205

Анонимен

преди 4 години

Не давайте парите безсмислено за тестове,а мийте улиците с антибактериални препарати,за да не стоим дълго затворени. Така или иначе заразата е тук,ще я изкраме всички,ще има начало,пик,спад и изчезване на вируса. Антибактериалните препарти по улиците и праковете и слънцето,което ще се засили ще помогнат по-бързо да се оправим.

204

Анонимен

преди 4 години

Хехе кръсникът през 1970, който нахлу в общежитието /дървеница/, очакваха да си получат дипломите за во, право.. И мнозина уби, в Минева курса бе и след излизане от стаята при отваряне на вратата бе на земята повален от куршума и на път към болницата е починал, добре че нашият не е тръгнал, а останал да гледа телевизия, страшно е било и не пожелаваме, защото бяха само на 26 години... Момчетата

203

Анонимен

преди 4 години

Всички,които призовават населението да излиза навън и да се заразяват още и още хора,да умират още и още хора,работят срещу България и населението в България,троловете мислят как само да вземат властта,ако ще това да струва маса умрели от коронавируса!повръща му се на човек,като ви чете коментариите,коронавируса наистина е опасен и заразен и се разпространява отвън,а не от вкъщи и ако си стоите по домовете!

202

Анонимен

преди 4 години

Как да си стоим вкъщи? Генералът каза, че са пуснали спирт по аптеките и обикаляме като гламави да търсим.

201

Анонимен

преди 4 години

До уточнениеХа-ха-ха... Ще падне от власт на Куково лято. То някой тогава сигурно ще иска да управлява...?

200

Анонимен

преди 4 години

Пълното падение на нацията.Харесвайте си го, не си играйте на "жмичка"!

199

Всички се изходихте

преди 4 години

и аз няма какво да кажа.

198

избирател

преди 4 години

До 205Ако смяташ,че има някой незабелязан в днешно време..........

197

Анонимен

преди 4 години

От това по-лошо какво може да бъде?Ми освен да излезе армията с калашници да почне да ни разстрелва, друго не виждам по-лошо. Таман няма да се мъчим - туп и на място. Няма глад, няма болести, няма мизерия, директен еднопосочен билет до Свети Петър!Кой си играе на жмичка бе? Тия заплахи ги отправи към твоя електорат - от Столипиново, от Факултета, нали навсякъде ги виждаме как щъкат!Събота и неделя използваме за чистене, готвене и пазаруване естествено - с колата за цяла седмица един път.

196

Анонимен

преди 4 години

Сега дават Бойко по телевизията и всички около него имат маски от сутиени , а страхливеца има професионална маска!

195

Анонимен

преди 4 години

До избирателМисля, че трябва да ти се повдигне обвинение за подстрекателство срещу реда в държавата... Дано някой те забележи... Или по-добре лично да подам сигнал.

194

postradal pasi

преди 4 години

СПРИ 5G Иначе ти играеш на жмичка като пожарникар незнам дали вдяна че не трябва да се изгражда 5G умори италианците защото им промиваха мозъците с това 5G ако ти можеш да вденеш виж че още оt 1976 год ви прдупреждаваха затова а вие с 5G създадохте раковата индустрия само искате лапате а сега дано ви приседне

193

Анонимен

преди 4 години

Е какво масово тестване на 1000 човека, а в Германия правят 500 000 на седмица! Смятай те каква трагедия сме благодарение на борисов

192

Шопов

преди 4 години

Бойче ама как се плащат 5 бона глоба с 200 лева пенсия бре ?Вие не познавате парите и май сте ***.

191

ДО 195

преди 4 години

ИКОНОМИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ОТКАКТО СТАНА РБ КОГАТО БЕШЕ НАРОДНА ИМАШЕ ИКОНОМИКА БЪРКАШ СЕ !

190

избирател

преди 4 години

Някой по долу писа,че моргите по другите държави са пълни...Наистина ли има,толкова уплашени и наивни хора?!От къде се напълниха световните морги бе човече,с 31 000 жертви за почти 5 месеца?Това не е заяждане,опитвам се да де успокоя!31 000 в сетовен мащаб и смяташ,че моргите са препълнени?!

189

Пян Гъ до 174 ДДРОне

преди 4 години

Така де, но не казваш КОИ НЕ СА ***. Щото тогава ще ти вляза с бутонките аз, понеже такива НЯМА. И все пак има директни и бивши комунисти. Ще кажеш "все тая", но не е така. Гледай какво правят!!! Едните са европейски ориентирани, а другите подкрепят съмнителен президент, така че...

188

Герб са гадове

преди 4 години

Уж има страшна "пандемия" а камиони и влакове продължават да доставят отпадъците на Европа. Уж имахме излишъци а в момента тече кампания за финансово подпомагане на болници и лекари. В другите държави финансовата подкрепа е от държавата. Но при нас както винаги е изродено и сбъркано да искаш пари от бедния и вегетиращ Българин е лудост. Надявам се COVID-19 да ви отвори очите и да се замислите какви деградирали, ***, крадливи, некадърници ви управляват.

187

Анонимен

преди 4 години

До уточнениеТака е, но дали ще го доживеем :(

186

уточнение

преди 4 години

В едно съм убеден-Когато Тиквата падне от власт ,народа ще празнува както не е празнувал от 10 ноември 1989г. От 11г сме единствената диктаторска държава в Европа.