60

Асана

преди 4 години

Гладни въшки

59

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг защо пишете глупости ?? Май не сте чели гледали интервюта с руснаците . Наели са си къщи в селата за да са далече от града , дори хората казват , че нямат недостиг на нищо , най вече на предпазни средства , ръкавиците евтини има ги навсякъде , маските също .. купили са си хубава храна а не пакетирана . Информирайте се първо и тогава разлайвайте невежите.

58

Анонимен

преди 4 години

До западняк европеецВие пък умирате от ХИВ и СПИН

57

Анонимен

преди 4 години

До РУСНАК Никакъв руснак не си ти...

56

Анонимен

преди 4 години

Тиквата от руската школа и обсужващия персонал на бкп, прилага руската система в България

55

западняк европеец

преди 4 години

Добри новини, москалите пукат от глад. Русофилската пасмина в България също едвам крета.

54

Анонимен

преди 4 години

Че западните народи не живеят на лизинг, заем и наем. Ужасна пропаганда, за прости души.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Това НЕ вреди, нито пречи. Православната Християнска Вяра е помогнала на руснаците ( а и на българите, гърците, сърбите....), и сега ще им помогне в трудни времена. Дано и ние, българите да сме сред спасените.

52

One

преди 4 години

Кой каквото и да си говори руснаците са си братски народ, НО са доста по-смотани от нас. Как може да имат най-голямата територия, най-много залежи на всичко и да са такава ***. Целият свят им се чуди. Китайците и американците могат само да си мечтаят за руските залежи на какво ли не и въпреки това и китай и сащ са светлинни години преди русия. Въобще няма и място за сравнение.

51

ДО 48 ЧОРБАДЖИЯТА

преди 4 години

ЧОРБАДЖИЯ НЯМАШЕ КАК АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ДА ТЕ ОСВОБОДЯТ ОТ ТУРСКО ЗАЩОТО БЯХА СЪЮЗНИЦИ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ИЗТРЕБВАХА БЪЛГАРИТЕ РАМО ДО РАМО СЪС СУЛЕЙМАН ПАША Я СИ НАУЧИ УРОКА ФАШИСТЕ.

50

Анонимен

преди 4 години

Както българите на Боко. Само че тук е въпрос на седмици хахаха

49

Анонимен

преди 4 години

До rusnakАми това е така, защото Владимир Путин е ГОТИН!!!

48

РУСНАК

преди 4 години

ЧУДЯ СЕ НА ВАС БЪЛГАРИТЕ КАКВО ТОЛКОВА СТЕ СЕ ПРЕХЛАСНАЛИ ПО ТУРЦИЯ ЕВРОПА ВСЕ СЪЮЗНИЦИ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ИЗТРЕБВАЛИ ВИ 500Г...ЯВНО ДОБРЕ СА И СЕ ОТРАЗИЛИ 500Г..РОБСТВО.А СЕГА И ПО НОВИЯ ГОСПОДАР САЩ С ЖАЛКА ИСТОРИЯ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ 200Г.

47

Анонимен

преди 4 години

До 138Сега като виждаме вековните претенции на Русия да сме им вечно благодарни ,започвам да съжалявам ,че са ни освободили!Излиза,че е по-добре да бяхме освободени от Антантата, след разпада на Османската империя по време на Първата световна война.500 години сме били под османско иго,щяхме да изтърпим още 40год.

46

rusnak

преди 4 години

Чудя се на вас българите, какво толкова сте се прехласнали по тоя Путин...

45

расистка статия

преди 4 години

А БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ЛИ ПАРИ ДА ПРЕЖИВЕЯТ КАРАНТИНАТА?ТРЪГНАЛА РУСНАЦИТЕ ДА ОПРАВА А БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ЛИ ***?

44

ами сега!?

преди 4 години

Много съм учуден защо г-н Плевнелиев не се е изказал по въпроса,той ще осветли този въпрос много по-добре от такива журналисти ,които ни обясняват какво се случва в Русия! Без Дойче веле и другарят,пардон г-н Плевнелиев ще живеем в пълно неведение!

43

Анонимен

преди 4 години

Жалката мисирка пак отклонява вниманието от нашия хал. Другите видите ли били зле, че тука как да не е по-различно.

42

Николай II

преди 4 години

Заплатите в Русия ги намалиха миналата седмица. вие това не го ли виждате.Чрез девалвацията на рублата.Но няма проблем за Путин.Животът на обикновения руснак няма значение/винаги е било така/.Важни са: войната в Сирия, "безценната помощ" за Италия, поредното тайно оръжие, което никоя държава в света няма и т.н. и т.н. А руснаците не могат да направят: един *** телевитор, една проста лека кола, един *** хладилник, един *** компютър и т.н. и т.н.

41

Батко Асен

преди 4 години

До 3 не е 110 долара минималната,а 200,не е много,но е двойно на твоето твърдение