27

разбира се

преди 4 години

Имат санкции!В момента са най-бурно развиващата се държава в света!Подновяват изцяло тежката промишленост!А за "пияните алкашки" ще кажа само,че от 10 години работя в Кипър,и до сега пиян руснак не съм видял!Пияни англичани колкото искаш!А иначе само изтребители и танкове в сайтовете им!!Умират си от мъка по "великия Съветски съюз"!Това най-много ме безпокои!

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Не ставаш. Пращайте други :))))

25

До Христо Христов

преди 4 години

Не е `пратила` болници.Болници, които се намират в южната част на Германия бяха дадени за ползване от Франция и Италия. Чети новини, а не само какво предлага Путин.В момента се ползват главно от Франция.

24

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНеграмотен си: Франция приема болни от вируса от Италия от самото начало на заразата в Италия, а Германия преди известно време също прие на своя територия такива. Норвежки и Румънски лекари отидоха в Италия като част от Европейския механизъм за оказване на взаимна помощ в рамките на ЕС. ЕС отпуска и огромна сума пари за справяне с кризата ...

23

Анонимен

преди 4 години

жабарите са жалки. винаги са били и винаги ще бъдат. Знаете ли, че НИКОГА не са печелили война? Абсолютно меки китки

22

Анонимен

преди 4 години

Te па ЕСССР помагат безкристно не искат конвенции, идеологии и упадък на европейските народи.

21

Анонимен

преди 4 години

До ДО 15Щом е така и "Европката" дава истинската помощ, а не демонстративни ПиАр акцийки освен да си го кажем както си е: "Европката" помага, а *** си правят ПиАр.

20

факт

преди 4 години

Във времена на криза се вижда кой какъв е.

19

Анонимен

преди 4 години

Интересно защо Конте изведнъж се изтипоса да защитава Русия.Какво му предложи Путин за това?Русия никога не помага безвъзмездно.На нас така ни `помагаше`, че през 1961ва години ни взе златният резерв на България и го отнесе в Москва. 21 тона злато.После продължи `да ни помага`.И до днес ние това злато не сме го видели повече.

18

ДО 15

преди 4 години

ЕВРОПКАТА Е СЪЮЗ ЗНАЧИ ПАРИ ЩОМ ИМА ЗА ЕДНИ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА ДРУГИ ЗНАЧИ ПО ТВОЙТА ЛОГИКА ВСИЧКИ СМЕ ЗАЕДНО НО ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА ПО ЕДИНИЧНО ЕДИН ЗА ВСИЧКИ ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ А *** ФАШИСТКИ ?

17

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовКолко бих дал? Колкото съм дал в бюджета на ЕС чрез работата на фирмата ми която наема още доста хора. Що, ТИ колко би дал?

16

ДО 11

преди 4 години

НАЦИЯ УКРАИНЕЦ НЯМА БЕ САМОТО ИМЕ ИЗКЛЮЧВА НАРОД ПОКРАЙНИНИ НАУЧИ СИ УРОКА И ПАК ЕЛА ДА ТРОЛИШ..НЯМА И УКРАИНСКИ ЕЗИК ЗАЩОТО ТОВА Е ДИАЛЕКТ МНОГО СЕ ВМАНИАЧИХТЕ ДА РАЗДЕЛЯТЕ НАЦИИ И ДА ГИ ОБЕВЯВАТЕ ЗА ДРУГИ .

15

Ха-ха

преди 4 години

Ами да помагат и другите-кой им пречи?После може да си мерят...помощите.

14

Анонимен

преди 4 години

До ДО 9Къде е Европката, защо не помага на Италия и Испания"Що, ти ли даваш милиардите? Или Блатная?

13

Анонимен

преди 4 години

Путин щял да `раздава` помощи на бедните.Оказа се, че раздава по 60 лева бълг. пари на семейство с дете.А Германия и Франция предложиха болници за италианските заразени. Но на се пъчеха с това и не се хвалеха на всеки ъгъл.Сега и Конти го хванали да прави пиар на Русия.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Какво викаш, Европа да не им отпускат милярдната помощ а да им изпрати 15 Камаза с "помощ" ли?

11

Анонимен

преди 4 години

"" Защо бе,хора? ""..........Питай украинците, арменците, грузинците, молдовците ... те ще ти кажат защо.А пък ако си късметлия може и на собствен гръб да разбереш защо

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Европа и тоя път определено ще му плати сметките, защото времето е такова, но ще накарат италианчетата да си платят за гяволъка. Ще забравят за долче вита. Пък ако много ги влече .... ей къде са Москва и Пекин, да ходят да се гушкат с тия дето са им "помогнали".

9

Анонимен

преди 4 години

Русия вместо `да се притичва` на помощ да си гледа собственото изпосталяло население. Иначе си е чиста пиар акция.Собственият ти народ загива от глад и болести той тръгнал да `спасява`.Оня ден Патриарха им Кирил разхождаше една икона из Москва със супер луксозна кола. И какво си мисли? Че народът не забелязва това ли?

8

Анонимен

преди 4 години

То в случая е редно да помага ЕВРОПАТА, да ама не! Както се изразяваше дедо Петко Бочаров. Европа са и омекнали колената и не ще да помага. И италианците са бесни на болната Европа. Как по друг начин да бъде. Тия /европейците/ започнаха да си крадат маските, ръкавиците и какво ли не.