52

Анонимен

преди 4 години

Абе,никои не обвинява Борисов,че цената на бензина е 1.95лв ?Що тъй не обвинявате ?

51

Анонимен

преди 4 години

Докато вие ревете за пари, Болшои театър довечера лнлсйн и безплатно ще излъчи в youtube "Лебедово езеро"!Халтурни дейци и бохеми, дет за вас театъра е разпищолване за пари!

50

бай Тъпчо

преди 4 години

Абе преди повече пари за ток давахме, пък сега повече за вода бе...Мойта жена мие, търка всичко наред , та снощи и трохите под масата премете даже.Викам и: Ние воденица да имахме нямаше толкоз вода да харчи ***, пък тя вика-тъй трябва, да не *** хване вируса...Пък аз и викам: Тебе никой не може да са прежали да те хване ***, а пък ако тоя вирус са излъже, с билки ша та оправя аз тебе-с коприва по голия дзадник...Пък тя вика-де късмет де...Алтава жена бе

49

Анонимен

преди 4 години

Надявам се българина сега да проумее че не е хубаво да е срещу държавата си. Масово в тия сектори не плащат данъци и осигуровки, нсичко е на ръка, или са назначени на граждански договори на 4часа или на минимална заплата. Не си дал, сега трудно ще вземеш. Е съседа барман, ходеше лятото по морето зимата на банско, нищо не плащаше, смееше се на балъците като мене дето държавата ни зима много, купи си мерцедес, а ся реве, тая държава не ставала, що щото не си дал един лев за нея. Айде чао и умната

48

Dido

преди 4 години

Ей голям рев братче!Особенно от "артисти"! Юли и Август като лежите по 4-6 седмици на къмпинг Градина и смъркате бело и смучите марихуана, не ви умират културата и свободните професии! Сега за две седмици всичко умрЕло!

47

Шопо

преди 4 години

И ??? Трябва да помагаме на Гришо,Стоичков,Пулев що то обедняват ли ? По ме е грижа за тия с 2 деца и заплата 800 лева !!!

46

Бе я...

преди 4 години

Надстройката така и не иска да разбере, че базата е по-важна от нея. Няма база, няма надстройка. Всички усилия са насочени към оцеляването на базата. Прекалено много т.ъ.р.теи се накачулиха върху напуканите ръце на нашите земеделци и работници. А спрете да квичите малко!

45

Анонимен

преди 4 години

Брей, брей, брей................тия от "свободните професии", пък и всички останали, които досега 30 години ни надуха главите с кряскането си......"по-малко държава" навсякъде, че държавата била "лош собственик".................Я ДА ВИ ВИДИМЕ СЕГА!!!!!! Спасявайте се "свободно" и не дрънчете помощ от държавата, която ненавиждате!!!!!! Либера-с-ти нещастни.............свободно по света...........Дали има въобще някой, който не е разбрал че нещастния частник се грижи САМО ЗА СВОЯТА ПЕЧАЛБА!

44

Анонимен

преди 4 години

защо трябва хора, които са учили и са си внасяли данъци и са помагали за бюджета, сега да се молят за права? Напълно прави са, стига вие сте мрънкали, ако вас ви бе хванало - щяхте да мрънкате и вие. Нека сме солидарни към всички в обществото, не само към себе си.

43

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ОТ ЕДНА РЕКЛАМА ВЗЕМАТ МАСА ПАРА А ОТДЕЛНО ИМ ДАВАТ И ШПЕК НАРОДЕН И ДРУГИ ВИДОВЕ КОЛБАСИ

42

дяда Иван

преди 4 години

До Анонимени Червената армия да помагат!

41

Анонимен

преди 4 години

Българина най-обича да мрънка и да се оплаква. След вируса като се започнат едни сълзи от най-пропадналите артисти че им развалили кариврара... нищо че по цяла година нищо не правят. Абсолютен цирк...

40

Анонимен

преди 4 години

Работещите хора нямат пари за хляб или няма да имат в близко бъдеще , а някви циркаджии , клоуни и провалени актьорчета искат парички от данъкоплатеца... ХАХАХА

39

az

преди 4 години

бе тия така ли и не разбраха, че трябва да сменят професиите? Следващите години само могат да си мечтаят за пълни зали с хора. Сега има нужда от хигиенисти.

38

нов път!

преди 4 години

БКП-ГЕРБ за убиване!

37

Анонимен

преди 4 години

С тази грешка в заглавието съм раздвоен какво е правилното...Ще помогне ли държавата?Ще помахне ли държавата?Според мен, ще помаха... При това с една определена комбинация от пръсти.

36

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЗА СЕГА ЕДИНСТВЕНИЯ РЕВ Е ЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ СЕЛФИТА НА МАЛДИВИТЕ

35

аз-ът

преди 4 години

DNES.BG назначете повече редактори. Това заглавието да не си проверяваш...

34

българин

преди 4 години

То вече,на държавата няма кой да помогне!

33

Кой ще помохне?

преди 4 години

не разбрах?То бива бива аматьорщина. Поне заглавията си погледнете!