово да си я носи миранинът вкъщи, да й се кланя...

15

Анонимен

преди 4 години

Човек може да се помоли и в къщи. Бог е на всякъде.

14

Анонимен

преди 4 години

От Светия синод казаха, че който от вярващите има голяма нужда, може да присъства на литургиите в църквите. А не беше ли по-безопасно, който има голяма нужда, просто да отиде до тоалетната?

13

АНТИ

преди 4 години

Когато цъфнат герберугитеи *** комунист се причасти,ти стой си вкъщи, другите,да си рискуват със Ковид !

12

Анонимен

преди 4 години

Не всички християни вземат така причастие.Например ние ползваме малки чашки за еднократна употреба.Събират една лъжичка течност.Няма контакт помежду си.Но сега това се отложи в нашата църква заради коронавирусът.Ще вземем причастие след време когато всичко се успокои и изчисти.Ние не робуваме на безмислени действия. Но вярваме в Бог.

11

Анонимен

преди 4 години

Умното създание си хранело душата!!!... а помислило ли е то за душите на лекари, които 24 часа живеят в стрес и нямат възможност дори децата си да нахранят , да не говорим за душата!

10

Анонимен

преди 4 години

До До 5Абсолютно точно. Ето защо, затварянето на черквите по Великденските празниците абсолютно наложително. по- най- бързия начин, за да не дойдат хладилните камиони.127

9

Анонимен

преди 4 години

След 2 седмици тия може да имат радостта да Му се представят лично в Царството Небесно. Не се сещам някъде в Библията глупостта да е добродетел. Също и в 10те божи заповеди не пише бъди сляп догматик и следвай църквата във всяка нейна дивотия.

8

ivailo

преди 4 години

До авторката на статиятаКога властите са препоръчвали Причастието от една и съща лъжичка ? А лукава мисирко ? :)

7

Гешев

преди 4 години

Гешев да действа. Каква е тази простотия, какви са тези амеби. Социална отговорност няма ли?*** на 1 лъжица от сумати амеби, херпес, хепатит, корона, гнусотия. Нулева мисъл, нулева хигиена, нулева социална отговорност.

6

БГ

преди 4 години

Заради такива чугунени глави и още едни "безсмъртни", които вярват, че вируса тях и техните близки ще ги пощади останалите разумни граждани ще берем ядове...Няма как да ми пука за хора, които дърпат дявола за опашката и се мислят за недосегаеми! Той и Борис Джонсън си мислеше, че е голяма работа, но стигна до маркуча в гърлото...Да живее България!

5

До 5

преди 4 години

Мисля, че спокойно можеш да използваш "религия" и "беобразие" в едно изречение.

4

Анонимен

преди 4 години

Това е крайно неприемлив и тревожещ факт.Ако не ставаше въпрос за религия, щях да употребя думата "безобразие". Не я употребявам, защото за всеки вярващ вярата му е свещена. Сигурно са убедени, че при този ритуал са защитени свише.Но хайде да не правим експерименти със здравето си.Свещениците от столичния катедрален храм би трябвало да са интелигентни хора и да не допускат това.