149

Анонимен

преди 4 години

Туризъм, хотели, ресторанти, барове и т.н.Всичко отива на кино. Няма кой да събере вече хора на едно място, докато съществува този вирус. А и хората няма да имат пари за такива екстри. 1992 година вече започва отново.

148

Берлин

преди 4 години

Зозо в ГДР ли си?

147

Анонимен

преди 4 години

ОТНОВО СЕ ПРОДЪЛЖАВА С НЕГАТИВНИТЕ НОВИНИ.ПОМОЛИХ ВИ НАРЕД С 30 НЕГАТИВНИ НОВИНИ ПУСКАЙТЕ 1 ПОЛОЖИТЕЛНА МОЛЯ ВИ!!!!!

146

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

До БерлинВ морето вече няма толкова много риба. Замърсяване, промишлен риболов... Рибата свърши. Още 1-2 години карантина и пак ще се напълни.Ето, заради карантината във венеция каналите се изчистиха, виждат се да плуват рибки, а в Канале гранде са забелязани и делфини.Природата ще си почина малко от нас.

145

Анонимен

преди 4 години

В бостана с ТИКВИ е така пълно е с ***. ПЛЕВЕЛИ. Калинка.. ПЛАШИЛО за плашене..на гарги..кво да правят ТЕЛЕВИЗИИТЕ каквото им пратят това дават..

144

Винету

преди 4 години

Щом българите не искат да поставят пенсионерите под карантина а предпочитат те да са заключени, то тогава те трябва да си носят последствията от този избор. В крайна сметка всеки народ сам начертава живота си. Шведите са преценили, че нямат пари да карат по италиански модел а ние сме преценили, че можем да теглим милиарди заеми и да караме по италианския модел на извънредни положения до безкрайност.

143

Анонимен

преди 4 години

25 лева надница, сега има сняг за риене

142

Анонимен

преди 4 години

Естествен отбор!Ами, да - който има професия, ще оцелее. Който *** по форумите за копейки - няма.-------------Тъй де, винаги ще се търсят висшисти, за търкане на подовете по учреждения и институции. За добрият висшист винаги ще има чинии за миене. Гладен няма да остане.

141

Анонимен

преди 4 години

Пишете против ГЕРБ и ЕС иначе ви трия.

140

Зозо

преди 4 години

До Дгд-теИ аз съм със старата ваксина, 100 годишната рецепта. В ГДР са с новата по-модерна и кашлят.

139

Ягодоберач

преди 4 години

Айде отваряйте по-бързо западния трудов лагер, че са ми нарушени либералните права.Искам да бера ягоди за 8 лири на час, да живея на палатка в полето и да влизам в днес.бг да разправям колко съм горд и успял в чужбина с 2 ферарита и 3 къщи!

138

Берлин

преди 4 години

На морето да стягат старите лодки - да ловят Риба, това се очертава в следващите 3 години,Туризъм ??? Забрави---------Спомних си старите рибарски лодки в Несебър. Не съм стъпвал там от 22 г.Ако пуснат самолетите може да намина.

137

Анонимен

преди 4 години

Естествен отбор!Ами, да - който има професия, ще оцелее. Който *** по форумите за копейки - няма.

136

Анонимен

преди 4 години

До ШашиПроява на малодушие и съмнения във потенциала на всеки, който е свикнал да си прави сметка без кръчмар (в случая това е СЪДБАТА) В живота винаги има изненади и то неприятни. Сега просто ще засегнат всички наведнъж. Това е.Всеки ще трябва сам да търси решение на проблема си.

135

До 89 хак да ни е

преди 4 години

прос.тотията. Какво са ти криви английските пилоти за българските инженери. Ухаааа, я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле.

134

Смешници

преди 4 години

Парите за самолетите са в банка и по закон, американците могат да тяглят част от тях, само ако са изпълнили условията. Така работи цялият съюз. Спокойно, парите ви никой нема ги пипа.

133

Анонимен

преди 4 години

Не виждам защо се гледа с толкова лошо око на естествения отбор.Все пак той ни е направил от маймуните човеци.

132

Шаран студент

преди 4 години

Аз ще ходя на бригада в САЩ. То за американците няма работа, но за мен ще има :)

131

Българин

преди 4 години

Хубаво е че сме в ЕС и сме отличиците на съюза. България направи правилния избор!

130

Капиталист

преди 4 години

Китай е фалирала държава!